0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar biliyorsunuz hamileyim oğlum da 17 aylık emiyo doktorum karnımdaki bebek 14-16 haftalıkken memeyi kesmemi söyledi zaten kendi bırakır ama bırakmazsa sen kes demişti şimdi karnımdaki 11 haftanın içinde oldu oğlum eskisi gibi meme istemiyo normalde gündüzleri canı sıkılınca gelip meme açç diye bağırırdu tabi bunda annemin de etkisi var oğlum normal sarılmaya gelince bile oğluma meme aç diyodu ondan memeye düşkün oldu çocuk önceden bu kadar düşkün değildi neyse şimdi anneme söyledim emzirmeye karışma ilerde nasıl kescem sen ver dersen diye o yüzden rahatladık gündüz en azından canı sıkılınca gelip meme demiyo sadece uykuya geçerken istiyo gündüz ve gece uykularında uyurken destek istiyo bugün uyuturken yine istedi annem bitmiş meme yok dedim hadi anneyi öp dedim öptü ben de onu öptüm iyi geceler dedim baybay yaptık birbirimize sonra kucağımda hafifçe salladım uyudu kaldı. İki gün önce de aynı şekilde yaptık ve sabaha kadar hiç uyanmadan uyumuştu inşallah bugün de öyle olur sizler memeden keserken nasıl uyuttunuz bu arada erken emzir diyecekler için söylüyorum meme uçlarım aşırı hassas her emzirdiğimde ağlayasım geliyo emdikçe acıyo artık

4 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Memeden keserken nasıl uyuttuklarını okumaya geldim :D 
tarafından
Kuzu benimki de aynı emerek uyuyunca sabaha kadar emmeye kalkıyo meme de meme vermeyince yıkıyor ortalığı ama memesiz uyudu geçen gün sabaha kadar uyumuş bi uyandım alışmışım ya çocuk emecek diye gün ağrıyo sıpa bi de yatağın köşesine yatmış Allaaah göremedim çocuğu uyku sersemi kendi yatağımın içinde arıyom yok yerde arıyom yok beşiğin de bakıyom yok bi baktım beşiğin içinde köşede uyumuş yüreğim ağzıma geldi :D sonra güldüm bi de kendime
(25,224 puan) tarafından
Ah ah darısı bana inşallah.
(122,969 puan) tarafından
selooo uyku egitimi al diyom sana
(25,224 puan) tarafından
Para versene alcam
ulan benden olmayan sey istiyon leen
-Reklam-
0 oy
uuff o da zor bee
tarafından
İşte uyku saatlerini sabit tutmaya çalışıyom mesela gece uykusu 21:45 civarı odaya geliyoruz sabah 7.30-8 gibi kalkıyoruz öğlen 11-12 gibi uykuya yatıyo uykular sbait olunca kolay oluyo geçişi bi de herkese iyi geceler deyip öpüyo o zaman biliyo uyuması gerektiğini
0 oy
tarafından
Daha gelmedik o günlere 
tarafından
Küçük demek ki daha ben de hamile olmasam iki yaşına kadar emzircektim
tarafından
10 aylık inşallah bizimde sürprizim olmazsa niyetim öyle canım, benim oğlum emer emer arkasını dönüp uyur arada zorluk çıkardığı oluyo, geçen gece uyandı yanıma aldım biraz emzirdim uyutmaya çalıştım uyutamadim  kendim uyuya kalmışım sonra uyumuş bizimki kendiligine. Uyku arkadaşı yap bebeğine uyurken bi tane pelusunu  yada ayısını ver eline ama sadece uyuyacagi zaman
tarafından
Amigurumi bebek örüyor arkadaşım onu yapcam inşallah
0 oy
tarafından
Valla bende yeni kestim cnm. Ilk 3 gün gündüz tamamen kestim gece verdim. Uyuturken ayagimda sallıyorum zaten. Meme ucuna salça sürdüm pis olmuş çiss olmuş dedim. Oda ağzına almaktan tiksindi. Gece uyandığında bir defa verdim bi kaç gün. Son 4 gündür hiç vermedim vermek istesem çiss diyor ağzına almiyor. Gece uyandığında su veriyorum. Bir hafta sonra tamamen unutmuş olur inşallah  bende hamileyim 18 haftalık 
tarafından
İyiymiş canım emen bebek ne kadarlıktu
tarafından
22 aylık oğlum.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 501 göst.
31 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 332 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 724 göst.
6 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,854 göst.
29 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Zarin (141 puan) tarafından soruldu

405,902 soru

12,165,844 cevap

36,622 kullanıcı