0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İnsanlar buraya bazen kimseye diyemedikleri acılarını kimseyle paylasamadigi mutluluğu korkularını yazıyor biraz olsun destek görebilmek için ama bazı insanlar hep altına sorun sende gibi yorumlar yapıyor Nasrettin hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok.benim ikinci evliliğim ve eşimin kizi var ilk geldiğinde kızım dedim diye olay çıkardı triplere girdi ben hala kızım diye çağırıyorum ama en azından burada üvey yazıyorum bu üveylik yaptığım için değil durumumu belirtmek için ama üvey kelimesine bile takılan var ama karşıdaki insan sizin ona sarilmanizdan sevmenizden bile rahatsız olduğunu belli etse ister istemez dizinde içinizde kırgınlık olur bunu kiminle paylaşayım kime desem o çocuk sen kabul ettin falan filan kız 23 yaşında ya bende çok şey yaşadım hayat beni de yerden yere vurdu bizlerin anneyiz diye hiç duygusu olmayacak mı hiç yorgunluğu kırgınlığı olmayacak mı 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bakma sen burdaki herkes mükemmel hiç hatası yok o yüzden ufacık bi şey görünce büyütüyolar. İnsanlar kendi yanlışlarını çuvala basarlar senin yanlışını duvara asarlar unutma bacım
-Reklam-
0 oy
(410 puan) tarafından
Diger postlarini bilmiyorum ama olgun bellki sen ona kizim gozuyle bakma ablasi gibi davran cunku akli eriyor istemeyecektir sende ne kadar icinde sevsende onu seni yorar kizin gibi gormek mecburiyetinde hissetme kendini tabi ki hissedemessin 
0 oy
(16,341 puan) tarafından
Aaa uyarı veren yok. Ota B.oka uyarı veren bir grup var hayret sana vermemiş bir de fikrini açık açık da yazacak cesareti yok oraya yazıyo ki kimse ne diyosun sen diyemesin. Takma buradakileri. Valla takma hepsi klavye efesi normalde eşine kaynanasına eltisine hatta komşusuna gık diyemez burada hepsi abooo muhteşem dikbaşlı her şeyin en iyisini o bilir. 
0 oy
tarafından
Benimde var 17yaş oğlu 16yaş kızı çok şükür hiçbir saygisizligi yoktur beni düşündügü kadar kendi annesini düşünmüyordur. Ama gerçekten zor bir durum kendi çocugun degil ya kelimelerini seçerek konuşmak kızmak istediginde kızamamak sürekli diken üstünde olmak
tarafından
Aynen canım benimkiler de 23 yasinda kız 21 yaşında oğlan oğlan zaten bizimle kalmıyor annennesi de kalıyor ama gerçekten yorucu oluyor bazen birgün kızımı eşim alamamış oğlana demiş bende eşime ulaşamayınca kızı  aldın mı diye msj attım yok ben ona nasıl mesaj atar misim bir suru tantana yaptı artık insan ister istemez soğuyor
tarafından
Bunu kocan mı yapıyor ogluna mesaj atmanı istemiyormu. Allah yardımcın olsun çok zor yalnış anlaşılmak kötü, iyiligini düşünürsün ama karşı taraf yalnış anlar fln. Bilirim yani seni çok iyi anlıyorum
tarafından
Yok oğlan bana yazmış kocam çok şükür ne çocuklara ne başkasına ezdirmez hep arkamda durur
tarafından
Manyakmı oğlan ya sanki mesaj attında onamı asıldın var ya benimki öyle dese eşim paralar onu. Onlara annelik yapamazsın yapmak zorundada degilsin sen onlara ancak ablalık yapabilirsin ve öyle davranmalısin onlar sana nasil davranış sergiliyorsa sende onlardan fazla davranış sergileme.
0 oy
tarafından

Boşyere kendini yorma kardeşim burda kimseye bişey anlatamassın hiç uğraşma iyi insanlar olduğu kadar kötü insanlar da var 

0 oy
tarafından
Bosver canim aman insanlar konusur hep uvey yazma sende esimin kizi yaz bari en azindan tepki alip uzulme bari;(
0 oy
tarafından
Boşver canım empati yapmadan yorum yapıyorlar. 10 dakika sonra ne olacağini bilmeden yaşıyoruz. Düşunseler zaten ona göre yaparlar

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,686 göst.
+2 oy
15 cevap 1,223 göst.
+3 oy
21 cevap 917 göst.
+2 oy
15 cevap 524 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (948 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,754 soru

24,481,969 cevap

357,013 kullanıcı

...