0 oy
288 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Aynı sitede oturuyoruz torunu özlüyor geliyor dün çok iyi değildim bugün yine geldi sağolsun ama bir şey yaptırmıyor ya lavabolar yıkanmalı ev süpürülmeli kıza şifonyer aldım o gelecek o odayı düzeltip silip yerini ayarlamıyorum kalkamıyorum kalsın sonra yaparsın boşver yapma çocuk yoruyor yat diyip duruyor ben evde birileri varken yatamıyorum ki zaten iyiyim ama öylece işleri aklımın içinde yapıp duruyorum şuan  :) nasıl yapsam ???

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah başka dert vermesin 
tarafından
Amin :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
E ev senin değil mi canım niye dinliyorsun ki kalk yap kendisi otursun
tarafından
Otur sevda yapma sevda karışma sevda sonra yaparsın sevda arkamda diyip dolaniyor :)
tarafından
Sus kaynana otur kaynana ya da git kaynana desene kız ;))
tarafından
Ayy yok kız ayıp  :D
0 oy
tarafından
Kız öpte başına koy ahahhaa
tarafından
Sağolsun canım yani şakasına şikayet diyorum öyle bir şey yok ama yapmayınca da olmuyor beynimi yiyor lavabolar suan :) kız da uyuyor ne güzel iş yapılırdı şimdi başka zaman uyumaz :)
0 oy
(1,166 puan) tarafından
can yaparsin cocuklu olunca  yoruluyor insan anlayisli olmasi cok iyi. en azindan baskalati gibi bu evin hali ne boyle  demiyo
tarafından
Tabi ki canım şükürler olsun Allah öyle olanlara merhamet versin  gelinlerine de sabır versin
(1,166 puan) tarafından
amin canim..  ya.
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Sen ölmeyi bayılmak mı sanırsın ki bacım sus otur totonun üzerine ses etme sakın şşşştttt 
tarafından
Tamam oturayım bari de ama şuan beynimi yiyor lavabolar kızda uyuyor başka zaman uyumaz :)
0 oy
(122,986 puan) tarafından
havamida atarim çat çaat çaaaattt 
tarafından
:) valla işleri kafamdan yapmaktan beynim yoruldu kalkıp yapsam daha az yorulurdum sabahtan beri
(122,986 puan) tarafından
ilk kez adi sevda olup kaynanasi iyi olana ddnk geldim tebrik ederim sizi
tarafından
Sagol canım Allah kötü kaynanalara merhamet versin ya da gelinlerinden uzak etsin
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Şikayetçiysen ben alabilirim kaynananı :D Benimki de senin olsun
tarafından
Allah kaynanana merhamet versin inşallah gönlündeki gibi davranır sana
(1,552 puan) tarafından
Amin, inşeAllah.. Seninkini de Allah bozmasın :)
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Rahat batmasın kuzum keyfini çıkar ya da ona bırak sevsin madem aynı sitede evin işini gör
tarafından
Bırakıyorum zaten canım o baksa iş yapsam valla çok mutlu olurum ben ama bana da yaptırmıyor boşver otur diyor
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Benimki de öyle aman boşver kaynanan evine mı bakıyor sanki deyip gülüyor :D
tarafından
Valla iyi de ben dayanamıyorum lavabolar beynimi yiyor şuan :)
0 oy
tarafından
Insan rahat edemiyorum bir ara benimde kaynanam geldi evimi temizledi düşük tehlikem vardi ama rahat edemedim illa kendim yapmam lazımdı düzenimiz felan değişiyor :)) bir daha istemedim hem o da rahatsiz sonucta hemde artik tehlikem yok yapabiliyorum
tarafından
Evet canm ya sağolsunlar da ama bende kendim yapma taraftariyim
tarafından
Evet sagolsunlarsa da aynen daha rahat oluyoruz kendimiz yapınca.
0 oy
tarafından
Benmki de her geldiğinde iş güç bırakmıyordu sen otur ben yaparım ben sevmem öyle valla bikaç defa söyledim baktım kulak vermiyo eşime dedim ben rahatsız oluyorum söyledim anlamadı eşim konıştu snra gelirse tırununu sevip gider şmdi dokunmuyo 
tarafından
Evet ya kendisi yapsa da ben rahatsız olurum
tarafından
Normal ev süpürme falan olsa gene iyi de kirli çamaşır atıyodu katlıyodu falan benm özelimdir onlar sonuçta
tarafından
Haklisin canım
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Dertsiz başıma dert ararken ben:)) benim kaynanam da ne yap der ne yapma der hiç karışmaz sağolsun ev işlerine. Gelir bebeği sever önüne bişey koyarsam yer içer koymazsam bişey yok mu demez o yönden şanslıyım galiba
tarafından
En iyisi ya Allah bozmasın :)
(3,097 puan) tarafından
Amin inşallah.
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Ana valla benimkide öyle anne yardım edeyim demedikçe yaptırmaz 
tarafından
Evet rahat edemiyorum işte bende
(3,702 puan) tarafından
Aynen kendimi gelin oturuyorda kaynana çalışıyor gibi hissediyorum

İlgili sorular