0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
Hanımlar evimde de bahçemde de ****** besleyen biriyim.İki tane kedim yavruladı ve balkonumdaki koltuğun altına yer yapıp onları koydum manalarını sularını veriyorum ama bir haftadır evimizin önüne bir köpek geliyor normalde asla kovalamam karınlarını doyururum yine öyle yaptım ama bu gelen köpek gitmek bilmiyor yavrularım da olduğu için mecbur artık kovaliyorum yemek versem hiç gitmiyor.Ne yapacağını şaşırdım zaten bir sürü kediye bakıyorum ama kedilere yemek versem onların yemeklerini alıyor fln kaynanamda üst katında alıştırma kızım evin önünu batirmis fln dedi napacagimı sasirdim kovalamasam olmuyor kovalasam içim aciyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam kovardım  kakasiyla  pisliğiyle piresiyle  kenesiyle  ugrasamam
(42 puan) tarafından
Deme böyle oda allahın sessiz kulu günah değil mi kovmak yer yüzü sadece biz insanlara mi ait sende anasin oda bir ananin yavrusu
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Ben çok seviyorum hay. Vanları fakat dokunamıyorum senin yerinde olsam eğer kedileri kovalamıyorsa rahatsızlık vermiyorsa bahçede beslerim insanlardan bin kat daha fedakarlar 
(346 puan) tarafından
Yemeklerine dokunmasa yine hadi sıkıntı yok ama yemeklerine dokunuyor ona da veriyorum ama yok verdikçe de yerleşiyor.Evimizin önüne de bağlamak istemiyorum o da bir sorumluluk gerektiriyor gerçekten sabah aksma duzenli yemeğini suyunu vermek zorundayız o da can.Yemegini suyunu içip gitse sıkıntı yok çok köpek gelip gidiyor önüme hepsi yemeği suyu içip gidiyor bilemedim ya
0 oy
(42 puan) tarafından
Şöyle düşün o kulunu rabbim sana göndermiş vardir bunda da bir hayir inan bana hiçbirşey sebepsiz değildir demek ki allah seni seçti seni vesile kıldı kovma o aciz kulu kapından o sana bereket getirir evine huzur getirir tamam evine alma ama bir lokmacikda olsa o garibana ver rabbim diyor ki siz yerdekilere merhamet edin bende size edeyim diyor 
(346 puan) tarafından
Evet işte bu yüzden huzursuz kalıyorum.Hayvanlari çok seven biriyim eşimde aynı şekilde bir yaralı hasta olsun elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz onları doyurmaya çalışıyoruz ama yavru kediler de olunca birde yiyip gitse ah kapıdan hiç gitmiyor yemek verdikçe geliyor balkonun önüne yatıyor bilmiyorum nasıl edicem

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 601 göst.
11 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 217 göst.
30 Eylül 2024 Aile kategorisinde bglm_ftma (6,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 365 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sibel akarrr (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 273 göst.