0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (2,771 puan) tarafından
Iki bebek arasinda sanci farki varmi dunden beri sancilaniyorum ama dogum degildir diye dusunuyorum cunki migdemden kasiklarima sizlama seklinde agri gidiyor kizimda karnimda sanci yokdu butun sancilar belimde ve bacak aramdaydi sizlerin iki bebek arasinda sanci farki oldumu bazen diyorum karnima gercek dogum sancisi girse belime bisey olmasa farketmeden cocugu evde dogururum herhalde diye dusunuyorum ☺ kizimda her sancida doktora giden ben oglumda gecer birazdan dinleneyim diyip gecistiriyorum

11 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Valla iki doğum yaptım Ikiside aynı sancılı oldu hiç fark olmadı canım yapısal bi durum bence 
(2,771 puan) tarafından
Yani ikiside karindanmi girdi canim fark yok diyorsun anlafim sagol
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kız benim ilki suni oldu ikinciye kendi sancim geldi suni daha zormuş ama
(2,771 puan) tarafından
Himm peki ikiside ayni yeremi vurdu sancisi
(44,928 puan) tarafından
Kızımda hep kaşık bel aynı anda girdi oğlumda hep belden girdi
(2,771 puan) tarafından
Himm benim kiz belden girdi o zman bunyeden bunyeye fark ediyor
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ilk oglumda sancilarim hep belimden baslamısti. 

Ikinci oglumda kasiktan basladi 

Bu ucuncu hamileligim bakalim nasil olur :)
(2,771 puan) tarafından
Himm kasikdan giren agri dogum agrisini direk hissetirdimi sana yani sanci gelince doguruyorum dedinmi anlafinmi sanciyi
(1,239 puan) tarafından
Gecmeyince 10 dakikada bir girince anladim nişanımda geldi zaten
(2,771 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim nisan dogumdan bi hafta once 2 defada geldi  nisandan anlamam herhalde ya suyum gelmeden anlamam herhalde
(1,239 puan) tarafından
Anlarsin anlasilmicak degil canim
(2,771 puan) tarafından
Valla ben anlayamiycam diye korkuyorum nisan dogumdan bi kac gun once gelse anlamam dogumun baslayip baslamadigini kizimda hep doktora gitmek isterdim bu bana kotu bi tecrube oldu surekli parmaklanmakdan bunda sonuna kadar beklemek istiyorum hastanede arabayla yarim saat uzaklikda gec kalirim diye korkuyorum valla
0 oy
(3,552 puan) tarafından
Canım ben tek doğum yaptım ama bacaklarımda belimde hiç ağrim olmadi hep kasigimdaydi farklı yerlerde olabiliyor 
(2,771 puan) tarafından
Ben sancimi anlamamaktan korkuyorum valla
0 oy
(1,615 puan) tarafından
İlk kızımı doğurdum sancısı o kadar fazla değildi ikinci oğlumu doğurdum çok fazla sancım vard ilk sancımdan çok daha farklıydı dayanamıcaktım artık ki doğum başladı sonra 
(2,771 puan) tarafından
Himm erkek bebeklerde cok farkli oluyor sanirim sanci
(1,615 puan) tarafından
Evet canım en başta normal bel ve kasık ağrım olarak uyandım zaten gün aprılarım6falan olmadı direk gece sabaha karşı sancım geldi ve ben ıslaklıkla uyandım nişan ve duyum geldi 9 a kadar evde bekledim kızım da da öyle yapmıştım hastanede rezil olmamak için bekledim işte hastanede suni de verince sancım çok başka oldu artık dayanamıcaktım
(2,771 puan) tarafından
Himm anladim bende suni yokdu bildigim kadariyla suni sanci dogumun acisini ikiye katlayip hizlandiriyor benim sancim bana yetmisdi sancisiz gittim doktira normal cati muaynesi yapti sanci yokdu 5 cm aciklik var doguruyorsun git yemek ye gel seni doguma alayim dedi yemegimi yedik esimle nstye alindim sanci vardi ama bende yokdu dogumhanede 13 saat bekledim son 8 saati sancim geldi
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Ben ilkinde normal doğum yaptım ikincisinde öğle 4 gibi hastaneye gittim sancı çıktı nts de yatışım yapıldı  alttan sancı verildi gece  on iki buçuğa kadar sancı çektim 3 cm açıklığım vardı sezeryana alındım  ilkinde 40 dakkada doğurmuştum  . Herşey pilanladığımız gibi gitmeyebiliyor.  Kolay doğumun olur inşallah
(2,771 puan) tarafından
Amin insAllah ben gene normal olsun istiyorum rabbim nasip ederse
(2,523 puan) tarafından
İnşallah canım gönlünce olur
0 oy
(844 puan) tarafından
İlk hamileliğim de hiö sancı hissetmedim sadece açılmam erken başlamıstı ikincisinde son haftalar hep sancılı geçti sürekli adet agrısı gibi 
(2,771 puan) tarafından
Peki o sancilara ragmen erken mi dogurdun gecmi
(844 puan) tarafından
İkiisde 39 haftalık doğdu
0 oy
tarafından
3cude aynı sanciyla doğdular bide sezerynliyim 
(2,771 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim ben sezeryan istemiyorum ya rabbim nasip ederse normal istiyorum
tarafından
Rabbim hayrli dogum nasip etsin aşkım benim çatım dar oyuzden normal dogum yapamiyorum 3cu bebek 7aylik doğdu dikslerimin patlama riski vardi iç karnim darmış oyuzden erkn dogum oluyo benim
(2,771 puan) tarafından
Oyy kiyamm sana canim gelmis gecmis olsun sagliklilar ya rabbim yuzlerini guldursun herdaim
tarafından
Amin yavrum sagol
0 oy
(12,706 puan) tarafından
2. Daha zordu ya 
(2,771 puan) tarafından
Hadi be korkuttun kiz gozumu ben giderek kolaylasir diye dusunuyirdum
0 oy
tarafından
 Canim kizimda cok perisandim yerlerdeydim dqyanilmazdi ağrısını cok qgladim oglumdada ayni acıyı bekliyordum evde sanci çekiyordum zorlan götürdüler hastaneye diyorum cok var annemle esim zorlan hastane soktular bi muayene ettilerki kafasi gelmis kostur kostur dogumhaneye adimi alamadan 10 dk dogum oldu
(2,771 puan) tarafından
Ayy kizimda bende ne yatilcak ne gezilcek derecedeydi argilarim ölmek istiyorum diye aglamisdim 9 cm acikliga ulasinca 15 dkde dogurdum insAllah seninki gibi bi dogumum olur
tarafından
InsaAllah canim 2. Dogum kolay derlerdi inanmazdım tabi ağrım vardi ama kızdaki gibi degil cok kolay oldu ondan sonra 3. Dogum dahada kolay olur dediler oğlanı ama ölümden döndüm cookk beterdi kizimin kat kat fazlasını Rabbim acısız sancısı bi avazda kucagina almayi nasip etsin ❤❤
(2,771 puan) tarafından
Amin canim insAllah ben dogum sancisindan cok kesiden ve dikisden korkuyorum gerisi korkutmuyorbeni☺

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 445 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 482 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Zeynepyigitgoksu (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 775 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu

405,809 soru

12,161,302 cevap

36,606 kullanıcı

...