0 oy
780 göst.
Diğer kategorisinde (3,744 puan) tarafından
Benim bebeğim kendi kendine oynamasını çok sever bende o oynarken işlerimi rahat yapıyorum sonra da birlikte oynuyoruz geziyoruz ilgileniyorum arkadaşımda dedi ki sen ne biçim annesin çocugun tek oynuyo dedi çok zoruma gitti yalnis mi yapıyorum acaba ben 

36 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından
Annelik kendini unutup her anını bebeğe adamak değildir bu bebeğe yapılacak en büyük kötülüktür. Arkadaşının bebeği ilerde annesinden kopup tek başına bişeyler yapmayı başarabilir umarım 
(3,744 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Onun ne haddine anneliğine laf etmek pardon ama sen bir anne olarak zaten evladın için en iyisini istemez misin 
(3,744 puan) tarafından
Tabiki canım hepimiz evladımız için en iyisini isteriz
tarafından
İşte hayal gücü gelişir şuan yeğenim 9 yaşıdna bırak yalnız oynar
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Kötü bir annemiyim diye düşünmek yerine o arkadaşınla aciken arana mesafe koymalısın
(3,744 puan) tarafından
Bende koydum acikcasi çok kırıldım cunku
0 oy
tarafından
Yani arkadaşın saçmalamış unutma annesin yeri geldi mi yemek ve temizlikte yapılır ve arada çocuk yanlız başına oynayabilir gayet normal 
(3,744 puan) tarafından
Değil mi niye ona ters geldi anlamadım
0 oy
(12,725 puan) tarafından
Keşke benimki de oynasa da 30 dk bile olsa iş yapsam 
(3,744 puan) tarafından
Bana yolla kız seninkini birlikte oynasınlar sende iş yap :)
(12,725 puan) tarafından
Valla al kız ayağıma yapışıyor öyle gezıyoruz evde :D
0 oy
tarafından
Üf çok salam konuşmuş ya benim oğlum da cnı isteyince tek başına oynar ne kadar güzel bişey 
(3,744 puan) tarafından
Valla öyle anne içinde büyük rahatlik doğrusu
tarafından
Kesinlikle valla ben de oğlumla oturup oyun oynarım ama tek oynayınca çok rahat
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Ya boş yapmasin.Evi *** mu gotursun manyak midir nedir.Bebegin yurtinarak aglar anlarim ama sakince kendi kendine oynuyorsa tabi isini yapacaksin
(3,744 puan) tarafından
Zaten sıkıldığında benim işim bitiyo sonra ben ne yapmak isterse onu yapiyoruz
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Sen kimsin de benim anneliğimi sorguluyorsun ulan deyip ağzına yapıştor 2 tane

Canım bu arkadaşın bence seni kıskanıyor aşşağılamak için açığını arıyor ve  saçmalıyor.

Bende aynıydım eline çıngırak falan verir gider işimi yapar arada bir gelir bakardım.Zaten emeklemeye ve yürümeye başladığında yanlız kalmak istemezse direk senin yanına geliyor .
(3,744 puan) tarafından
Bide eğitici şeyler açıyorum çok şey ogrendi ondan da
(7,935 puan) tarafından
kaç aylık bebeğin merak ettim
benim oğlum 10aylıkken emekledi , emekleyene kadar kendi başına vakit geçirdi ben iş yapmak zorundayken .Emekleyince yanıma gelirdi kendi.
0 oy
tarafından
Ne alaka ya bnmde oğlum sabhlari arabalarıyla oynamayı çok seviyor hemn oyuncaklarını veriom bütün işi yapiom . sonra uykusu gelio yatiriom yemeği yapiom kalkınca beraber evi supuruoz sonra 2 3den sonra akşama kadar onnla oynuom o zmn bn hiç anne dglm saçma insanların saçma sözleri
0 oy
(9,876 puan) tarafından
Hahahah yok artk resmen kıskanmş :D
(3,744 puan) tarafından
Aynen öyle :D
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Herkesin cocuk yetiştirme büyütme şekli farklıdır cok bilmişlik yapmış oylelerine ağzının payını vereceksin kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz
(3,744 puan) tarafından
Çok haklısın canım bende mesafe koydum araya
0 oy
tarafından
Bir çocuğun kendi kendine oynamaya öğrenmesi gelişimi acisindan çok önemli.kendisinin hayel.dunyasinin gelişmesi ..oyun kurabilmesi ..kendi kendine.yetebiliyor olması önemli..sürekli.annesiyle.babasiyla.oynayan çocuk tek başına.oyun oynamayi hiç bir zman.ogrenemez..hep.yaninda birilerini ister..çocuğu oyun oynarken izlesen iç dünyasını anlwrsin bile..arkadaşın doğru yapmiyo canım..
(3,744 puan) tarafından
İşte bende dedim de çocugu öyle alistirmis şimdide çocuk anneden öyle bekliyor
tarafından
Bir ara kayinvaldem bizde kaldı..oğlumla her seferinde oyun oynadı..hayır demek yok..hersyine.ewt kıyamıyodu..sonra gitti evine oğlum tek.basina oyun.oynamaz oldu.is yapamıyorum evde alistirana.kadar ne çektim..şimdi kayinvaldem dedesi falan calisiyo.bir araya geldiğimizde oğlum onlara alıştığı için pertlerini cikariyo ..gidene kadar onlarla.oynamk.istiyo onlarda biras tek.basina.oyna.diyo ..ee dedim zamanında.hayir demezseniz şimdi sizi birakmaz..
0 oy
(692 puan) tarafından
B.k yesin ay arkadaşın ona düştü derdi tasasi
(3,744 puan) tarafından
He ya kuzum ona dertlenmis
(692 puan) tarafından
Kıskandığıni böyle belli etmiş takılma
0 oy
(914 puan) tarafından
Öle arkadaş olmaz ona mi sorcan  bi an önce kurtul kıskanç  yilandan
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Bebeğin kendi kendine oyun oynayabilnesi oyun hayal gücünün olduğu anlamına gelir ve oyuncaklara karşı ilgisi olduğu anlamına gelir aksi durumda hayal gücü yok diyemeyiz ama arkadaşım bildiğin bu durumu kiskanmis başka açıklaması yok 
0 oy
(568 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin ya bizimki ne zaman oynar yanlız bırakmyorum arkadaş ta kıskançlık yapmış bence saçma sapan konuşmuş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 973 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Baldananne (295 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 394 göst.
19 Şubat 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 427 göst.