0 oy
512 göst.
Aile kategorisinde (397 puan) tarafından

3 sene olacak evleneli ama kaynanam hiç kahvaltıya gelmedi hiç gündüz gideyim oturayım torunumu seveyim demedi akşama davet ederim gündüzden gelin derim misafir gibi 7 de. Yemek saatinde geliyorlar yatak odama girmez gir anne derim mutfağıma girmez buzdolabını açmaz açıyım mı der bize gelin derim çamaşırım var yok sonra geliriz der çok sever oysaki beni oğlunu çok sever ama neden böyle yapıyor bilmiyorum ben onlarda heryere girerim :D gayette samimi soğuk değil geldiğinde Güler konuşur çok severim kaynanamı Allahım sağlıklı ömürler versin sizinkiler nasıl 

31 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kız herkesin hayalindeki kaynana modeli daha ne olsun ☺️

Benimki uzakta gelince kalır çağırıyorum gelmiyor bu ara 
(397 puan) tarafından
Ben istiyorum gelsin arada ben aramazsam aramıyor bide
tarafından
Bende istiyorum gelsin çok kalsın ama gelmiyor arar sürekli o aramasa ben arıyorum Yıldız mom sen beni niye unuttun diye
-Reklam-
+2 oy
(402 puan) tarafından
Anyattıklarınız gerçek mi? Rüyalarımı süsleyen kaynana modeli de... :)
+1 oy
(2,458 puan) tarafından
Benimki kendi evi gibi kullanır ama asla rahatsız olmam lohusayken her işimi gördü hiçbir şeye el sürmedim bi süre. Emeği çoktur çok severim ama 2 senedir memlekette. Rabbim uzun ömürler versin :)
(397 puan) tarafından
Ne güzel canım maşallah :)
+1 oy
tarafından
Belki kaynanasindan cekmistir  o yuzden sana oyle davraniyordur kaynanasi gibi olmamak icin
(397 puan) tarafından
Evet canım çok çekmiş çok eziyet görmüş bide aynı evde herkes dermiş bu kadının çektiğini kimse çekmedi derlermiş
tarafından
O yuzdendr o zaman bende hep derim kaynanam gibi kaynana olmayacam bakalim nasil olurum :D
tarafından
Kaynanadan çeken daha çok çektiriyor ki
tarafından
Benim kaynanam cekmis cektiriyor :) ama yemezler
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Kız gelinlerin hayalindeki kaynana senin anlattığın daha napsin kadincaz
0 oy
tarafından
Allahım aradigin kaynana modeli benimki yatağımda uzanır izinsiz girer birde aynı evdeyiz herşeye karışır deli etti beni
0 oy
(11,033 puan) tarafından

Yaa maşallah sevdiğinden böyle bence en iyi model kaynana :)

0 oy
tarafından

Altlı üstlüyüz çağırırım gelir yer içeriz 

O hazırlar yerim içerim kaçarım :D

Hadi hadi senin bebeğin var ben toplarım der 

Çamaşırlarımı ona katlatırım :D

Ama bugün sessiz sedasız eski gelinine yani eşümin eski karısının yanına gitmiş az önce aradım nerdesin diye söyledi ben yarın gidecek sanıyordum orda kalacak :angel:

Az çekiştir beni dedim güldü 

(397 puan) tarafından
Ne güzel bir kalbi var o zaman eskiyide unutmamış sanada çok ilgili Allahım daim etsin
tarafından
Çok iyiyizdir. ❤ ana gibi anadır. Çok severim sayarım saolsun oda beni

Şimdi orda eski gelinine tuğçe diyodur :)) bana da arada  onun adını söylüyor
(3,095 puan) tarafından
Bi kadın eski kaynanasını evine alıp görüşüyorsa o kaynana gerçekten iyidir zaten. Burda çoğu kişi kaynanasını bi kaşık suda boğmak istiyor. Sen şanslısın ne güzel. Rabbim daim etsin
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Aaaaaa benim kaynanam kiz buuu asla gelemezdi kahvaltiya taaki ben bayramda kahvaktiya davet edene kadar onlar cok erken yapiyor ondan gelmiyo gunduz asla gelmez oturmaya aksama dogru gekir yemek yerler cay icer giderler odama da balkon var sigaraya girmeye gider ama musaitni sen aç kapiyi der oyle girer dolabima arada bi acar falan ama
Bibara esime dedim niye gelmiyo salamura yaprak var gelsin beraber yapalim onada dedim gelmiyo sonra manti yapalim beraber ne biliyim birbrimize yardm edelim bide burda bitek kaynanam var baska kimsem yok onunda bi ben varımama böyle 

Artik düşünmüyorum 
Böylesi daha iyi ben rahatım boş ver 
0 oy
(40 puan) tarafından
Çağırsam gelir :))) de çağıran yok o ne olacak? :) 
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Daha allahtan neyi arıyorsun bacım=) mis misssss
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Huyu öyledir canm üstüne alınma 
0 oy
(139 puan) tarafından

Daha ne istiyorsun valla maşallah diyelim poponu kası bizimkisi her şeye karışır meraklı Melahat hiç sevmediğim şey dolap açmaktır yatak odasına girmektir bunlar yapılmamalı zaten  fazla dillendirmek nazar değmesin kuzum kafan sakın en azından bosver :) 

0 oy
(2,174 puan) tarafından
Keşke bizimde öyle olsa bizde tam tersi çağırmadan gelir sürekli yatak odami kitlerim kimse giremez orası bnim özel odam 
0 oy
tarafından
Yoo gelmiyorr çağrmıyorumda onlar gec kahvalti ediyor ben o saatlere kadar dayanamam
0 oy
tarafından

Biyerlerini kası nazara gelme bizimkide eşimden yüz bulsa bana taşınır 

0 oy
(375 puan) tarafından
Valla gördüğüm kadarıyla şöyle davranıcak olsa kurdeşen döker çoğu kaynana benimki de dahil :D ne demek gelmiycek karıştırmıycak orta yerinden çatlar ya :D 
0 oy
(865 puan) tarafından
Mikemmel bir kaynana çok sevdim valla kadını 
0 oy
tarafından
Bence aradaki saygiyi korumak istitordur. Cokda sogru yapio valla ne kadar karsilikli sevgi olsada birbirinin ozeline cok girmek iyidegil. 
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Değiş tokuş yapalım mııııı:'(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
12 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 299 göst.
29 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (312 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,409 cevap

36,385 kullanıcı

...