0 oy
850 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından

Bugün abim saat 5 gibi aradı dedi pazar günü dayimi görmeye gidelim durumu iyi değilmiş ☹ bende içimde bir sıkıntı ile aksamı bekledim ya yetişemesem diye hep bir korku vardı yuregimde 

Eski postumu okuyun anlarsınız ne demek istediğimi :'(neyse işte eşime abimin aradığını dedim işte gidip göreyim ne olacak diye baya tartıştık ses etmedi sustu kalkıp gitti vicdansız pislik :angry:   Oyle büyük bir tartışma oldu kalbimi kırdı ağladım baya ☹

Sonra telim çaldı ve dayımın fenalaştığını hastaneye kaldırıldığını söylediler :'(

Annemi aradım bağırma ağlama sesleri geliyordu herkes hastanede ve duydum ki dayım ölmüş yetişemedim kizlar gidemedim nedeni de o vicdansız yüzünden :'(:'(

Şuan çok üzgünüm ne yapacagimi nasıl davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum biliyorum çaresi yok ama elimden sadece ağlamak geliyor yetişemedim diye:(

Birer fatiha okur musunuz kizlar :(

23 Cevaplar

+6 oy
(13,307 puan) tarafından
Başınız sağ olsun canım öncelikle acın taze ama eşine de pes doğrusu ölen adama kin yüzünden bir kaşık su verdirmiyor. Allah ıslah etsin. Dinlemene şaşırıyorum zaten ayrıca da neyse 
-Reklam-
+2 oy
(3,821 puan) tarafından
Başın sağolsun canım 14 yıldır görmedim dayımı dedin o zaman çokta vicdan yapma derim nasıl olsa onca sene görmemişsin ağlayacağına aç bir yasin oku kuran oku 
0 oy
(670 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin inşallah
(667 puan) tarafından
Saol ALLAH razı olsun canjm
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin inşallah rabbim sabır versin

Okudum
(667 puan) tarafından
Saol ALLAH razı olsun canım
0 oy
tarafından
Agla elbet ama al eline kurani kerimi yasin oku suan onun ona ihtiyaci var basiniz saolsun canim benim Allah size sabir versin 
(667 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin.
(667 puan) tarafından
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin canım

(667 puan) tarafından
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin inşaallah
(667 puan) tarafından
Amin saol ALLAH razı olsun
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Başınız sağolsun cnm okudum
(667 puan) tarafından
0 oy
tarafından

Allah rahmet eylesin

Mekanı cennet olsun inş 

(667 puan) tarafından
Amin saol ALLAH razı olsun
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canm bnmm 
(667 puan) tarafından
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Okudum canım basın sağolsun
(667 puan) tarafından
ALLAH razı olsun saol
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım. Okudum. 
(667 puan) tarafından
ALLAH razı olsun canım tşk ederim
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin canim basiniz sagolsun . Esinde asiri derece kin var Rabbim yardimcin olsun . Kendisi gitmeyip seni gonderseydi keske.  Konusma valla burnundan getir . Okudum canim
(667 puan) tarafından
Hemde ne kin hemde ne kin saol ALLAH razı olsun canım
tarafından
Allah sendende razi olsun kuzum Rabbim sabir versin
0 oy
tarafından
Basınız sağolsun ya çok üzüldüm gözümün önüne dayım geldi  telefonda benle  son konuşması biliyorum ölen geri gelmez ama annemleri sucluyom sebeb oldular adamı yanlarına alsalarddi baksalardi Belkı  yasiyor olacaktı. of cokczor durum bende çok kötü oldum haber gelince çöktüm okudum Fatiha cnm mekanı cennet olsun inşallah
(667 puan) tarafından
Saol ALLAH razı olsun sizinde başınız sağolsun
tarafından
Allah razı olzun Cnm Amin insalla rahattır orda
0 oy
tarafından
Hatırladım canım eski postunu..başınız sağ olsun mekanı cennet olsun..eşin öldüğünü duyduğunda bisiy demedimi..belki pişman olmuştur diye düşünüyorum Allah yüreğine o vicdani vermiştir..
(667 puan) tarafından
Vicdan yaptı ama ne fayda bırakmadı kin tuttu kinine benide ortak etti vicdansız herif ALLAH görüyor ben ne diyim
tarafından
Malesef tek gerçek ve geri getiremeyecegin.sey.ölüm..umarim.bundsn.bir ders çıkarır ve kinini.bir tarafa bırakır.ben.olsam uyuyamazdim heralde.vicdanimin sesinden
0 oy
(487 puan) tarafından
Basın sağolsun cnm Allah rahmet eylesin eşin isteğine kavuştu şimdi vicdan yapmayacakmi yüzüne nasıl bakacak acaba :( kismetinde görmek yokmuş cnm Allah sabır versin inşallah
0 oy
tarafından
Vicdan azabı çekmesi gerekiyor bu durumda.  Çünkü yaptigi yanlış. Kendisi gitmeyip seni gönderebilirdi 

Yazık oldu . Keşke dayini son kez de olsa gormene musade etseydi . Ben konuşmazdım onunla 

A Llah rahmet eylesin cnm 
0 oy
(2,591 puan) tarafından
Ne yaparsan yap içinde hep kalacak o pişmanlık kendimden biliyorum

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
(872 puan) tarafından
Yani bu ölüm başka bişey değilki çekip kapıyı çıksaydın

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 814 göst.
0 oy