0 oy
606 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar sizden başka soracak kimse yok. Bir buçuk yıllık evliyiz ama eşim benimle birlikte olmaktan hep kaçıyor yalvar yakar olunca zoraki. On günde on beş gün de bir birlikte oluyoruz bu normal mi? 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Normal değil. Şimdi gelip ay biz söyleyiz böyleyiz şu kadar sürede oluyoz demeyin nolurrr :D
(14,168 puan) tarafından
Post sahibi sana demiyoruz canım diyenler var onlarla dlaga geçiyoruz yanlış anlama
tarafından
Yok canım sen gayet normal bir soru sordun. Ben yorum yazacak olanlara dedim. Bazıları var öyle ayy biz soyle böyle yani :)
tarafından
Rahime ne dicen bekliyorum. 4.mu yolda ahaha :D
tarafından
Belki olabilir bak adetim gecikti nasılsa her olay beni buluyo buda başıma gelmiş çokmu ahaahaa :)
tarafından
Allah belanı ahaha geçti diyorsun Aboowww :D
-Reklam-
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Aksi bir durum yoksa normal değil bence 
tarafından
Bilmiyorum ki. Hep çok yoruluyorum diyor anlayamıyorum. Geçen bir hafta anneme gittim geldim ben istemesem oda hiç talep etmeyecekti nerdeyse
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Değil tabiki. Neden acaba isteği mi olmuyor , yada başka türlü mu ihtiyacını gideriyor ? Yanlış anlama ama video falan mı izliyor acaba
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Istekmi olmuyor canim yoksa hersey yolundami diosun
tarafından
Herşey yolunda gibi. Bazen tiktokta kızların videolarını izlerken yakalıyorum
(2,686 puan) tarafından
Ve goz yumuyosun olemi?
O zmn masturbasyon yapma ihtimali yuksek
(22,072 puan) tarafından
Sesini cikart canim ya sessiz kalma lutfen
tarafından
Ama o zmn duşa girer yani bunu hissederim galiba
(2,686 puan) tarafından
Sen bi google  youtbe gecmişine bakta hissetmekle olmuyo o isler
0 oy
tarafından
Birlikte olmak için mi yalvarıyorsun.

Senin eşin ve bizim eşler bir olmaz yaniı malzeme aynı ama duygular farklı bana çok geldi
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Bence değil.....
0 oy
tarafından
Değil aslında elinde hormonal bi durum olabilir. Benim eşim de haftada bir gelirdi önceden şimdi hiç gelemiyo yazık 
0 oy
tarafından
Hep kaçmasa normal derim de kaçtığını nerden anlıyorsun 
0 oy
(10 puan) tarafından
Belki seni çekici.bulmuyor yeterince . Farklı biseyler giy suslen puslen 
0 oy
tarafından

Ne yalvarıp yakarcan sakın yapma bunu kendini bi nane zannediyo 13 yıllık evliyim daha bikere yalvarmadım eşim bana yalvarıyor hep hep isteksizse tedavi olsun bu erkekler kadın ruhundan hiç anlamazlar sanki evdeki kadınlar saksı 

tarafından
İsteksiz mi bilmiyorum yani belki de bana isteksizlik yapıyor. Mesela ben öptüğümde hep kaçıyor benden yani opturmz felan ben de herhalde normal diyorum bilmiyorum ki
tarafından
Normal değil canım konuşman lazım bu durumunu
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bence değil eşinde isteksizlik mı var ya da başka bir sorun
tarafından
Bilmiyorum yani isteksizlik mi yada beni mi istemiyor bilmiyorum
(14,168 puan) tarafından
Kendi kendini tatmin ediyor olabilir goggle geçmişine bı bak bence
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Kız yataga girmeye korkuyom. Dıyorum uyusun öyle gıdım rüyalar aleminde bıle olsa geldiğimi hıssedıyo uyanıyo benım suçum neydi :)) normal değil bence de
(914 puan) tarafından
Ahaaa beni anlatmışsın :) gerçi ikinci olunca biraz azaldı ama gece bazen emzirirken yanaşıyor de get beni gusulle uğraştirma diyorum:)
0 oy
tarafından
Yalvar yakar yaptığın sürece böyle olur. kaçan kovalanır kocan kaçıyo sen kovalıyorsun. Şimdi sen kaç kocan kovalasın. Erkeklerin doğasında var bıkmadan kovalamayı sever. Evlendiniz diye hemen birlikte olma kendini hazır tepside sunma canım yoksa zamanla bu süre daha da uzar 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Tatlıyı falan bolca yedir fındık fıstık ceviz falan yedir bakalım. Hepmi böyleydi yenimi oldu
0 oy
tarafından
herkes iki gunde bir beraber olacak diye bisi yok yani aralik beklentiye ve kisiye gore degisir lakin yalvarma varsa sikinti
tarafından
Söz veriyorum bir daha asla yalvarma talep olmayacak nereye kadar giderse gitsin. Allah büyük
tarafından
yani bir dene bakalim baktin ayni rutin o zaman normal bir durum
0 oy
tarafından

Biz kaçıyoruz sen kovalıyosun :D

Valla böyle daha iyi kız bi sorun yoksa bi yanlışı Yoksa.

Ben üşeniyorum duş al saç kurut saç düzleştir oje sil oje sür:D

tarafından
Bunun neresi komik ben anlayamadım da???
tarafından
Sana gülmedim farkındaysan kendime gülüyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 172 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BekleyenAnnesi (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 126 göst.
2 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
17 Şubat 2024 Aile kategorisinde Sjsjzh89 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 170 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu

404,219 soru

12,109,626 cevap

36,431 kullanıcı

...