0 oy
153 göst.
Aile kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Arkadaşlar hayırlı sabahlar Bn Bi konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum eşimin Bi ablası birde kardeşi var görümcelrim 2 side baştan beri beni istemediler halada aynı tartıştığımız zaman eşim dertleşmek için ablasını arar herşeyi anlatır oda boşa onu der hep küçük görümcem herşeye burnunu sokar bana msj atar utanmıyonmu abimle tartışıp sonra konnuna giriyon falan diye Bn çok sinirlendim konuşmadım küçükle bizimki tabi onları savunur onları korur haklılar der neyse en tartışmamızda Bn küçük görümceye msj attım madem Bn karılık yapamıyorum abine gel sen yap dedim herşeye burnunu sokuyon dedim bunun üzerine görümlerim aradı bana ağzına geleni saydılar iğrenç küfürler ettiler eşimde dinliyor tabi öldür şunu kurtulalım boşa şunu kurtul kardeşim diye daha bir sürü şey saydılar Bn hiç ağzımı açmadım ve eşim msj attığım için bana kızdı onları haklı buldu yine neyse Bn 6 haftalık hamileydim sancım tuttu tartışmadan sonra 2 gün hastanede yattım eşim tartışmamızı kimseye anlatmıyor artık ama şunu sormak istiyorum eşimle aramız iyi ama Bn diyorum 2 bacında bnm evi me gelemez bana  sözleri söyleyen insanlar bnm için ölü bundan sonra bnm adımı ağızlarına bile almasınlar boşayacaksanda daha kapı git boşa ablayın lafıyla hiç umurumda değil diyorum eşimde çocuk doğunca gelecekler çocuğu görmek için gelecekler diyo ne senn için ne bnm için diyo Bn onun lafıyla mı boşayacam seni diyo ama Bn inat ediyorum onları eve koymam diye eşimde mecbur koyacaksın diyo yoksa sende git onları koymazsan diyo Bn şaşırdım iyce ne yapacağımı Allah'a havale ediyorum hepsini inşallah rabbim verecek cezalarını
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(5,727 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ne ayıp şeyler bunlar ne kadar kotu niyetli insanlar başka kadın gelse sanki onda farklı şey olcak hamilesin birde günah yaa bunlardan aile olmaz sana
(8 puan) tarafından
Evet ama hamileyim bide hayırlıca evledımı kucağıma alıyım da ondan sonra ne olur artık bilmiyorum
(5,727 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım
(8 puan) tarafından
Amin canım inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
Bu aileden adam olmaz.o seni boşayacağına sen onu boşa.alsınlar abilerinin turşusunu kursunlar pis cahiller
(8 puan) tarafından
Haklısın gerçekten ailenin ne demek olduğunu bile bilmiyorlar
0 oy
tarafından
Sende cok ayip kelime kullanmasssin ama ne demek gel karilik yap cok utanc verici bir kelime gorumcelerinide evine koyma esine soyle senin gorusmene karismiyorum ama benim evime gelmesinler diye
(8 puan) tarafından
Haklısın canım ama herşeyime karışıyor küçük görümcem yatağıma kadar karışıyor bnde çok sinirlendim yazdm öyle eşime diyorum gelmesinler diye ama gelecekler illa diyo onlar yüzünden tartışmakta istemiyorum artık ama koymam eve diyorum bilmiyorum ne yapcamı
tarafından
Sende cok haklisin ama agir konusmussun canım  ya valla is esinde bitiyor esin izin vermese onlar zaten burnunu sokamaz benimde var gorumcem ama esim asla musade etmez oyle seye ah bu erkekler isde Allah islah etsin
(8 puan) tarafından
Aynn canım haklısın erkekte bitiyor herşey

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 275 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 514 göst.
21 Eylül 2020 Moda kategorisinde Cigdem_fetihim (485 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
9 Mart 2022 Aile kategorisinde Hediye (5,535 puan) tarafından soruldu