0 oy
253 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kısır yapicam bugün kızlar ama benimki çok kuru oluyor sanki tadı falan bana tarif verebilirmisiniz?

6 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Marul yeşil soğan kuru soğan maydonoz nane bol zeytinyağı ve nar ekşisi mükemmel oluyor once karıştır salça tuz nar ekşisi zeytinyağiyla filan sonra at yeşillikleri yine karıştır ben kısırı bol yesillikle seviyorum domates salatalikla filan sevmiyorum :)
(3,102 puan) tarafından
Domates ile bende sevmiyorum canım ya sulandiriyor sanki
(926 puan) tarafından
Aynen sulandırıyor yanında yiyorum doğrayıp daha güzel oluyor bide turşu
(3,102 puan) tarafından
Evet yanına kesince domates salatalık falan çok güzel oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla cnm Herkes bnmki çok beğenir .

Yeşillikleri incecik yapar ayırım bı kenara.(marul, maydanoz taze nane ).

Bulguru islatirm tuz dökerim göz kararı onu bekleritim 

Tavaya bütün saltaya ne kadar yağ dokulckse o kadar koyar normal soğan ve taze soğanı koyar kavurum güzel sonra biber ve domates salçası koyar karistrr kapatırım.

İlk bulgura o tavadakikeri koyarım ki yeşillikler ölmesin dye sonra baharat atarım biz acı sevioz.

Sonra limon suyu en son da yeşillikleri koyar yerizzz:D .

Yeminle diyetteyim nasıl anlatırken yedim sanki ya:D
(3,102 puan) tarafından
Hakkını helal et bacım bı günlük kır bişey olmaz:D
tarafından
Helal olsun kız ne dmk♥️♥️dün basldim kız bugün kiramm 79.9dan 78.6ya düştüm bı günde byle devam :D benim yerime sen ye
(3,102 puan) tarafından
Ne çabuk kız metobolizman hızlı galiba
tarafından
Evet cnm ya yemin hemn gidio yersemde anında :D
(3,102 puan) tarafından
Allah banada nasip etsin o metobolizmadan:D
0 oy
tarafından
Tabak ve kaşık :-):-)

Yemek için lazım sonucta 
(3,102 puan) tarafından
Adagshdhhdhd Allah iyiliğini versin emi:D
tarafından
Napiyim kız sabah sabah yulaf yiyorum kısır diyince gözüm dönmüş olabilir :-):-)
(3,102 puan) tarafından
Herkesler diyette galiba doguruyum bende basliycam:D
tarafından
Doğduktan sonra peşinde kosunca veriliyor canım diyete gerek bile kalmıyor
(3,102 puan) tarafından
Ben bunda hiç vermedim çok sakin di hiç yormadi 1 yaştan önce boyuna yattım şimdi çok hareketli hamileyim ve hamilelikte 3 kilo verdim sen düşün artık
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ben bulgurlu ıslatarak yapmıyorum yağda bı güzel salcayi kavurup üzerine iki bardak bulguru ilave edip karistirp yediriyorum sonra 1.5 bardak suyunu koyup kapatıyorum. 15 dk bekletiyorum sonra dogradigim yeşilliklerle birlestirp limonunu nar eksisini baharatini tuzunu koyup karıştırıyorum yaninada bide turşu ve Cay ohh miss:D
(3,102 puan) tarafından
Bende bugün öyle deniyim bari hep bulguru ıslatır salçasını yesilligini öyle eklerdim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Soğan ve domates biber salçasını yağda kavur bulguru koy kavur 2 dk falan karıştırarak. Üstüne kaynar su koy bir iki kere çevir sonra altını kapa sofra bezine sar demlensin. Yeşilliği doğra kıvırcık maydanoz dere otu soğan demlenip soguyan bulgura bol sumak nar ekşisi tuz ve az kimyon at acı seversen pul biber at. Sonra yeşilliğr limon sık yağ koy karıştır bulgurla. Keyfine göre acı veya nar ekşisi ekle. Salatalık turşusunu minik doğra kısıra kat. Yemeye kıyamazsın :D 
(3,102 puan) tarafından
Off kız salatalık turşusu dedin söktün ciğerimi çok severim
(25,181 puan) tarafından
Off bende kızzz :D
0 oy
tarafından
Sabah sabah olsada yesem dedirten post Allah iyiliğini versin emi hainnnnn:D
(3,102 puan) tarafından
Ahhahaha kız bugün görümcem lazere gitti uzakta oda gittiği yer gelmeye yakın yapayimda yesin bari dedim bende dün o kadar yardım etti mutfagima ayıp olmasın diye
tarafından
Bi bize nasip olmadı öyle görümce yaa hahah afiyet olsun bende yapcam bugün inşallah :)
(3,102 puan) tarafından
İşte bazı huylarını sevmiyorum ama bazende çok iyi sağolsun kıyamaz hamile diye evi çok uzakta 3 çocukla her işime koştu sagolsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 522 göst.
20 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 220 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 158 göst.