0 oy
130 göst.
Aile kategorisinde (86 puan) tarafından
Spora başladım ama spordan dolayı ağrılarım oluyor spora devam etmeli miyim biraz ara mı vereyim Bacaklarımın iç kısımları çok ağrıyor Çömelemiyorum acıdan:/

7 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Evet ilerleyen sürelerde hamlığın bitecej kasların alışacak ve geçecek canım
-Reklam-
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Kuluçtur o hamlamıssındır devam et alışırsın bırakıp tekrar başlarsan tekrarlar 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Kaslarını dinlendirmen lazım canım ağrı oldugunda dinlendir ki kasların zorlanmasın yavas yavas temponu arttırırsın baslarda ağrı olması çok normal vücudunu yorma çok
0 oy
tarafından
Yenı basladıysanız kademeli sekılde yapmanız gerekıyo. Dırek ılk etapda totalde dıyelım 20 dk yapıyosunuz dırek basladıgınız gun 20 dk degılde 5 dak yapın ertesı gun 7 dk snra 10 dk boyle arttırarak gdınkı vucudunuz alıssın. Bende basladm mekık felan cekıyorum suan benımde karın kaslarım agrıyo ama devam bırakmak yok. Hedef 50 kilo :)
0 oy
(184 puan) tarafından

Bence devam et. Spora başlamadan önce de ısınma hareketleri  yap. Hamladığın için bacak ağrısı oluyor. Bir süre sonra alışınca bacak ağrın felan kalmayacak :) 

0 oy
(7,121 puan) tarafından
Kaslarından kaynaklı oluşuyor ağrı canım. Ama sana tavsiyem hafifleyene kadar dinlenmen. Zamanla geçecektir. 
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Her spor sonrası mutlaka duşa gir canim açılır ilik suda bacaklarin bende öyleydim en fazla 1 hafta çektim sonrasi rahat.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 174 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 261 göst.

405,733 soru