0 oy
324 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (402 puan) tarafından
Kızlar bebek arabasına çok ihtiyaç oluyor mu?oturduğumuz yerde her ber yakın,araç da var.sadece ebeveyn kontrollü bisiklet yeterli mi?

22 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
Bence şart canım ya bebek arabası 
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Bebek arabası olmazsa olmaz ya 
0 oy
(564 puan) tarafından
İlk zamanlar lazım oluyor özellikle çocuk yürümeye başlayınca zaten binmek istemiyor arabaya da ebeveyn kontrollü bisiklete de. Siz bilirsiniz yine de 
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Tabiki de araba şart. Bazen uyuyup kalıyor bebekler, o bisiklette yatamaz ki boynu ağrır çocuğun. Ayrıca ona en erken yaşında bindirebilirsin. Oda düzgünce oturamiyorsa daha geç biner. Araba şart
0 oy
tarafından
Evin içinde bile kurtarıcım bebek arabası sen düşün artık 
0 oy
tarafından
Bırak bebeği ben bile binerim i derece gerekli bebek arabası biz pandemi öncesi bebek arabasini almadan awm ye gittik kahve dünyasının koltuklarını birleştirip yatırdık çocuğu o gün bu gündür arabasız çıkmaya tövbe ettim
0 oy
tarafından
Cnm e bebekten taxi baston bebek arabasi aldim 300 tl ye ondan alabilirsin. 3 yasina kadar kullanir hafifte
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Şartlara göre canım ya bu biraz benim arabam var bebek arabası yerine oto koltuğu aldim
0 oy
tarafından
Bebek arabasi kesinlikle olmasi geren bsey bisiklet sart degil ben dsari cikiyirum bi avm ye kolarim kopuyor  2 dakka tasiyirum hem baston arabam var hemde bebk var 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Sart tabi cocuklar disarda hemen uyuyor bisiklette nasil uyuycak al gülüm 

0 oy
(3,118 puan) tarafından
Vala benim elim ayağım ya bebek arabasi. Sart bence
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Olmali bence, ne kadar kucuk olursa olsun 5 dka tasiyinca kolun kopar. Doktor kontrolu, alisveris, gezme...ebeveyn kontrollu olan anca 1 yasindan sonra otutturabilirsin
0 oy
tarafından
Çok lazım oluyor araba ya hastaneye bile gidince ordan oraya çocuğu ne kadar kucağında taşıyacak sınki bebeğin ne kadarlik bilmiyorum ama dediğin bisiklet için 1 yaşından önce oturacağını sanmıyorum 
0 oy
tarafından
bir yasa kadr bisikleti kullanamazsin ayrica araca bisikleti koyamazsin 
0 oy
tarafından
Bence şart canım ben heryere hötürüyorum bebek arabasını pikniğe bile rahat ediyor içinde uyuyor bisiklet o kadar rahat değil 
0 oy
(7,793 puan) tarafından
O bisiklete 1 yaş sonrası ancak biner ki yolda uyusa nolcak bence şart en kötü bi ucuzda olaa baston al canım
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bence lazım cnm markede giderken kendine veye bebeğe elbise alırken ilk zamanlar lazım benim ilkin yoktu çok zorlanıyordum sonra aldım rahatladim
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Olur mu daha bebeğin oturmaya başlamayacak hemen bisiklete nasıl bindireceksin oturmayan bebeği arabasız olmaz ki sağlık ocagina falan gitsen bisikletle mi götürecen küçücük bebeği
0 oy
tarafından
Valla ben evde bile kullanıyorum temizleyip durmayınca evin içinde geziyorzz 
0 oy
(402 puan) tarafından
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.1 kişi bile gerek yok demedi.mecbur alıcaz.çok sağolun.hepinizin bebişlerine sağlık huzur dilerim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
10 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde fikris35 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 393 göst.
20 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde nrdn91 (1,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 706 göst.
12 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde nrdn91 (1,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
8 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,397 cevap

36,385 kullanıcı

...