0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (2,020 puan) tarafından
Kizlar oglum 1 hafta sonra 9 aylik olacak

Sabah 7 7 bucuk gibi uyandiginda 150 c mama iciyor

9 da kahvalti yapıyor 

12 de mama

2 bucuk da yemek 

5 gibi mama  ara ogunlerde meyve veriyorum severek yiyor

7 de bazen yemek bazen ara öğün tarzi

8 de mama sonra yatiş

Acaba yanlis mi yapıyorum mamalari artik azaltmalimiyim 

Aksam yemegi bazen yiyor bazen ara gun tarzi yiyor yanlis mi yapıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,071 puan) tarafından
Canım artık mama 3 öğün olmalı en fazla.bu kadar şey yorar mideyi. Kaç kg bebeğiniz acaba
(2,020 puan) tarafından
Canim 9 kilo , ama o kadar hareketliki masallah subhanallah hic 9 mus gibi durmuyor. O zaman mamayi azaltiyim ben
(1,071 puan) tarafından
Maşallah canım yeni nesil hep öyle hızlarına yetisilmiyor
(2,020 puan) tarafından
Gercekten oyle kuzumm
-Reklam-
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Ben mamayi bi sabah uyandiginda bide gece yatarken veriyorum gün içinde mamadan sonra kahvalti 2 3  saat sonra yemek 2 3 saat sonra yogurt 1  2  saat sonra meyve püresi içine ceviz koyarim sonrada mama verip uyur bebisim
(2,020 puan) tarafından
Yaa oylemi ben cok veriyorum o zaman mamayi kesmeye calisiyim.. ya sanki mama icmeyince doymuyormus gibigeliyor bana
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Cook tesekkur ederim hanimlar. Anlaşılan o ki 2 arkadasim dışında kimsenin cocugu 9 aylik sureci atlatmamis :) 

Ben buranın yardımlaşmak amacli da kullanıldığını zannediyordum :) Görüpte yazmayan 38 arkadasa selam olsun :D
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Canım ben kalktigim gibi emziriyorum  sonra kahvaltı yaptırıyorum. Sonrasında öğlen yemeği ara öğün meyve yoğurt vb. Sonrada akşam yemeği tarzında gidiyoruz. Emmek istedigindede emziriyorum zaten çoğunlukla emmek istiyor bazen akşam yemeği yemiyor emip uyuyor.
(2,020 puan) tarafından
Anladim kuzumm emen bebek için is bir tik daha kolay aslinda. Ben mama verdigim icin ne zanan mama versem ne zaman ek gida karıştırıyorum hep ya
0 oy
tarafından
Ben 7 gibi emziriyorum. 9-10 arası kahvaltı yapıyor bizimle. Bir yediriyorsam bir emziriyorum. Öğlen çorbasını içiyor. Yoğurt varsa yiyor. Yine istedikçe emziriyorum. Ara sıra meyve veriyorum ama genelde muhallebisine koyuyorum . Akşam da muhallebisini veriyorum. Yatmadan önce de emziriyorum. Toplam 3 öğün oldu ek gıdası ama bazen bir öğün eksik olabiliyor. Bugün muhallebi vermedim mesela
(2,020 puan) tarafından
Anlafim canim aslinda asagi yukati ayni ogun ek gida veriyoruz. Ben mama verdigim icin cokk karıştırıyorum ne versem ne etsem diye kuzum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 143 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.