3 sene olacak evleneli ama kaynanam hiç kahvaltıya gelmedi hiç gündüz gideyim oturayım torunumu seveyim demedi akşama davet ederim gündüzden gelin derim misafir gibi 7 de. Yemek saatinde geliyorlar yatak odama girmez gir anne derim mutfağıma girmez buzdolabını açmaz açıyım mı der bize gelin derim çamaşırım var yok sonra geliriz der çok sever oysaki beni oğlunu çok sever ama neden böyle yapıyor bilmiyorum ben onlarda heryere girerim gayette samimi soğuk değil geldiğinde Güler konuşur çok severim kaynanamı Allahım sağlıklı ömürler versin sizinkiler nasıl
Kız sen daha ne istiyorsun valla çok karışınca bişeylere sırf sevgiden oluşsa bile batıyor delirdin mi sen bence otur kalk böyle olduğuna şükret her ne kadar sevgi saygı olsada kesinlikle arada bir sınır olmalı onu geçince keşke öyle kalsaydı dersin bırak allasen
Böyle kaynanaya can kurban
Yeterki eşim gelin desin o dakika damlarlar 4 senede eşimle hiç güzel bişi yaşayamadım ha geldiler korkusuyla Bi yalnız bırakmazdı kuyruk gbi herywre gelirdi, ya yüzünede derdim Bi rahat bırak biz 10 dk snra yine arkamızda bıktım yeminle iyiğini yapıyorsada böyle bıktırıyor kendinden
Biizmki altına isemeyecegini bilsin yerinden kalkmaz
403,608 soru
12,092,409 cevap
36,385 kullanıcı