0 oy
2,515 göst.
Diğer kategorisinde (479 puan) tarafından

image

image

nne diyicrm artık bilmiyorum sörekli böyleyiz çok yoruldum artık 

39 Cevaplar

+9 oy
(3,445 puan) tarafından
Sana böyle davranan birini çok sevdiğin ve G.t.n.u kaldırdığın için olabilir
(479 puan) tarafından
Ne yapim peki aramıyorum da ama gene aynı çok yoruldum
(3,445 puan) tarafından
İşi ne nerdeki şimdi ,
Mesela bişey atmışsın cevap vermemiş ama sen üst üste mesaj atmış bilerek girmemissb demişsin galiba
Deme, atma ,sorma keyfine vak keyif durumları paylaş o merak etsin sen değil
(30 puan) tarafından
Kesinlikle valla şunu bilirim erkeğin kalbine giden yol midesinden değil g.ö.t.ü.n.e tekmeden geçer. Hiç yazma görmezden gel onu. Üstüne asla düşme. O alışmış senden ilgi alaka görmeye gösterme ilgi ben olsam böyle davranan adama yemek bile yapmam. Benim işim gücüm sen değilsin bide sana yemek mi yapcam der geçerim. Dünyanın sonu değil valla Bi kere geliyoruz dünyaya adam akıllı değer görmeye ihtiyacımız var. O değeri göstermeyene bende kapıyı gösteririm
(479 puan) tarafından
Aynısını yapıyem Bi anlık öyle yazdım ona çünkü beni takmıyor zoruma gidiyor
(30 puan) tarafından
Sen böyle yaptığın için takmıyor. Hayatında o yokmuş gibi düşün ve öyle davran. Galiba ayrı şehirlerdesiniz şuan cocuğunu annene bırak arkadaşına kahve içmeye git ona da sadece dışarı çıkıyorum de nereye derse de işim var de geç mesela o merak etsin seni merak etmesini sağla
(479 puan) tarafından
Gidemiyorum ki gitsem zaten onları patlatıcak şeyler paylaşırım
(30 puan) tarafından
Valla Bi yolunu bul hem kafan dağılır bu kadar üstüne düşmezsin
(9,544 puan) tarafından
Boyle tavsıyeler vermeyın arkadasım esınden habersız kadın adım atamaz.kocasının rızası olmalı
(375 puan) tarafından
Sebep? Evcil h.ayvan mı bu kadın? Sahibi mi eşi bu kadının?  Sen bir kadın olarak kendini bu konuma mı layık görüyorsun?
(9,544 puan) tarafından
Elhamdülillah esıme es olarak goruyorum, bılıyomusunkı cehennem ehli esıne ıtaatde sorun cıkaran kadınlardan olacak?Asıl sen dejenere olmuş zıhnıyetıne bak guzel kardesım bu gidiş nereye?
(375 puan) tarafından
Ha ben kendimi insan yerine aldım diye dejenere oldum :D tamam güzel kardeşim sana tasmanla mutlu hayatlar. Benim varlığım da özgüvenim de özgürlüğüm de kıymetli. Kimseye kendimi köpeklettiremem. Eşine itaatmiş tövbe ya sabah sabah :D karşılıklı sevgi saygı birey olmak falan çok yabancı  çok dejenere deme bacım :)
tarafından
Haber vermeden git dememişki arkadaş  veripte git demis bu kadin bunu yapmali  elbette eşe  saygı  önemli  ama boyle bi adama bu kadin bir beden büyük  gelmis

Post sahibi sana sesleniyorum bu adam sana  yazsada yazma bu nasil bir konusma nasil bir üslup  adam seni  yok saymis hala ona yaziyosun benim isim sen degilsin dedigi an engeli bassaydin sen  kiymetli olurdun
tarafından
Kocan çok vurdum duymaz, gamsız, nett...
(9,544 puan) tarafından
Adı bile bi tuhaf olan galadrıel ac biraz kuran oku meal oku hadis oku.Müslümansan eğer.Köpek felan nasıl konuşmak o öyle.Srnin sandığının aksine evliliğimde özgürüm hiç bilmediğin kadar ve buna da savasarak felan sahip değilim.Eşimle sevgi saygı cercevesınde ilerlettiğimiz bir hayatımız var.Bazen anlasmazlık yaşasakta sonunda dogru yolu buluyoruz.Sen feminizim sacmalıklarına çok odaklanmışsın.Sen eşine sevimli ol ki eşinde sana saygı duysun sevgi duysun.Adamı 7 24 darlayınca sana zorla verdıgı sevgıden ne anlayacaksın?Ağır olun vakar olun ki eşlerinizde sizlere saygı sevgı hayranlık duysun.Doğruyu söyleyenin dokuz köyden kovulduğu devirdeyiz senin sucun degıl bu.
(9,544 puan) tarafından
Minianne haber ver nereye derse işim var de demiş.Kusura bakmayın ama eşlerinizin rızası olmadan attıgınız her adımda melekler lanet eder.Insanlara ıyılıgı güzeli tavsiyede bulunun.Kocası gamsız mı acaba gercekten yoksa kardesımız onu bunaltmıs mı?Yanlış bir evlilikse eğer boşanmakta hak.Ama seviyorum devam ettırecegım diyorsa o zaman farklı ama güzel yolları deneyerek eşini kendıne cekmesı de güzel olur.Karsılık bulamıyosa da Allahtan bekleyecek sevabını.Bazısının imtihanı da böyledir.Kader gayrete aşıktır.
tarafından
Valla adam bana böyle davranacak bende hala ay kocacım izin alacam olduuuuu, sadece kadın mı itaatten yanacak? Erkekler her boku yesin, saygılı olmasın, aldatsın sen eşe saygılı ol itaat et oldu Canım başkaaaaa
tarafından
Ben haber vermeden asla gitsin  demem bilirim nikah hakkını  ama en azindan darlamasin yazmasin aramasin adamin merak  edecegi yok bari böyle  yapsında  belki  bi hareketlenme  olur
(9,544 puan) tarafından
2melekannesi minianneyede dedım.Eşinin zalimliğide imtihandan değil mi?Dediğim gibi ya boşarsın ya da devam edeceksen baska yollar ararsın.Elbette izin alınmalı eşler sizden alınca hosunuza gidiyo ama beni insan yerine koyuyo diye.E erkegın bunda nasiibi olmasın mı?Kızlar fıtrattan uzaklasmayın su ahır zamanda.Acın okuyun arastırın sorun yanlısım varsa da gelin söyleyin.Müslümanım diyen her kadın bence bunu arastırmalı.
(9,544 puan) tarafından
Evett minianne dogru bır tutum olur.Belkı araları duzeldıkten sonra uygun bır dille paylaşır.Ama en güzeli sabırla beklemek.Cunku nereye gıderse gıtsın esını sevıyosa bundan zevk almadıgı gibi haberı olmadan gitmesinden de zararda olur diye düşünüyorum.Karar kardeşimize ait
(375 puan) tarafından
Ooo hemen yargı dağıtılmış :D ne ismim kalmış ne müslümanlığım nasıl delirip doluşmuşlar :D evet kızlar hiç sizden başkası kuran okumadı adamı da evde kamçıyla tutuyorum ben :D en müslüman sizsiniz sizin gibi olmayan herkesin evliliği kötü herkes cehennemlik püü bana nasıl kocamdan izinsiz adım atarım resmen kafirlik  :D
tarafından
Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum, benim hayatımda tam kapatılmış bir kadınım ben, bekar iken kolejde okudum, açıktım, ama her zaman edebimle giyindim. Ama evlendim ben benlikten çıktım, Kocam olmadan Ekmek almaya gidemiyorum izin vermiyor, 5 yıllık evliyim 5 yıl içerisinde tek başıma otobüse binipte bir hastaneye gitmişliğim yok, bırak tek başıma çocuklarımla alışverişe gidemiyorum, ben ona bu kadar taviz vermeseydim bu kadar sıkamıcakti beni, ahir zamanın dayız diyorsun ya Ben bırak dışarı çıkmayı Balkona çıkarken bile çıktık oturuyoruz çocuklarla diyince Tak görüntülü arıyor üstüne başına bakim diye, ben ***** değilim üstümü başımı giymeyecek kadar, kimse ben gibi değil o zaman. Ama bu hayat beni hayli yordu böyle alıştırmasaydım ama bende artık huy değiştiricem böyle yaşamak artık beni sıkıyor
tarafından
Kız Boşver ahir zamandaymışızda, eşimiz bizi aldatsın, saygı duymasın sonra onların kulu kölesi olalım itaat böyle bişeymiş ya eş hakkı falan :D yazık valla yazık :D biz dediklerini yaptık adamın noldu en fazla eve kapattı hayatımızı kısıtladı valla öyle erkeklere yalanda söylersin haberde vermezsin bunlar başka dilden anlamaz :D
(375 puan) tarafından
2 melek annesi canım konuşmak istersen her zaman dinlerim seni. Bir yararım olur mu bilmem ama bazen dertleşmek iyi gelir.
tarafından
Biz erkekler yükselsin  kadın  ezilsin demedik  tabikide heryere gidicez size evden cikmayin diyen eslerinizse biz nerden bilelim benimde esim cok kıskanç  ama seninkide ciddi ciddi abartmış  ben nereye gidiyosam gidiyorum  derim yollar haberi olur dünyanin  binbir türlü  hali var belki gittik  başımıza  bisey geldi Allah korusun iyi veya kötü  bilinmeli biz post sahibine asla kendini ezdir demiyoruz yazmasin üstüne  düşmesin  eşi  haketmiyor ne demek dünya  senin etrafinda dönmüyor  sen padişah  torunumusun diye sorarlar adama
tarafından
Valla kuzum bu post sahibinin eşi cidden hak etmiyor kıza nasıl davranıyor vurdum duymaz, Gamsız, ilgisiz yani evlilikte bunlar olmamalı, benim eşim çok abartıyor zaten, birgün Askılık yere düştü oğlum tuttu düşürdü bende rastgele astım montları geri, neyse eve geldi sigara içti şöyle montlara baktı, dedi ki montların yeri değişmiş aşağı mı indin? Dedim çocuk düşürdü bende rastgele astım geri aşağı bişeyde düşmüş olabilir inmedim ama inmiş almış olabilirim yani nasıl kurnaz görüyor musun
(375 puan) tarafından
Ay yok artık senin eşin hasta artık. Normal kesinlikle değil. Psikopata bak montların yerini ezbere almak nedir.
tarafından
Uff bu cok cok fazlaa benimkide kiskanctir ama bu kadar asla  degil balkona kapiya sokaga komsuya asla bisey demez sadece boyle münübüs  otobüs  tarzi toplu taşıma  kullandirtmaz mesala biyeremi gidicem izin  alir gelir birakir geri döner  bunda pinpirik benimkide
tarafından
Valla kuzum ben evlendim hayatım bitti yani :) bekarken daha özgürdüm, çocuklarımla apartmanın bahçesine bile inmeme izin vermiyor, balkona çıkıyorum Tak görüntülü arar üstüne bakim diye, balkon yıkıyorum çok eğilme poz verme diyo, ay sanki millette bana meraklı böyle :) yaşı 32 ben 22 yim ona bağlıyorum artık
tarafından
Doğudayız ya Polis bide binbir çeşit insanları görüyor psikolojisi gidiyor, tv aldık servis gelecek kuracak adama demiş ki Abi ben evde değilim karım evde sen şurda bekle ben işten izin alim oraya gelim beraber geçelim eve, yada lcw ye gidiyoruz etek bakıyorum dikkat ettiği tek şey totoma oturuyor mu, dar mi hey Allahım, Benim son Sabırlarım zaten birgün patladım patlıcam hemde büyük bir kavga, dışarda gülme diyo ne bilim dün zaten Yeter artık herşeye karışma dedim
(9,544 puan) tarafından
2melekannesi mecbur değilsin eşinle olmaya.Boşanma hakkında var ama dine göre ywrgı dagıtırken asıl siz dikkaatli olun.Diğer adı tuhaf arkadasta öyle.Ben diyeceğimi dedim.Gerisi sizlere tartısmaya edepsızlıge sevıyesızlıge gerek yok.
tarafından
Edepsizlik seviyesizlik yapan kim belli, birisi der Hastaneye bile giderken bir insan kuzeniyle Zina oluyor, bir insan der kocasına itaat, dini senden ve sizden daha iyi bildiğimi düşünüyorum, otobüse binme, taksiye binme o zaman bir insan yanlışlıkla bile bir erkekle göz göze gelse ne kadar günah bunuda biliyorsundur umarım, Herkes dini kafasına göre yorumluyor bunun içinde kocamdan ayrılmam ayrılmayı hoş görüyorsun ya Ayrılmakta HARAMDIR Allah katında, kocaya itaat yerine Peygamber Efendimizin karılarına nasıl saygı ve hoşgörüyle yaklaşmaları gerektiğini söylemiştir o zaman erkeklerde ******.. edepsizlik yada seviyesizliği tartışacak olursan diplerde gezersin canım
tarafından
Şu  büyük  harflerle kocasindan ayrilmak haramdir yazmışsınya o bu post sahibine  geçerli  bisey degil adam fazlasıyla  haketmis kadin deger görmediği  yerde durmamali biz illaki  dur kocandir demiyoruz  konuyu nerden aldin nerelere getirdin  yahuu
tarafından
Hani o kadar dinli ya, o kadar burda dinden bahsediyor ya bende bunlardan bahsederim o zaman, Evlilik bir imtihan yazmış arkadaş imtihansa niye boşanıyor? İmtihan zorluklara katlanabilmek diye biliyorum ben Çünkü... Yani dediklerinizle siz çelişiyorsunuz kusura bakmayın, cemre moms için diyorum ben
tarafından
Kız kendisiyle çelişiyor cemre moms, hem evlilik imtihan diyor imtihanın anlamını herkes biliyor, ama boşanın falan filan diyor, dinden bahsediyor kendisiyle çelişiyor, neyse hadi iyi günler
tarafından
Hiç muhattap olmamda Senle bana edepsızlıge sevıyesızlıge gerek yok Yazdı ya, ona çıldırdım, çok şükür edebimde yerinde seviyemde, hadi kuzu sende yazma kendileri yazıp yazıp dursunlar herkesin kalitesi kurduğu cümlelerden belli
tarafından
Kiz bosanmasinda napsin karsidaki hödükle ömürmü  geçer  bu bi imtihansa vallahi cekmesin sınıfta  kalsin  insan açlığa  açığa  kuru ekmege razi olurda sevgisiz yasanirmi ya :(
tarafından
Minianne valla onu cemre moms a söyle, ben boşanmayın demedim tabiki böyle biriyle ömür geçmez, ama arkadaş ne bilim çok çelişkili konusunca kendimi tutamadım
(479 puan) tarafından
Ben yazmadım cevapta vermiyor artık
(479 puan) tarafından
Ah ah nedir bunlradan çektiğimiz valla eşim beni hiç hakketmedi zaten
(30 puan) tarafından
Ay Allahım konu nerelere gelmiş.  Ben kocasından  gizli iş  mi yapsın dedim iyi okuyun. Merak uyandır dedim. Kimse kusura bakmasın benim dinimde kadınlar adamlardan daha üstün tutulur. Bunun örneğini h.z Muhammed kendi hayatıyla göstermiştir zaten. Sen kocana itaat etcen diye kölelik yapacaksan o senin sorunun iyi okumadan cevap verme bidaha. Madem bu kadar bilgin var bu bayanın kocası gibi davranan insanlara vaaz ver.
(9,544 puan) tarafından
Buradaki arkadaslara ıthafen şimdi okudum.Eğer evlılıgınde mutlu degılsen zulum görüyorsan bosanma hakkın var ve bu Allahın en sevmedıgı helallerdendır 2 melek annesı haram değildir.Ama idaresi altında oldugun erkege ıyıde olsa kotude olsa hesap vermekle yükümlü kılmış Allah seni .sizin egonuz tatmın olsun dıye dogruya yanlıs denmez.Kendımle celısmedım adama boyun egmek ıstemıyosan bosanabılırsın bunu rabbım demiş ben naklettım sadece.Ama cekecem yok bosanmıcam dıyosan da hem ona hem kendıne zulum etme hakkında yok.Yani bir nevi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin mevzuları.Bu kadar basit kavgaya gelince masallahınız var ama hakkınızı teslim edip gideyim.Ve müslüman hanımın sahsiyeti kitabını edının okuyun kaynak ıstersenız sayet.Gercı okumayada ıhtıyacınız yok bol keseden sallamak daha iyi cahıllık mutluluk demısler.
tarafından
Hahaha çok güldüm buna işte, senin bol keseden attığın belli Dinimiz eşler arasındaki olan anlaşmazlıkların çözüme kavuşması için Sabrı önermekte ve iyiliğe teşvik etmektedir bunu unutma , Erkeğin en hayırlısı kadına en iyi davranandır bk.Buhari, Nikah43; Müslim, Fedail 68, bende sabrediyorum eşime çok şükür aldatması yok sadece çok kıskanç demek ki yapabiliyoruz dimi eşime de o gereken huzuru verdiğimi düşünüyorum. Cahil şu bu diyerek saçma sapan konuşma, hem imtihandır evlilik diyip sabret diyip yani, hem boşan demen büyük çelişki. Yani dayak ye imtihan ol böyle bişey var mı, aldatma yada Şiddet yoksa sonuna kadar gidilmeli seviyor isende, neyse sen benden daha çok dini biliyorsun ya hadi Bay bay, bidaha cahil yada edepsizliğe seviyesizliğe gerek yok dersen sonu kötü olur söyliyim bu lafları söyleyerek senin seviyen çok belli oluyor, direk admine yazarım engellenirsin.
(30 puan) tarafından
Madem bu kadar dininize bağlısınız bu kadar şeyi biliyorsunuz  insanları tanımadan cahil demek aşağılamak olmuyor mu ? Benim bildiğim kadarıyla küçük görmek çok büyük bir günah.  Ama sanırım siz sadece evlilik konusunda dini araştırmışsınız  başka fikriniz yok çok yazık. Şu saatten sonra size üzülmekten başka bişey gelmez elimizden. Arkadaşa katılıyorum bidaha küçümserce bişey yazarsanız bende sizi şikayet ederim.
(9,544 puan) tarafından
Anlamamak için uğrasan iki kişi vallahi yazık.Sizden korkan sizin gibi olsun.İstediğiniz yere şikayet edin.
(365 puan) tarafından
Savundukları şeye bak hepsi nefsani . Nefisinizin hoşuna giden şeyleri ne güzel de savunuyorsunuz  bi kaç örnek vermiş ayetten ama diğer ayetleri yok saymış .. bi çok ayet var ama biz tabi işimize geleni alırız okurken ürktüm Allah hepinizi Hidayet etsin .. tasma diyen kölelik diyen resmen Allah’ın emirler yok saymak ayetleri yalanlamak bu .. Allah’a şirk koşuyorsunuz farkında değilsiniz Allah düzeltsin .. yani Allah öyle emretmedi böyle dedi falana gelmiş haşa .. bari bilmiyorsunuz bazı insanlara kötü örnek olup daha günah katmayın .. siz yapmıyorsunuz ayetleri de yalanlamayın … Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim." [Tirmizî, Rada' 10, (1159)]. Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. O sebeple ki, Allah onlardan kimini (erkekleri) kiminden (kadından) üstün kılmıştır. Bir de (erkekler kendi) mallarından infak etmektedirler. İyi kadınlar itaatli olanlardır..." (Nisa, 4/34). Kocanın hanımı üzerindeki hakkı, benim sizin üzerinizdeki hakkım gibidir. O halde kocasının hakkını gözetmeyen, Allahü teâlânın hakkını gözetmemiş olur.) [Şir’a]Kadın, kocasından izinsiz olarak nafile oruç tutamaz. Eğer tutarsa, aç ve susuz kalmış olur, sevap kazanamaz. Kocasından izinsiz evinden dışarı çıkamaz. Çıkarsa, gökteki melekler, geri evine dönünceye kadar ona lanet eder.) [Taberani]
 Ben bunı tasma köpek kölelik olarak adlandırdığın için buna istinaden yazdım o konuyla ilgili değil Müslümansan Allah’ın emirleri dışında yok öyleydi böyleyd nasıl dersin
(365 puan) tarafından
Sen hesap verme senin ahiretin biz seninle girmiyoruz kabire ama Allah’a şirk koşma ve yalanlama … Allah sana boşanma hakkı vermiş gel Çek demiyor ama sabır sükunetli olabilirsin oda ayrı Sevap .. müslümanım diyorsunuz ama ağzınız hep nefsani insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz vallahi korktum her cümlenizde zerre şirk vardı Allah iman versin .. yok doğru olana yanlış diyorsun saçmalık inancın yoksa da saygı duy sizin düşünceniz de ama Müslümansan sen bunları diyemezsin inş anlamana vesile olmuşumdur .. bide izin istemek kölelik değil keşke herkes hakkıyla islamı yaşasaydı mutsuz insn olurmuydu İslamiyet güzelliktir hakkıyla yaşandığında çok mutluyum Allah herkese versin inş birgün tam manasıyla sözde müslüman adı altında değil tam manasıyla Yaşar bu lezzeti nasip eder .. hayırlı günler sabahlar diliyorum sorunlar olunca insan biraz maneviyat a birazda yaşamı gözden geçirmeli illa sıkıntı bi yerde var sorgulamak lazım
(9,544 puan) tarafından
Agzına saglık roza cok haklı yazmıssın
(365 puan) tarafından
Allah senden razı olsun okudum yazdıklarınızı .
tarafından
Roza fazlasiyla katılıyorum  eşi  haklı  kesinlikle diyemem ama eşi  yoldan çıkmış  diye  kadinda çıkmamalı ❣
(365 puan) tarafından
Ya ben kadının sözleri üzerine dedim konuyla alakalı söylemedim ama orta yol her daim vardır Allah kolaylıklar sunmuş bize ama gerçekten susamadım şirk koşuyordu burda dediğimiz hersey bi insanı yanlış yönlendirebilir yada birinin hayatına sebepte olabiliriz rahat konuşuyoruz ama vebalini bizde alabilirz İslami konular hassastır ve kendimize nefsimize göre böyleydi demek şirktir Allah Hidayet etsin bizi inşallah
tarafından
Cümlemizi  insallah Rabbim  yanlış  yola düşmekten  hepimizi korusun
(365 puan) tarafından
Amin ya ecmain bacım
-Reklam-
+2 oy
(15,869 puan) tarafından
Arkadaşım dediği an okumayı bıraktım kendini heba etme bu adam icinnn......
0 oy
tarafından
Üzmek istemem ama eşin cidden kalbinde sana biraz da olsa yer verseydi bu şekilde konuşmazdı :/ çok kırıcı konuşmuş 
(479 puan) tarafından
3 yılldır evliyiz bir kere bile beni sevdiğini söylemedi hep öyle konuşuyor ama benimde kalbim var çok yoruldum artık
(16 puan) tarafından
Canım çok basit... Kaçan kovalaır.
O kaçıyor sen kovalıyosun. Tam tersine cevirmek çok kolay. Sallamıycan. Kendine ugraş bulcan, kurs, hobi, dergi,.. Cool Olcan. Hiç nerdesin napıyon bana yazmadın şu bu hiç bişey yazmıycan. O sana yazınca görcen geç ve gizemli kısa cvp vercen. Bak neler oluyo.. 40 gün bunu uygula, sonra bana dua et. Sen kendine deger ver oda versin. Sen değiş o da değişsin. Formül bu:)
tarafından
Böyle adamlar yani kocası çok vurdum duymaz, çok gamsız, ve üzüldüğünü bilseydi ki biliyodur sevseydi öyle arkasını dönüp uyuyamazdï
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Sen de onun yaptığını yap umursamaz davran üstüne gitme seviyorsa zaten senin için bı şeyler yapar konuşmaları gerçekten çok üzücü sinirle deneen laflar değil baya takmıyorum seni havalarında sen de üstüne gidyosun simarmis bırak kendine bak
(479 puan) tarafından
Yapıyem ama ben onun gibi gaddar olamıyorum
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Onu bukadar çok umursadigini belli edersen o seni daha çok umursamaz. Onun yaptığını yap yazma etme aynası ol. Neden böylesin diye sorgulamada burak tamamen o seni kaybetmekten korksun umursamazsan emin ol bu sefer hayrola ya ne oldu diyip o ilgilenecek seninle
(9,655 puan) tarafından
Yan yanayken nasıl?
(479 puan) tarafından
Aynı hep asla güzel cümleler kullanamaz zaten bir kere bile sevdiğini söylemedi
(9,655 puan) tarafından
Bunu hissediyomusun önemli olan bence bu sevdiğini sevildiğini hissediyomusun ?
(479 puan) tarafından
Hissetmiyorum 20 yaşındayım 3 yıl oldu üstelik çocuğumuz bile oldu ama gene hissetmiyorum seven sevdiğini ezdirmez üzmez kıyamaz ama o her defasında beni üzüyor havva atmak için söylemiyorum ama çirkin De değilim bana bakan gene dönüp bakıyor asla bakmam çünkü eşimi çok seviyorum ama onun umrunda bile değilim
(9,655 puan) tarafından
Seninde o umrunda olmadığında emin ol o seni unutmayacak. Dedikleri gibi esra ezme çiyi araştır videolarını mutlaka izle tuzlu su çapalama yöntemlerini uygula
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Böyle bir insana özür dilemeden  nokta dahi atarsam  en ad.i köpe.k ben olayım o kadar net diyorum... 
(479 puan) tarafından
Kuzu bende öyle derdim ama bu evlilik çok zor
0 oy
(146 puan) tarafından
Lutfenn esra ezmeciyi instagramdan takip ett ve acilenn kiraplatini all vee uygulaa daha ne diyum sanaa dua edeceksin bana
(479 puan) tarafından
Bakıcam inşallah canım
tarafından
O ne detay verir misiniz
(1,851 puan) tarafından
Kiz bak hele o tuzlu suyu yaptim ama bir ise yaramadi iyice uzaklasti sanki
0 oy
tarafından
Bana böyle yazan kocayı engeller lafına Hasret bırakırdım iki de bir arar merak ederdi illaki o zaman işi gücü görürdü
tarafından
Seni tamamen kaybettiğini hissederse aynısı olmaz. Nasılsa yazar nasılsa arasam cvplar diye bildiği için böyle emin ol. Gidebldgi kadar uzak kal teline bakma o zaman görür
(479 puan) tarafından
Ne yapim sence engellesem onu açmasam akıllanırmı peki
tarafından
Tabiki. Geçen TV de bir ilişki uzmanı diodu erkeklere kaybetme korkusu tattirmasaniz tekrar aynı hataları yaparlar diye. Böyle engelleyin telini açmayın çığrından çıkarsa sürekli merak ederse o zaman sen istedin yazmamami deyin . Eğer düzgün konusacaksak konuşalım deyin yoksa gereği yok dünya sen etrafında dönmüyor deyin. Benimde bir ara öyle oldu bı post açmıştım ama benimki farklıydı kaybetme duygusunu dibine kadar yaşadı şimdi ne dese açıklama yapar. Üstümüze DHA çok titrer
tarafından
Evet ben o korkuyu yasattirdim adam mum oldu sende dene
tarafından
Tabi ben evi terketmistim  bir keresinde  boşanma davası açmıştım yerimi yurdumu bulamamıştı falan sen o şekil deneme daha mevzu oraya gelmemiş
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Kusura bakmada tam bir g.öt senin eşin şerefsizz şu konusma tarzina bak sanada helal olsun ağzına sıçmamişsin şu laflarfan sonra
(479 puan) tarafından
Ne yapim ben artık
0 oy
(324 puan) tarafından
Ona karşı sevgin var ki onu insan yerine koyup güzelce mesaj atmışsın eşin senin sevgini haketmiyor sende onu takma kendini üzme bunun için yipranirsin kuzu 
(479 puan) tarafından
Ne yapim artık bilmiyorum her defasında böyle haklı çıkarıyor kendisini
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Nerdeki..... Üzerine düştükçe kendini bişey sanmaya dewam edecek. 
(479 puan) tarafından
Üzerine düşüyorum artık ama çok yoruldum artık bende sevilmek istiyorum
0 oy
(597 puan) tarafından
Seninki gene masummus bacim. Benimki bin beter !!! Nede katlaniisam derdim neyse.... Istersen ozelden yaz cnm dertlesiriz
0 oy
(9,843 puan) tarafından
Arkadaşım demiş yahuuu bu nasıl bir hitap hiç değerin yok gibi yada fazla yüz verdin çok peşine düştun kendini vazgeçilmez sanmış
(479 puan) tarafından
Aynen vallla eskisi gibi değilm ama değişmiyor
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Genelde erkekler böyle mesajları ciddiye almıyorlar,bide böyle adamı kocammm diye kaydetmem valla direk ismini yazarım rehberime,az umursama,üstüne düşme,bende yaşamıştım böyle durumlar şimdi diyorum ki tek nokta bile yazmasaydim, umursuyor gibi olmasaydım
(479 puan) tarafından
Kalbime söz geçiremiyorum çok haklısın ama bir kere değer vermeyen artık hiç vermz
(3,136 puan) tarafından
Canım benim babanin evindeymissin yeni okudum,bu adam şuan ismin elif mi bilmiyorum,elif bensiz yapamaz,elif beni seviyor kafasında,sen nereye gidersen git bu adam umursuz davranır, biliyorum kolay değil ama sen keyfine bak arama yazma,umursa onun gibi ol
(479 puan) tarafından
Çok haklısın öyle yapıcam artık
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Esin nerede sen neredesin canım onu anlamadım. Ayrıca neden bu kadar üstüne düşüyorsun ki bırak ne haltı varsa yesin ben olsam nokta bile atmam haketmiyor çünkü bırak o seninle ilgilensin 
(479 puan) tarafından
Ben babamın evine geldim 3 gün oldu bir kere aradı aramıyorum da onu
0 oy
(689 puan) tarafından
Sende umursama şunu havalarına bak kalkmış bi yerleri bunun sende takma etme bundan sonra bak kaçan nasıl kovalaniyor  takmamaya bak  bu adami
(689 puan) tarafından
Kesilmez tabikide Allahın isimleriyle yalvar ona herşey düzelir kardeşim rabbim çaresiz dert vermez kimseye ne yuvanı boz nede duadan vazgeç canım hem fazla ilgilenme eşinle duayla düzelicek ben içten inanıyorum
(479 puan) tarafından
Amin inşallah kzuum eski postlarımıda okurmusun çünkü sıkıntı sadece eşimle aramda değil ailesiyle de sıkıntımız var
(689 puan) tarafından
Okudum canım benim inşallah herşey düzelir eşinin ailesini takma bence onlar allahın izniyle uzaklaşır esin iyi olursa bunlarda uzaklaşır benim ablanın başındada var bir eş ailesi neler çekti ablam yeni evli 1 senedir neler çekti ama evini ayırdı  ne konuşuyor ne bisey kafası rahat sende öyle olursun canım hep çekecek değilsin ya rabbim derdine derman verir inşallah
(479 puan) tarafından
İnşallah kuzum artık neyi nasıl düşünüceğimi inan bilmiyorum artık
(689 puan) tarafından
Dediklerimi yap inan çok şey değişecek canım rabbim yar ve yardımcin olsun
0 oy
tarafından

Seni sevmeyen biriyle neden evlisin sana şimdiye kadar hiç seni seviyorum bile dememiş ya neden hayatı kendine zindan ettin böyle biriyle evlendin.

Onun dünyası başkalarıyla dönüyodur kuzu bunu yaz aklının bi kenarına ;)

(479 puan) tarafından
Napim belki birgün sever diye bekliyorum
tarafından
Ohooo sen kendini hiç sevmiyosun galiba çünkü sevsen böyle bi kötülüğü kendine yapmazdın
(479 puan) tarafından
Kendimi nasıl sevmeliyim?
0 oy
(954 puan) tarafından
Kendini oylayacak bir iş bul kendine hobbi edin başka sevdiğin işlerle ugras. Sadece eşinle değil çevrende de sosyal olmaya çalış. İnsan kendi kendine yetmeli inan daha olgun davranış in olur eşin de daha saygılı davranacak tır
(479 puan) tarafından
Ben hep el işi yapıp uğraşırım onunla eskisi gibi ilgilrnmem ama değişmiyor
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Eşin nerde ki kuzm senin?
(479 puan) tarafından
İstanbul da ben baba evine geldim
(3,159 puan) tarafından
Aranız bozuksa böyle davranması normal ama değilse galiba bi takım şeyler bitmiş eşinde bazen de eşler uzak kalınca böyle araya tatsızlıklar girebiliyor önemli olan yan yanayken sana davranışı
(479 puan) tarafından
Aramız hep böyle ilgisiz alaksıx sanki ben arkadaşoyım gibi davranıyor
0 oy
(379 puan) tarafından
Bu konuşma özeti seni kaybetme korkusu yok içinde o korkuyu sal içine bak bende böyleydim sürekli eşimi  öperdim koala gibiydim seviyom seviyom derdim ondanda beklerdim ama o hiç yapmazdı bende ilgimi alaksmi kestim sanki onu umursamiyormusum  gibi yaptım o bana döndü ben sarsılmayınca yadırgadı sen de öyle yap ucunu bırak 
(479 puan) tarafından
Doğru valla öyle yapıcam artık inşallah döner

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,592 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 637 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Glsum2555 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,330 göst.
27 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu