0 oy
105 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Tokiden yakin zamanda ev alan varmi süreç Nasil işliyor 

1 cevap

0 oy
tarafından
Görümcem aldı bir kaç sene önce onlar ihtiyaç sahipleri için yapılan sigortası olmayan kişilerin girdiği kuraydı biz baktığımızdada şartları var uygunsanız başvuruda bulunuyorsunuz  ara ödemeleri var aralarda bulunduğunuz il ilçenin zıraat bankası şubesinden detaylı bilgilendirme kağıdı alabilirsiniz 
tarafından
Ara ödemeleri nedir mesela  sigorta odemeleri farkli odemelerde varmi tapu masrafi vs.
tarafından
İlk çekiliş için 1000tl bir ödeme yapıyorsunuz bu sene ne kadar onu bilmiyorum diyelim çekilişte çıktınız fakat evi almaktan vazgeçtiniz o 1000tl yanıyor görümcemin tapusu evin toplu ödemesi bitince tapu o şekilde verildi görümcem bekleme süresi bitince evi üzerine aldı aynı gün başkasına sattı onlarda ara ödeme yoktu aylık 200tl gibi bir ödemesi vardı 3+1 İzmirde oturma zorunluluğu yok fakat 2+1 evlerde ikamet zorunluluğu var bazı şehirlerde evlere sık sık ikamet ediliyor mu diye sık sık kontrol ediliyor yıllık zamanları memur maaşı baz alınarak yıllık zam yapılıyor ödemelere tam hatırlamıyorum ama %10 veya daha fazla girişte ödeme daha sonra bir kaç yıl sonra gene ara ödeme yapılıyor değişmiş olabilir şartlara tokinin sayfasınından bakabilirsiniz
tarafından
Yani diyelim 200 e satıyor onu faiz koyabiliyor devlet fazladan alabiliyor
tarafından
Ödemelerini kaçırırsanız eğer o zaman faiz oluyor
tarafından
Onun dışında sabit fiyat dimi ekleme olmuyor neyse onu ödüyoruz
tarafından
Şimdi diyelim girdin 2000bin ödemen seneye memur maaşına zam geldi 2750 oldu bir sonra oldu mesala 3000 bin ara ödemen geldi 30bin gibi şuan fiyatları inanım hatırlamıyorum bizim baktığımız ev 1500tlden başlıyordu sanırım 3 yıl satış yoktu 50 bin gibi bir ödeme vardı biz vazgeçmiştik toparlayamaz veya gidip oturumayız diye
tarafından
Desene tokide zengin işi oldu:(
tarafından
Arada bir sigortasızlara yapılan evler var en uygunu olan onlar diğerleri birikimsiz olucak gibi değil
tarafından
Eşim ssklı ama inşaat işçisi memur maaşını neden baz alıyorlar anlamadim asgari ucreti alsalar ya memur zaten köşeyi dönmüş:((
tarafından
Bu tarz şeyler efe tüfe veya yüzde veya  memur maaşı baz alınarak yapıyorlar
tarafından
Dar gelirliler.için sorsan simdi zengin tam zengin fakir tam fakir
tarafından
Haklısınız
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 337 göst.
8 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kimbilirdi ki (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
11 Ekim 2021 Aile kategorisinde Fatmakbas (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
11 Ekim 2021 Aile kategorisinde Fatmakbas (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 133 göst.
24 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk (12,207 puan) tarafından soruldu

405,524 soru

12,150,228 cevap

36,567 kullanıcı

...