Öncelikle soyliyeyim aham Şaham durumumuz yok ama cok şükür kimseye de muhtaç değiliz yani kendi yagimizda kavruluyoruz devlet 1100 lira yardım yaptı biz de aldık 2 tane oğlum var en küçüğü 45 günlük diğeri de 20 aylık uzun süreli yolculuk yapmiyoruz en uzak yolculugumuz yarım saatlik oluyor yani onda ayda yılda bir işte
Şimdi ben o parayla çeyrek alıp koymak istiyordum ama önceden beri de büyük oğluma oto koltuğu almak aklımdaydı ama pahalıydı iste trendyolda buldum 400 lira
Beni aydınlatin lütfen almalı mıyım oto koltugunu çok zorlanıyorum annemgile gidiyorum mesela arabayla 10 dk küçük oğlumun puseti var ama diğer oğlum hic durmuyo arabada yani rahat edemiyor kucağıma filan gelmek istemiyor tek oturmak istiyo
Söyle de birşey var o para eşime yattı ben çeyrek alırız diye düşünüyorum ama eşimi biliyorum o parayı harcar nereye gittini bile bilmem para yönünden çok savurgan
Doğum param yatacak inşallah yarın birgün 400 lira beni aydınlatın kısaca anlattıklarına göre almalı mıyım almamalı mı