Arkadaşlar hayırlı sabahlar Bn Bi konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum eşimin Bi ablası birde kardeşi var görümcelrim 2 side baştan beri beni istemediler halada aynı tartıştığımız zaman eşim dertleşmek için ablasını arar herşeyi anlatır oda boşa onu der hep küçük görümcem herşeye burnunu sokar bana msj atar utanmıyonmu abimle tartışıp sonra konnuna giriyon falan diye Bn çok sinirlendim konuşmadım küçükle bizimki tabi onları savunur onları korur haklılar der neyse en tartışmamızda Bn küçük görümceye msj attım madem Bn karılık yapamıyorum abine gel sen yap dedim herşeye burnunu sokuyon dedim bunun üzerine görümlerim aradı bana ağzına geleni saydılar iğrenç küfürler ettiler eşimde dinliyor tabi öldür şunu kurtulalım boşa şunu kurtul kardeşim diye daha bir sürü şey saydılar Bn hiç ağzımı açmadım ve eşim msj attığım için bana kızdı onları haklı buldu yine neyse Bn 6 haftalık hamileydim sancım tuttu tartışmadan sonra 2 gün hastanede yattım eşim tartışmamızı kimseye anlatmıyor artık ama şunu sormak istiyorum eşimle aramız iyi ama Bn diyorum 2 bacında bnm evi me gelemez bana sözleri söyleyen insanlar bnm için ölü bundan sonra bnm adımı ağızlarına bile almasınlar boşayacaksanda daha kapı git boşa ablayın lafıyla hiç umurumda değil diyorum eşimde çocuk doğunca gelecekler çocuğu görmek için gelecekler diyo ne senn için ne bnm için diyo Bn onun lafıyla mı boşayacam seni diyo ama Bn inat ediyorum onları eve koymam diye eşimde mecbur koyacaksın diyo yoksa sende git onları koymazsan diyo Bn şaşırdım iyce ne yapacağımı Allah'a havale ediyorum hepsini inşallah rabbim verecek cezalarını