Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bu sezeryanda neden yarım canlı diyorlar vallaha normalden çok daha rahat
+2
oy
1,014
göst.
31 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
2 tane doğum yaptım sezeryanla ikisinin arası 362 gün. İkisinde de çok rahattım. 2. Biraz kötüydü onunda nedeni benim hatamdı. Sigaraya gebelik sürecimde aş erdim. Ve gece gündüz içiyordum resmen sigarayla kafayı bozmuştum. Tütünü yediğim bile oluyordu. Bu yüzden uyuşmadim ve genele çevirdiler ama kesilmemiştim. Tentiridiyotu karnıma dökünce kesmeyin diye bağırdım sadece sonrasıni hatırlamıyorum. Kolay bir süreç eğer canınız çok tatlıysa normal doğumumda da dikiş oluyor. Bazen 2 hafta üstüne oturmayan oluyor. Ben iki doğumumda da 3. Gün işimi gücümü yaptım. Ve hiçte yarım canlı değilim. Vallaha bir çok kişiyi 5 katlarım. Üşüyünce sızlıyor dediler oda yalan. Benim ayaklarim hep çıplak ve hiçte sızlamadı. Korkulacak bir şey yok 25 dakika da oldu bitti. Ve artık sezeryanda da içiniz temizleniyor bizi içimizdeki pislikle dikmiyorlar kankiler
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
32
Cevaplar
+5
oy
1 Haziran 2021
Z.ElaSevim
(
1,118
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkesin ağrı eşiği bir değil ki yaşanılan doğum acısı bir olsun..
Kimisi bir sinek sokmasından günlerce kolunu bacağını oynayamaz kimisi soktuğunu bile duymaz..
Doğum başlı başına mucizevi bir olay. Dikişli veya dikişsiz. Sancılı veya sancısız.. Kıyaslama yapanları anlayamıyorum..
1 Haziran 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
yorumlandı
Katılıyorum
1 Haziran 2021
Esrat
(
9,234
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bende sana katılıyorum .benim için ağrının en ufagi bile efsanedeir.arkadas normal doğumda dikiş oluyor dedi olmayanlar i da duydum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+3
oy
31 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
O da doğum diğeri de doğum kıyas yapmaya gerek yok
1 Haziran 2021
ikbal
(
52,313
puan)
tarafından
yorumlandı
bebegin çıkış yeri farkli sadece demi☺️
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle :))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
31 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Benden gizli organlarimin yarısını almadilarsa bende yarım olduğuma dair bir belirti yok
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok kız ilahaki girmişken 2 3 organ demeden almışlardir djendjejdj
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yeni adımız yarim insan olsun :D
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ahahhahah biz onu zekamizla kapatırız buket gözlüklü emoji ☺️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
31 Mayıs 2021
Zebesh
(
670
puan)
tarafından
cevaplandı
Herşey bünye meselesi.
Birine laf söylersin kırılır, diğerine söylersin hiç duymaz.
Hele doğum gibi ciddi bir konu asla tartışma ve kıyas konusu olamaz
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Vallaha çok kişi kıyas yapıyor tatlım bende kendi tecrübemi dile getirdim yine olsa yine sezeryan
1 Haziran 2021
Zebesh
(
670
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de sezeryan doğurdum ama ne bileyim ikisi de annelik. Senin başına gelen başkasının başına gelmez ki. Senin bedenin bu. Ben soğuk içtim mi bademcigim şişer mesela kimisi Eskimo dur. Kutupda yaşar sorun olmaz
1 Haziran 2021
Runya
(
5,724
puan)
tarafından
yorumlandı
Beş sene oldu doğum yaptım yarım insan tabiri yanlış ama gerçekten usuyunce çok ağrıyor dikis yerlerim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
1 Haziran 2021
Eskibiruye
(
80
puan)
tarafından
cevaplandı
"Usuyunce sızlıyor dediler ama o da yalan"
Çok çirkin bi cumle. Bunyeden bunyeye değişen konular. Yalanı ya da gerçeği yok. Kişisel.
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
2 doğumum üst üste oldu benim. Benim kadar riskli bir sezeryan nadirdir. Çünkü 40 senelik özel doktorun gözü kesmedi masada kalırım diye. Ve gayatte acımıyor sızlamıyor Allah aşkına 3 tane çok yakınım var hiç biriside demiyor bunu
1 Haziran 2021
6929
(
748
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnm sizliyor ayaklar usuttumu kesinin ic tarafi yanmis gibi sizliyor neden yalan olsunki
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen 25 yaşındayım iki sezeryan geçirdim çok üçüncü günü evimde yemek bulaşık çoluk çocuk kaynana hizmet hepsini yaptım tek başıma lakin çok zor sezeryan hele o baş ağrısı yokmu karın ağrısı da unuttur du aradan dört yıl geçti bazen ici sızlıyor
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Seho nslsn nasl oldun canmmm özel mesaj bölümunde kapali yazamafm sana iyimisin sAgligin nasl
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Iyim canım 12 gün yatırdılar işte hastanede iki gün önce taburcu oldum suyum yeterli gelince bıraktılar iki hafta geriden gelmesi devam ediyor ama
1 Haziran 2021
Eskibiruye
(
80
puan)
tarafından
yorumlandı
Sana ve 3 yakınına göre şekillenmiyor bu durum
Kesi yeri, dikiş şekli,cilt tipi , vücut yağ oranı hepsi etkiliyor. Sağlıkçı biri olarak söylüyorum.
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Seho cok gecmis olsn canm benim bende merak ettm.seni iyi olmana sevindm
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende sizleri özledim bu süreçte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
1 Haziran 2021
Melek annesi 71
(
1,754
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayaklarımız önde falan gidiyo demekki yarım nasıl oluyosa çıldırıyorum aaa yarımsın sen diıolar *** sensin yarım
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok kız ayaklarımızı sırtımızda taşıyoruz tövbe tövbe ejsjejdjrb
1 Haziran 2021
Melek annesi 71
(
1,754
puan)
tarafından
yorumlandı
Bilmiyom bacım neremizdeyse
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
1 Haziran 2021
Selo De Bana
(
25,196
puan)
tarafından
cevaplandı
Yarım beyinli oldukları için
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Katılıyorum sonsuz artı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Mayıs 2021
_Melikeee_
(
247
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde öyle canım normalden sezeryana alındım ama sezeryan derim iki yerimde de dikiş var katılıyorum sana
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Çünkü canın yanmıyor her şey sağlıklı diye acı çekmeye gerek yok. Şuan sanki yediğimiz her şey çok sağlıklı gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
31 Mayıs 2021
Uyan ey gozlerim
(
4,408
puan)
tarafından
cevaplandı
Imzami atarim :D sigara dışındakilere. Kiz sen de aserecek bir sey mi bulamadin:)...
Dip not geceyim ama 1. De ben de uyusmadim sunni sanci surecimden dolayı genel kötüydü ama epidural 10 numaraydı
1 Haziran 2021
Huthut
(
894
puan)
tarafından
yorumlandı
Epuduralde süreç nasıl ıkınamıyorsunn karnına baskı uyguluyorlar sanırım. Sonra o uyuşukluk ne zmana geçiyor baş bel ağrısı falan kalıyor mu
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum spinal de çok rahat ama genel olmuş birisi olarak oh mis. Bir baktım uyanmışım çocuk gitmiş bile
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
ikbal
(
52,313
puan)
tarafından
cevaplandı
doktoruna denk gelirsen iyi benimde sorunum yok
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
İyi doktora denk geldim canım benim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ee ben normal doğum yaptım hiç dikişim yok. Şimdi ne yazsam nasıl ovsem kendimi, normal doğumu göklere çıkarmam gerek galiba :D
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ama üste baktığın zaman çoğu çok memnun. Normal doğumda dikişsiz doğum yapan az çünkü ebeler acımıyor
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Doktoruna bağlı o da. İki doğumdan da memnun olmayan sayısıda çoktur elbet
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben normal yaptım dikişlerim iki kez açıldı bida dikildi aylarca düzelemedim çok kötüydü
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Al işte bak kuzum bunu sana hitaben demiyorum ama ben aylarca düzelemeyen bir sezeryan hastası görmedim. Üsteki bazı kişiler överek anlatıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
Buket masal
(
2,498
puan)
tarafından
cevaplandı
Sezeryan cok kotu bisey ilk defa seven birine denk geldim 11 gun once oldum icerde bisey unuttular galiba durmadan kabiz oluyorum yada kanallari tikadilar galiba tovbe yarabbim
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum vallaha bol bol kayısı suyu içersen içinde unutulan şey çıkar xjenxvehxjsjjd kız ne unutması bol su iç bol sıvı tüket
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
Hira&Hilal
(
7,119
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen 3. gün işini yapmaya başlamışsın ben doğum yaptım 15 dk sonra başladım her işimi yapmaya. 2 tane çocuğumun 2 si de normal doğdu. 2 dikisim vardı. Sezeryanin da normalin 'de kendine göre zorlukları vardır illa ki. Bunye meselesi, karşılaştırma yapmak saçma.
1 Haziran 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben bi ay egilemedim yere oturtamadim otursam kalkamadim cocugumu yardimsiz kucagima zor aldim ve sezeryan oldum keske 12 saat sanci çekseydim de normal olsaydi. Kabiz musum su an yalanci sanci gibi sancim pluyo sezeryandan sonra basladi bu sen düşün... :p
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
Rose98
(
7,787
puan)
tarafından
cevaplandı
Yapiya bagli bi ay kaklkamadim cocugumu yardımsız kucaklayamadim cok cok zordu kimsede yoktu acimla sizimla eebelendim keske normal olsaydi da 12 saat sanci cekip her seyi geride biraksaydim...
Hala daha zorlugunu cekiyorum..
En guzeli rabbimin uygun gördüğü normal olan dogum mecburiyet yoksa herkes normali tercih etmeli.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
Cihangirnur
(
1,632
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay agsin bal yesin bende sezeryanim valla çok da rahat yani normal doğum deseler yine yapmam yine yapmam normalden korkuyorm ama sezeryan bildiğin çok rahat ya gerçektende usutunce ağrı da olmuyo ağır da taşıdım bir ay içinde valla çoğu söylentiler de yalan ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Eee napalim şimdi seni alkışayalımmı????? Herkes bir degil kendin gibi görme bence! İğne olan yer hala iş yapinca agrıyor dikişlerim 2 sene oldu sızlıyor norml doğum yapan kadın evine yürüyerek giderken sezeryan lı kadın iki büklüm gidiyor benim doğumum çok risk li diyosun maşallah hiçte bişeyin olmamiş..
Elimde fırsatım olsa idi 1 dk düşünmeden norml doğum yapardım istiyordum ama nasip olmadı.
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Al sana artı ben iki doğum yaptım bir normal bşr sezeryan sana şunu söylim ben normal doğum acısı nasıldır hissetmedim sezeryanda öldüm öldüm dirildiö
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Bacım sende aynı yerden kesildin bende. Bence senin canın çok tatlıymış. İlahaki iki büklüm gidersin normal doğumda da üstüne oturmak kolay olmuyor xe
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Tatlılıkla ne alakası var bende iki büklüm oldum
1 Haziran 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Okadar kıck boxla ugraştım hiç canımı tatlı görmedim bildigin amaliyat geçiriyor sun ve seni kesiyorlar bence bazıları çok abartıyor yok 5. Günü halı yıkamış çok güzel bişey miş diye söyleniyor lar ben yapamadım sezeryanda çok kan kaybı yaşadığım için pıhtı attı kısmı felç lik geçirdim etrafına sor bak bu durumu yaşayan %50 kadın var. O yüzen asla sezeryanı kimseye tavsiye etmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
Yazar gecerim - BANU
(
13,620
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben normal doğum yaptım iki sene oturamadım son 1,5 aydır oturuyorum küçük bir operasyon geçirdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
Aslicikk
(
807
puan)
tarafından
cevaplandı
İki sezeryan oldum gayet rahattım doğumdan çıktım ayağım açıldı noröal tuvalete gittim üstumu giydim çovuguma tek baktım 1 haftada tim ev işlerimi yaptım 10 günde pazarımı bile yaptım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Haziran 2021
NAiF BiRi
(
245
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkeste değişkenlik gösteriyor kimine normal doğum kolay gelir sezeryan zor kimine sszaryan zor normal doğum kolay gelir. Ben sezeryan oldum kulaklarim zoommuyordu kan kaybindan 1 hafta boyunca değil eğilip yürümek yataktan kımldyamıyordum bile
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
147
göst.
Bebek normalden Daha hareketli neden
11 Nisan 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Tostininin annesi
(
190
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
14
cevap
296
göst.
Sezeryanda gecelik mi pijama mi rahat ?
6 Haziran 2021
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
ZGT
(
6
puan)
tarafından
soruldu
pijama
tavsiye-fikir
-lohusalik
0
oy
7
cevap
270
göst.
Trendyoldan mama aldım ama ölçeği mor renk normalden maviydi neden acaba
24 Kasım 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Beyzanurxx
(
475
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
82
göst.
....... Kızlar normalden 1 hafta önce regl oldum neden olabilir......
26 Mayıs 2021
Diğer
kategorisinde
& Madamcoco &
(
2,199
puan)
tarafından
soruldu
413,596
soru
12,450,875