Hanimlar yüksek sesle müzik dinleyen benim ev sahibinin karısı üst katta ama burda pek durmuyor 15 günlüğüne gelmiş. Kapima gelemiyor. Hocanın yanında yemin ettim bir daha kapımı calarsan yemin olsun saç baş dalarım sana derdin varsa kocana şöyle eşimle konuşsun dedim eşim de hocayı uyardı. Abi varsa problem benimle çözün kapıma kimse kalmasın dedi altta kattaki alkolik pislik gitti tadilata başladılar. Afire sabahı. Kapılar için gelen adamlari eşim kovdu. Yatacam dedi bayramın ilk günü de yine sabah 7 de gelmistiler eşim yine kovdu 2 ci günüde kovdu. Yani 3 gün kimseye izin vermedi tadilat için 20 gündür çekiyoruz kafamızı dinliycez bu sabah yine geldiler. Makinalarla kırım yapıyorlar. Duvarları filan kırıyorlar. Bende srf o sesleri duymak istemiyorum diye yarıya kadar müzik açtım balkona çıktım söyleniyor. Müziği kapat eve çıkıp yatacam polisi ariyacam dedi aradida bende sende tadilatı kes yatıp dinlenecem dedim bana birşey derlermi acaba hanfendi kapıya vuramadi millete karşı bağırıyor.
Yorumlar için teşekkür ederim hanımlar. Polis geldi gitti bana sen müziği ni kıs onlarada tadilatı sonlandırın dedi siz müziğe rahatsız oluyorsunuz. Belliki bayan hamile oda bu sesi çekmek zorunda değil resmi tatillerde. Çalışma yapamazsınız dedi ve bu kadar fazla sesle iş yapmaları için. 10 dan sonra yapabilirlermis. Sabahın köründe hakları yokmuş. Kendi ayağına kurşun sıktı hanım kendini sikeyet etmiş oldu
Hayır gündüz polis ne diycek gece 12 den sonra olsa neyse uyarır da
405,554 soru
12,151,027 cevap
36,568 kullanıcı