0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından

Esimi boylr bilmezdim cok sinirli ofke patlaamasi olan inat biriymis meger sadce kendi bildkleri dogru bu hayatta 

Bu huyu benim cok uzmeye basladi duzelecek gibi degil ama cok iyi bir insandir ailesine beni asla ezdirmez hep sever dedigimi alir istedigimi o dakka bulur kiymet verir...maddi manevi elinden gelen herseyi yapar ah o siniri inadi olmasa bazen bu adam hep daha kotuye gidicek diyip caresiz hissediyorum nolucak boyle diye ilerde kotu duruma gider mi evliligimiz diye kendimi nasıl motive etmeliyim cok caresiz hissediyorum hic duzelmicek diye 
(Psikologa asla gitmez inadinida asla yenemedim ne iyilik ne kotulukle)

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşimde aynen böyle bak fazlası var eksiği yok ben biraz şeye veriyorum el bebek gül bebek büyümüş bı hayata hiç sorumluluk almamış ekmek almaya bile gitmemiş yani kısacası karakteri daha oturmamış daha olgunlaşmamış benim eşim biraz daha çocukça düşünüyor yani çoğu kavgamız bu saydıkların yüzünden herşeyi ben bilirim ben yaosrim havasında tavırları flaan olduresim geliyor sonra diyorum ki Allahım ne olur artık buyususn biraz diyorum belki böyle böyle sorumluluk alarak artık büyür diyorum kendimi sürekli daha kötüleri düşünerek motive etmeye çalışıyorum ben buradaki yazılanlari okunduktan sonra çok şükür diyorum bazen benim eşim böyle değil diyorum küçük şeyleri meğer dağ yapiyormusum diyorum 
(689 puan) tarafından
Haklisin canim cok haklisin burds neler goruyoruz cok sukur halimize ama inan yordud trafikte en ufak biri hareket yapsin inip dovuyor bir adam ben arabadayken laf atmisbana  bunuda kendi gormis  vallahi duymadım arabadan atti beni adami bi dovdu .... musteriye sinirlemiyor onlara bisey diyemiyor cunku meemnuniyrt odakli calismak zorunda kurumsal firma bana patliyor koyde yasamak ****** bakmak cok guzel diyor artik sehirdrn koye gitmeyi bile dusunuyorum stressini atsin diye dedigim dediklikse ailesi hepsiiiii ayni anadan babaya cocuga hepsi bej bilirim ben bilirim insanis insan bilmrsek nolu ogreniriz bunlar neysede su inat isi hepsinden daha kotu 5 yasinda cocukla evliyim sanki ailesine dedim keske turkan soray gibi bende cocuk alsaydim belki bir gun buyurdu
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Eşiniz boğa Burcu mu
(689 puan) tarafından
Hayir terazi
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Peki hiç inatlasirken tamam sen haklısın dedin mi ( yani elbette demissindir ) ben öyle yapıyorum bazen eşim körü körüne yanlış birşeyi bana kabul ettirmeye çalışırken tamam diyorum susuyorum o an onu hiç umursamıyorum. Sonra biraz  ortam sakinlesince güzel güzel anlatmayi deniyorum baktım gene aynı sensin tamam deyip konuyu kapatıyorum. Ailesine karşı seni ezdirmiyormus sana başka eziyeti başka kötü huyuda yoksa biraz böyle umursamamsya çalış 
(689 puan) tarafından
Diyorum sakinlesiyor ama sonra anlatinca kabullenmiyor sorun bu kor cahil derler ya o sekil....
Haklisin iyi yanlari gorucem baska care yok
(1,213 puan) tarafından
Bak şimdi genelleme yapmiyorum da bazı erkekler biraz olaylara düz bakıyor ve kendi baktıkları çerçevede kendi doğruları oluyor yada bu zmaana kadar anaları her dediklerini kabul edip oğlum bilir dedikleri için bizler karşı gelince bir afalliyorlar. O yüzden sen onu umursama boşver ama birine demişsin şiddet uyguladı diye eğer ileri boyutlarda ise de iyi yanlarını da görmek zorunda değilsin kendini ezdirme
(689 puan) tarafından
Kolumu sıktı itti birakta gideyim diye anlattigimda hatirlamadiginu sinirliykrn hatirlamadigini soyluyor ama sadece 1 kez oldu 2 sene icinde gitmesine izin vermedim diye bu kadar kavgamiz oldu asla yapmadi bisey ama o gun cok gergindi ortam ben de ustune gidince gitme diyince boyle oldu bidaha yaparmi hic bilmiyorum bi kere sordjm sen cok sinirlisin ya beni döversen donusu olmaz bak bil dedim ben hayvanmiyim asla yapmam oyle bisey ama sinirliyken yanima yaklasma diyor
(1,213 puan) tarafından
Ozman bak adam kendi huyunu biliyor. Dediğim gibi ona birşeyi anlatmak için kendini yorma bırak kendi bildiği doğru ile yaşasın sen tamam de geç sinirlenincede tamam de sensin de zaten belli bir süre sonra emin ol yavaş yavaş anlayacak. Ben artık  huyunu biliyorum baktım ısrar ediyor senin koyun dahabuyuk diyorum sussun diye ona bile evet benim köyüm daha büyük diyor gülüp geçiyorum bende sende ustunegitme
0 oy
tarafından
Çok.caresiz ve agliyorke n göğe bakıp sessizligimi izliyorum içimden geçeni rabbime döküyorum  rabbim yardımcı oluyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 241 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedeff (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 266 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 923 göst.

404,536 soru

12,118,547 cevap

36,468 kullanıcı

...