+1 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (670 puan) tarafından
Hanımlar bebek arabası kullanicam bebeğim 2 aylık çok korkuyorum dışarı çıkmaya kullanamam diye esimler bu kere çıktım ama yinede tek cesaret edemiyorum küçük yerdeyim beni biraz cesaretlendirir misiniz

3 Cevaplar

+1 oy
(8,565 puan) tarafından
Neyden korktuğunu tam olarak anlamadım valla bebek arabası kullanmak zor mu geliyor? Elinde poşet taşımak neyse araba taşımakta öyle hiç bir zorluğu yok valla daha nasil açıklanır bilemedim
(670 puan) tarafından
Yüksek yerler var arabayı kaldirman gerek hani oralardan
(670 puan) tarafından
Çocuğu düşürürüm diye çok korkuyorum panigim
(8,565 puan) tarafından
Bebek kılidi var hiç sorun yapma valla ben kırkım çıkmadan taa Anadolu yakasından Avrupa yakasına araba almaya gittim sonrasında hep bebeğimle dağ bayır dere tepe gittim geldim bilerek hafif bir araba tercih ettim otobüs indi binde de adamlardan yardım istemek zorunda kalmamak için . Yüksek yerlerde arabanın alt baş tarafında demiş var oraya basınca ön teker havaya kalkıyor hiç bir zorluğu yok korkma
(8,565 puan) tarafından
Ben  bir sene de bebeğimi arabaya koyup 4 kat inip çıktım canım seninki asansörms hiç korkma
(670 puan) tarafından
Benimde hafif arabam kilit var evet asaga indirirken mesala asaga sarkip dusucek sanıyorum denedim bugün eşim vardi
(670 puan) tarafından
4 kattı asansörsuz mü ciktin
(79 puan) tarafından
Arabanızın modelini atabilirmisiniz rica etsem
(8,565 puan) tarafından
Evet canım asansörsuz
Arabam bu zhramt
 Kraft Pop-Up Çift Yönlü Bebek Arabası Yeni KRF-BF1-BMV | babymall.com.tr @MIUI| https://www.babymall.com.tr/urun/kraft-pop-up-cift-yonlu-bebek-arabasi-yeni-krf-bf1-up-mavi?gclid=CjwKCAjwqcKFBhAhEiwAfEr7zda_q2r5gUIh5LK7J6YPGS0G1hso8_dH2rsA0ro0UVuhGwObyt5-PBoCFqEQAvD_BwE
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(670 puan) tarafından
Rica ederim
(8,565 puan) tarafından
8-9 kilo kız nesi hafif
(670 puan) tarafından
acemiyim ya onda heralde
(8,565 puan) tarafından
Biraz ağır model onu demek istedim benimki 5 kusur kilo
(670 puan) tarafından
Eşim aldı ben hiç bakmadı oçidan baksam iyimis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız korkacak ne var kaza riskin yok freni boşalma riskin yok bindir çık ne güzel 
(670 puan) tarafından
2 tane merdiven oluyo apartman girişleri beni korkutuyo
(670 puan) tarafından
Düşürürüm diye korkuyorum
tarafından
Mecbur çıkacaksın ama alışman lazım bende beşinci katta oturuyorum arabayı aşağıda birakiyorum
(670 puan) tarafından
Asansör bizim arada takiliyo
0 oy
tarafından
Ohooo ben oğlumu hafif yokuş larda bebek arabasi ile saliyorim yanından bende koşuyorum yarış yapıyoruz :Dd bende ilk zamanlar çok korkmuştum inan çok iyi anlıyorum seni ya devrilirse ya düşerse diye ama şimdi paldır küldür gidiyoriz 
(670 puan) tarafından
Aynen öyle düşünüyorum ya düşürse ya devirirsen

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 643 göst.
4 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
19 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenslerin annesi16 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
21 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,825 soru

24,482,900 cevap

357,164 kullanıcı

...