Kızlar hayırlı günler. Ben kilom yüksek olduğu için anestezi doktoru beni üniversite hastanesine sevk etti. Ama oturdugim yerdeki doktorum ben doğum yaptırırım sorun değil dedi ve mesleğinde gerçekten iyi biraz para seven biri her neyse ama devlettt hastanesi bu dediğim. Kadın doğum doktoru kendisi acilden giriş yaparsın acil diye almak zorunda kalır o şekilde doğum yaptırırım hiç sorun dehol falan dedi. İlk sezeryanim epidural oldu belden uyusmali. Yine öyle istiyorum ama kilo sorunu olduğu için iğne ucu girmez vs şeyler dedi ben zaten kilolu idim hamile kaldığım da yine aynı sorunu yaşıyorum ama ilk gebelikte böyle sorunum çıkmadı. Anestezi doktoru epidural yaparsam riskli olabilir vs dedi ama kadın doğum doktoru kendisi akıl vererek ben doğum yaptırırım hiç sorun değil falan dedi. Elbette bebeğimin durumu önemli ama üniversite hastanesi çok uzak kalıyor 2 saat resmen mecburum sizce hangi uyuşturma yöntemi uygulanır 124 kiloyum şuan ama pazar gününe kadar alır mıyım bilmiyorum bu sekildd kilolu hamile kalıp sezeryan.dogumda sorun yaşayan oldu mu akıl verir misiniz kızlar. Hakkınızı helal edin uzun oldu