0 oy
319 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bayramdan önceki hafta sağlık ocağında gebelik takibi için kan ve idrar tahlilleri yapılmıştı idrarda protein kaçağı var dedi doktor hanım tuz kesinlikle tüketme ve bol bol su iç bayramdan sonra hemen tekrar gel tahlil yapalım dedi pazartesi gitcem tekrar tahlil için ama ben hamile kaldığımda aşırı akıntı vardı şimdi yine var ve artık bıktım gerçekten protein kaçağı akıntıya sebep olur mu başına gelen var mı? 

6 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Bilgim yok ama kesinlikle ihmal etme derim bol bol su iç sadece gebelik de mi öğrendin daha önce var miydi
tarafından
Evet gebelikte öğrendim öncesinde böbrek sancım vardı zaten ama tahlil yaptırmamıştım tansiyon problemim yok aşırı düşük tansiyonum hatta o yüzden tuz tüketiyodum şimdi kestim tamamen
(4,285 puan) tarafından
Benim de tansiyon düşerdi hep kızımın da böbrek genişlemesi ve o yüzden çok nefroloji bölümüne gittik ordan biliyorum bende ama kesinlikle ihmal etme takibini yaptir akıntı ile bağlantısı olduğunu düşünmüyorum ama tamamen fikir sadece benim ki bilgiye dayalı degil
tarafından
Anladım canım doktora da sorarım gidince
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım senden uzak  olsun ama bende de vardı. Doğum yaptım doktor gel dedi mutlaka ama gitmedim  inşallah bisey değildir 
tarafından
Gitseydin ya kuzum niye ihmal ettin
tarafından
Sorma valla tam imtihan senesiydi benim için inan ki ona düşüncem kalmadı
tarafından
Ay kıyamam canım inşallah ilerde bi sıkıntı çıkmaz
tarafından
İnşallah canım benim gidicem bende gidicem .
Gss borcum var onu halletsem  bi
tarafından
İnşallah halledersin canım
0 oy
(848 puan) tarafından
Akıntının protein kaçağıyla alakası yok, enfeksiyon olabilir ama bu dönemde akıntı da artabilir. Protein kaçağı çok tehlikeli dikkat edin. 
tarafından
Enfeksiyon yoktu idrarda canım sağol. Doktor da öyle dedi ileri haftalarda gebelik zehirlenmesi belirtisiymiş
(848 puan) tarafından
Malesef olabiliyor ama dikkat ederseniz rahat atlatırsınız, kolayca geçsin inşallah.
tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
tarafından

Kızımda vardı benim. Cnm sağlık ocağı nasıl baktı protein kaçağına.  Normalde. Biz yapamıyoruz diyorlar 

Ben üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum. 

tarafından
Sadece negatif pozitif olduğuna baktı değer kontrolü yapmadı canım
tarafından
Anladım cnm bana 24 saat veya 48 saat idrar toplatiyorlar o yüzden merak ettim.  Sorundan alakasız oldu kusura bakma
tarafından
Yok kuzum anladım seni ben evet onu sağlık ocağında yapmazlar zaten sadece var mı yok mu diye bakmışlar
0 oy
tarafından
Protein kaçağının akıntıya sebep olacağını anlamiyroum canım bazı gebeliklerde akıntı daha fazla oluyor özellikle.kiz bebek gebeliklerinde benim çok akontim olurdu 

Israrda protein kaçağı genelde yüksek tansiyonun habercisidir tansiyonuna dikkat et fazla tuz tüketme hamur işi vs çok tüketme bol bol su iç mutlaka ihmal etme 
tarafından
Tansiyonum hep 8/5 aşırı düşük o yüzden tuz tükettim ama şimdi bıraktım gebelikten önce de çok düşüktü hâlâ daha çok düşük. Suyu da boş içiyorum canım. Akıntı dediğin gibi olabilir
tarafından
Doğrudur canım akıntıda eğer renk değişimi ve böyle ölü balık kokusu yoksa normal gebelik akıntısıdır bebek yatağını temizler derler büyükler
tarafından
Yok canım böyle afedersin çocuk sümüğü gibi
tarafından
Normal canım genelde her gebede oluyor o akıntı
tarafından
İlk gebeliğimde yaşamadım canım ondan sordum sağol. İlkinde ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne canım bişey istedi ne akıntı ne kasık ağrısı hiç bişey yaşamadım böyle dümdüz yaşadım geçtim bunda mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı akıntı her şey var bi değişik yani
tarafından
Her gebelik bir olmuyor işte canım her biri farklı bir deneyim ben üçüncüye gebeyim benim bilenilk kez karşılaştığım durumlar oluyor ")
tarafından
Evet öyleymiş ben de bunda öğrendim :)
0 oy
(670 puan) tarafından
Tuz tüketme asla. 

Gebelik zehirlenmesine sebep olur. 
tarafından
Bıraktım zaten tükeetmiyorum artık doktor da öyle söyledi
(670 puan) tarafından
Çok su iç. Proteinli şeyler tüket. Allah sana bağışlasın yavrunu olmayana da versin inşallah
tarafından
İçiyorum canım sağol inşallah inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1310. (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 180 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu