Savundukları şeye bak hepsi nefsani . Nefisinizin hoşuna giden şeyleri ne güzel de savunuyorsunuz bi kaç örnek vermiş ayetten ama diğer ayetleri yok saymış .. bi çok ayet var ama biz tabi işimize geleni alırız okurken ürktüm Allah hepinizi Hidayet etsin .. tasma diyen kölelik diyen resmen Allah’ın emirler yok saymak ayetleri yalanlamak bu .. Allah’a şirk koşuyorsunuz farkında değilsiniz Allah düzeltsin .. yani Allah öyle emretmedi böyle dedi falana gelmiş haşa .. bari bilmiyorsunuz bazı insanlara kötü örnek olup daha günah katmayın .. siz yapmıyorsunuz ayetleri de yalanlamayın … Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim." [Tirmizî, Rada' 10, (1159)]. Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır..." (Nisa, 4/34). Kocanın hanımı üzerindeki hakkı, benim sizin üzerinizdeki hakkım gibidir. O halde kocasının hakkını gözetmeyen, Allahü teâlânın hakkını gözetmemiş olur.) [Şir’a]Kadın, kocasından izinsiz olarak nafile oruç tutamaz. Eğer tutarsa, aç ve susuz kalmış olur, sevap kazanamaz. Kocasından izinsiz evinden dışarı çıkamaz. Çıkarsa, gökteki melekler, geri evine dönünceye kadar ona lanet eder.) [Taberani]
Ben bunı tasma köpek kölelik olarak adlandırdığın için buna istinaden yazdım o konuyla ilgili değil Müslümansan Allah’ın emirleri dışında yok öyleydi böyleyd nasıl dersin