0 oy
124 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,572 puan) tarafından

Arzum olimpia control. Birkac yerde denk geldim 2-3 ay sonra cekim gucu azaliyor vs.. yaziyor. Zaten aylardir zor supurge aldim. Dün 1 kez koltuk supurmek icin kullandik hemde calisiyor mu diye. İcime dert oldu ya. Teknosa magzasindan aldik. Gotursem degisirler mi baska urunle acaba

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç bilgim yok canım iade varmı varsa eğer çekim gücünü beğenmedim iade etmek istiyorum dersin alırlar belki. 
-Reklam-
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Geçerli sebep olmadan tabii ki değiştirmezler sonuçta mal kusurlu çıkmamış 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Sagolun kizlar. Artik başa gelen çekilir
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Çekim gücünü beğenmedim de başka bir markayla değiştir canım magazayi arayıp önden bilgi alabilirsin
(1,572 puan) tarafından
Olur mu oyle canim degistirirler mi
(7,096 puan) tarafından
Değişir bence bende teknosadan alışveriş yapıyorum değişim oluyo bir  aldığın magazayi arayıp sor
(1,572 puan) tarafından
Avm de ki teknosadan almistim. Oyle yapayim o zamn
0 oy
(434 puan) tarafından
Bende beko nunkını aldım en son cıkan modelını 2500 tl para verdım ama resmen cop bı hafta gecmedı degıstrmk ıstym dedıgımde asla ıadesı olmuyo dendı tuketıcı haklarıyla da ugrasmk ıstemedım
(1,572 puan) tarafından
Naptin peki kullaniyor musn canm hala
(434 puan) tarafından
Evet cnm ne yapalım o kdr para verdık bence en ıyısı phılıps ya keske onu alsaydım dedım
(434 puan) tarafından
** cnm sen hıc kullandım deme kutuyu hıc acılmamıs hale gtr zaten kullanmamıssın kı demi bence eger dun aldıysn degıstrrler
(1,572 puan) tarafından
Canim kullandim koltuk supurduk dun cekimi nasil diye
(434 puan) tarafından
Ona kullanmak mı dıyon eger cok pıslenmedıyse ıcı hıc bı sey olmaz herseyı posetıne koy guzelce gote bı sansını dene bence valla bak her evı supurdugumde hıc guzel almamıs yazık gunah buna mı o kdr oara verdım dıyıp dızlerımı ovuym
(1,572 puan) tarafından
Biraz pislendi tabi ama temizlerim ya nolcak.  Eşimle ugrasmak var bide hic sevmiyor boyle ugrasmalari. Bide çenesini cekicem. Kimin icin ugrasiyorsam
(434 puan) tarafından
Ne yapalım ama parayıda copde bulmadık ya hala taksıdını oduym ben degseydı barı esınde bı gun konusr onuda duymamazlıkdan gel senın ısın halledılsınde
(1,572 puan) tarafından
Aynen hicbirseyle ugrasmayi sevmez o. Bozuldu mu daha ugrasmam diyor. Gucum yetse dovcem. Aslin da cekingen biri o yuzden sanirim oyle diyor. Bugun gelsin konusucam onunla. Yarin da gideriz.  Gerekirse tek giricem magzaya . Konusucam halledersem esimi cagiririm islemleri halleder
0 oy
tarafından
Arzumm berbatt canım keske başka marka alsaydin bende kullandım arzum grande turbo serisiydi 4 ay sonra cekmedi. Faturan duruyorsa götür cekim gücünu begenmedim de başka bir süpürge al
tarafından
Ben philips kullanıyorum canım memnunum
(1,572 puan) tarafından
Hangisini canm ne zaman dir kullaniyorsun
tarafından
Pro max kullaniyorum şubat ayında aldım. Şimdilik bir sorun yok. Annemde 5 yıldir marathon kullaniyor bir sorun yaşamadi
(1,572 puan) tarafından
Benim 2 teyzem de ve kardesim de marathon var onlar da cok memnun ama cok pahali alamadik. Kac tl ye almistin. Yesil renkli olan mi sendeki
tarafından
Evet yeşil canim ben trendyolda aldim 1900 tl şuan 1700 tl düşmüş :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 149 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Minigim1219 (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 405 göst.
13 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
20 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (276 puan) tarafından soruldu

405,888 soru

12,164,897 cevap

36,621 kullanıcı

...