En yakin arkadasim var birbirimizin her anında yanindaydik ve hâlâda oyleyiz ben evliyim 3 senedir uzaktayim ailemin yaninada ayda yada 2-3 ayda 1 geliyorum ondada 2 gun kalip gidiyorum bazen 1 gun kaldigimda oluyor ama o daha ben gorev yerindeyken basliyor ne zaman geleceksin goruselim bize gelmezsen küserim falan diye ben bazen annemlerden cok onun yaninda vakit geciriyorun ve her geldugimde zorluyor bize geleceksin yoksa küserim diye aslinda zor durumda kaldigimida goruyor ama yinede bu huyundan vazgecmiyor ailem plan yapiyor ama arkadasim icin erteliyorum yada iptal ediyorum ailemin planini bu defa biraz annemlerde kalayim dedim eşim birakti beni arkadasimin yanina gittim sali gunu donecegim pazartesi bulusalim dedim finallerim basliyor bitsin sana vakit ayiracagim bol bol dedi ve ben cok sasirdim bi geliyorum memlekete gorev yerinden apar topar onun yanina gidiyorum onun boyle yapmasi zoruma gidiyor aslinda cok iyi biri ama boyle yapinca kendimi ***** yerine konmus gibi hissediyorum ustelik bu ilk degil herzaman kendi isi oldugu zaman erteliyor beni ama benim zor durumda kaldigimi bile bile beni bulusmak icin zorluyor bulusmadigimdada küsüyor ben bu durumda ne yapmaliyim