0 oy
169 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Pazartesi benim doğum günüm işyerinden 4 kişi hem sürpriz yapacaklarmış öğle yemek molasında ben hamilelik iznindeyim soğana sarimsagaa kokuya duyarliyim hazır lahmacun adana Urfa durummu yaptırayım yoksa el emeği birşeyler mi olsun yoksa hazır kuru pasta tarzı mi öğle arası için ne yapabilirim yada yaptirabilirim 

4 Cevaplar

0 oy
(8,028 puan) tarafından
Kız uğraşma hazır kuru pasta alıver
tarafından
Kuru pasta yerine lahmacun mu yaptırsam hem karınları doyar yanına ayran üstüne çay yapar agirlarim bende hiç becerik yok :-D
(8,028 puan) tarafından
Olur kız olur mis gibi olur hem de
-Reklam-
0 oy
(15,398 puan) tarafından
Madem sürpriz yapiyorlar sende haberin yok gibi dolaba börek koy onlar gelince çayın yanina cıkar. Başka bişeyle uğraşma bence. 
0 oy
(2,070 puan) tarafından

Valla benim önüme adana koysalar daha mutlu olurdum kuru pastadansa  ama doğum günü için farklı kaçabilir :D

tarafından
Olur kız adana söyleyeyim kimisi Urfa kimisi adana yer diye bilmediğimden daha makbule geçer aslında lahmacundan :-*:-D
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Tatlı tuzlu kurabiye yapabilirsen kolay oluyor illa lahmacun dersen o da olur börek buzluğa koy hazir pisiririsin gelceklerine yakın canım 
(5,727 puan) tarafından
Mayalı poğaça mi acele pogacami kuzum
tarafından
Bayatlamayan poğaça olsun canım şöyle yumuşak uzun ömürlü duracak :-D acele poğaça nasıl oluyor ki
(5,727 puan) tarafından
Canım acele poğaça kabartma tozu ile oluyor mayalama gerekmiyor. Bir yumurta bir su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ biraz tuz iki paket kabartma tozu döküyorum aldığı kadar un koyuyorsun hamur yumusacik kıvam alsın sert olunca olmuyor hamura bir su bardağı beyaz peynir ekliyorm onuda karışıyorsun hepsini birden yuvarliyorum üstüne yumurta sarısı sur firina çok güzel oluyor
tarafından
Teşekkürler şekerim bir deneyeyim :-D
(5,727 puan) tarafından
Unu kontrollu dök yumuşak olursa daha güzel pişer canım eline yapisirsa yuvarlarken az sıvıyağ yağ dok eline hamur daha kolay toparlanir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
0 oy
9 cevap 440 göst.
28 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Nk6517& (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 617 göst.
27 Eylül 2021 Aile kategorisinde GizemAl (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,772 soru

12,160,056 cevap

36,602 kullanıcı

...