0 oy
731 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
.... 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayh midem kalktı ya
-Reklam-
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Vala sen anlatirken midem bulandı burda seni düşünemiyorum çok igrenç yaa
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ya bacım pislik adam küsecek diye senin heryerin pislik içinde kalması dahami   iyi olur allah aşkına uğurlar olsun küserse küssün yaptığı iğrenç bi durum ha hasta olur yani aklı yerinde olmaz unutkanlık olur ona bişey diyemem ama bu resmen bilerek yapmak oluyor 
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Iyy benim babaannemde aynııı böyle namaz kıldığı yerde sümüktende beteri balgam sürüyordu annem bağıra bağıra abimin adını vererek utanmıyor kocaman oğlan buraya balgam mı sürülürmüş diye söylendi gördüğümüzü anlasın diye o ara yapmaı bırakmıştı yine annemlere yerleşti 1 senedir annem artık bayağı tartıştı eline peçete ıslak mendil herşeyi veriyorum midem almıyor kanepe koltuk halı silmekten bıktım diye kızmıştı uzun zamandır görmüyorum diyordu annem çok iğrenç bi durum bekarken görükçe yemek yiyemiyordum yüzüne söylemediğiniz sürece bırakmaz o haraketi sen çaktırmadan bak yaparken görünce baba oraya öyle yapma ıslak öendil vereyim ona sil elini ve burnunu de 
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Axxxx midem bulandi bu ne beeee
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Ben birlik otururken kayınpederim de küllüğe sürerdi Allahım kac defa kustum en son kaynanama dedim bir daha olursa elimi sürmem yeter bıktım dedim bir daha olmadı 
0 oy
tarafından
Yanına bir paket peçete koy geldiginde

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,027 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,420 göst.
5 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.