0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebeğime bakıyorum Allah'ım içim gidiyo çocuğa dişlerimi sıkmaktan çenem ağrıyor ya ısırcam ya ağlatcam hiç dayanamıyorum kalbimden bi şey akıyo resmen kelimeler yetmiyo bu evlat sevgisi beni delirtcek insan sevdiğiyle sınanırmış ödüm kopuyo ona bi şey olacak diye aklım çıkıyor. Bu kadarı da fazla mı acaba kalbimden taşıyo sevgisi mahvetti bu çocuk beni:( rüyamda görüyorum iş yaparken girip girip bakıyorum napcam böyle 6 aylık 

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Yaa bence bütün anneler böyle :)) biraz telefonla oynayım kafam dağılsın diye elime telefonu aldiğimda bile resimlerini seviyorum .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dua et namazlarını kılarken de Rabbim beni onun yokluğu ile sınama de bolca dua et
0 oy
tarafından
Çok şükür rabbim bize anneliği tattırdığı için canm anlattıklarının fazlası var eksiği yok bende Allah isteyen herkese nasip etsin
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Rabbim doğmadan sevgisini veriyor ya bende kızıma öyleyim niye bir başkası değilde evladin dimi eğer rabbim sevgisini vermeseydi yaramazlıklari falan cekilmezdi hele uyuyunca özlüyorum ya gidip bakıyorum. :)
0 oy
tarafından
Surekli oku annenin nazari cok degermis canim tum anneler böyle benimki kocaman oldu hala oyleyim 
0 oy
tarafından

Az önce oğluma kızdım iki buçuk yaşında ağladı ve uyudu vicdan azabından oliyuyorum aglamasa uyanriridim öperdim o uyurken opuyom  kurban olurum evlatlar ma<3

0 oy
tarafından
Karnimda daha devindikce karnımı isirasim geliyor doğunca nasıl olacak nasıl kendimi tutacam ben bile bilmiyorum :D
0 oy
tarafından
Allah bağışlasın bende kyleyim hunharca boynunun altimdan opuyorum kokluyorum
0 oy
(152 puan) tarafından

Biz daha şimdiden tekme atışına deli oluyoruz dogunca napariz bilmiyorum heralde birbirimizi yeriz sen çok sevdin ben az sevdim diye :) :)

0 oy
(670 puan) tarafından
Aynen beni yazmışsın
0 oy
(2,103 puan) tarafından
Aynı bende aynıyım diyorum Allahım evladıma imtihan etme diye 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Evladını seven her anne bu şekilde:) 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 205 göst.