0 oy
229 göst.
Aile kategorisinde (733 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın hamileyim 28 haftalık ailem annem hasta gelmiycek doğuma yanıma kayınvalidem vefat etti esmin ablaları birisi uzakta diğer ablamizda iki çocuk zor hayat şartı ev sorumluk kolay değil ama gelip yardıma gelirim dedi sağolsun ama ailem İstanbul'a gel doğuma dedi ama benim eşimin izini 2 hafta İstanbul'da sadece ablam var sonra 15 temmuz dan SONRA Ablam Kurban bayramında gidecek Arife günü diğer ablamla konuştum keşke en azından bı kişi doğuma kadar İstanbul da durusn dedim hayır herkesin planı var size göre mi hareket edicz dedi bunu kendi ailem ve ablam söylüyor çok gücüme gitti ve ağladım sizce ne yapmalıyım eşim üzüldü tatilden ziyade sen önemlisin dedi beni düşünen Yok biz Ağustos başı geliriz dedi ondan once gelmeyiz dedi başınızın çaresine bakın demesine getirdiler babam eşime babanı görmen çok mu lazim dedi eşim öksüz sonuçta anne yok bu laf denilir mi asla.. çok üzgünüm 

7 Cevaplar

0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bazen sadece kaynana kayınbaba kötü oluyor sanıyorum ama kendi ane babalarından çekip eşinin ailesinde mutluluk annelik babalık gören de var işte. Bacım normal doğum mu ver 100 150 tl birine gelsin yanında bir gün cnm kimseye muhtaç olma Bide sor yani madem yoklar ne demeye seni çağırıyorlar bide doğumun daha 28 haftada isen 12 hafta var sezeryan olsan en az 10 hafta var Allahtan zarar ziyan gelmezse temmuzda gidip napacan ole ailenin yanında
(733 puan) tarafından
Oda insana dokunuyor kardeş ama hayat böyle kendi ailen bile böyle yapıyor maalesef ama hamilenin bedduası tutar rabbim daha beter olsun tatilleri herseyleri günah tır
(1,763 puan) tarafından
Öylede beddua etme cnm başlarına birşey gelse yine senin canın yanar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kadar lafdan sonra evladıma tek bakarım eşimle içim rahat eder doğduktan sonrada kimseyi almam evime onların tatili önemliyse benimde evladım önemli ilk başta gelmeyen hiç gelmesin evime 
0 oy
tarafından
zaten 1 2 hafta yardım eden olsa yeter sana olmadi esin yardımcı olsun 
0 oy
(402 puan) tarafından
Hiç üzülme bence kimsenin olmaması çok daha güzel.kafan rahat olur.
0 oy
tarafından
Kimseyi zorla yanına getirme sonra sürat aşar iyice moralin bozulur Rabbim yardımcın olsun ne diyim ki
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Eşin niye bakmiyor ki sana
(733 puan) tarafından
Eşimin izini 6 gün ailem kendi ağzıyla beni çağırıyor bide böyle yapiilyirlar Allah'a havele ettim
0 oy
tarafından
Öyle mi 

Bende çocuğu göstermem hiç madem bu kadar umursamazlarsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 31 göst.
0 oy
16 cevap 468 göst.
28 Eylül 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 117 göst.