0 oy
512 göst.
Aile kategorisinde (397 puan) tarafından

3 sene olacak evleneli ama kaynanam hiç kahvaltıya gelmedi hiç gündüz gideyim oturayım torunumu seveyim demedi akşama davet ederim gündüzden gelin derim misafir gibi 7 de. Yemek saatinde geliyorlar yatak odama girmez gir anne derim mutfağıma girmez buzdolabını açmaz açıyım mı der bize gelin derim çamaşırım var yok sonra geliriz der çok sever oysaki beni oğlunu çok sever ama neden böyle yapıyor bilmiyorum ben onlarda heryere girerim :D gayette samimi soğuk değil geldiğinde Güler konuşur çok severim kaynanamı Allahım sağlıklı ömürler versin sizinkiler nasıl 

31 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından

Kız sen daha ne istiyorsun valla çok karışınca bişeylere sırf sevgiden oluşsa bile batıyor delirdin mi sen :D bence otur kalk böyle olduğuna şükret her ne kadar sevgi saygı olsada kesinlikle arada bir sınır olmalı onu geçince keşke öyle kalsaydı dersin bırak allasen :D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Saygılı bir kaynanan var canım sogukluk değil kesinlikle senin alanına saygı gösteriyor olması gereken de budur 
0 oy
(726 puan) tarafından
Benimki hiç gelmez gelsede çok çok nadir binde bir böyle daha iyi boşver ben giderim ayda bir sadece oda çocuklar için elimden gelse hiç gitmek istemem :))
0 oy
tarafından
Gelemez çünkü onun hayvanlari var onlar herşeyden daha üstün görüyor öncelikleri onlar evlatları ikinci planda gerçi ikinci planda bahçesi var evlatlar üçüncü dördüncü sırada falan olur 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Gelseler bı dert gelmeseler bı dert dolap açılsa bı dert açılmazsa bı dert nolmak halimizzzz
0 oy
(282 puan) tarafından

Böyle kaynanaya can kurban :D

0 oy
(865 puan) tarafından

Yeterki eşim gelin desin o dakika damlarlar 4 senede eşimle hiç güzel bişi yaşayamadım ha geldiler korkusuyla Bi yalnız bırakmazdı kuyruk gbi herywre gelirdi, ya yüzünede derdim Bi rahat bırak biz 10 dk snra yine arkamızda bıktım yeminle iyiğini yapıyorsada böyle bıktırıyor kendinden :angry:

0 oy
tarafından

Biizmki altına isemeyecegini bilsin yerinden kalkmaz:woot:

0 oy
tarafından
Saygılı kadın ne güzel işte 
0 oy
(579 puan) tarafından
Kor oster bi goz Allah verir iki goz masallah :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
12 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 299 göst.
29 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (312 puan) tarafından soruldu

403,608 soru

12,092,409 cevap

36,385 kullanıcı

...