Bi komşum vardi kadın özelini anlatıyordu bende sildim oda dedi niye bunla konuştun falan telefonu aldı elimden kadını engellemis biseler yazmış heralde ona sonra şifremi herşeyimi değişmiş gelip özür dilicegine bide utanmadan telefonumu bahane ediyor gece sabaha kadar ağladım ondan önce üstüme cullandi demiştim ya bende ona vurmaya çalışırken kendimi çok salladım heralde geceden beri sol kasığım fena şekilde ağrıyor ne sağa döndüm ne sola ayağım tutmuyo yuruyemiyorum.felcli hastalar olur ya aynen öyle oldum zor bela biri beni tuta tuta gidiyorum tuvalete sabahta gelmiş yardım ediyo o acıyla gözüm görmedi onu tabi yardım falan ediyo bana hastaneye gideliimmi bise olursa ara falan gece yatarken ayrılalım böyle olcaksa bı ömür geçmez dedim sen ayrıl dedi senle evlendiğime çok pişmanım dedim bende nerden evlendim dedi çocuğu dogur siktirgit ananın evine dedi kaçıririm o çocuğu dedi gerçi dogursamda bakcak gücüm imkanım yok arkamda duran ailem annem yok zaten bu yüzden bunları bildiği için böyle yapıyor gencligimi yaktım kendime acıyorum