0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (5,889 puan) tarafından

Hissetmiyorum kaydını eşimde hiç hissetmedi 9 aydır takılı ama hep iltap akıntısı olıyrı doktr fitil yazdı ama hiç geçmedi bu aralar 2 gunde bir leke gelıyr kesiliyor maf oldum artık kaydımı adet mi olacam bilemedim ramazan da da kanlı lke gelmşti ama bu aralar daha çok gelyor nye acaba :'(

8 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Kadin doguma gittin mi hic bu kanli akinti icin? Spiralin kaymis olabilir cunku
(5,889 puan) tarafından
Cnm 3 ay önce gttımde çok ilgisz bı doktıra rastgeldm mallesef kan ve idrar testi ypyrmştım hiç bkmadı goz gezdrıp braktı çok akntın var dedı sadece emzdryırsun sana bşey yazamam dedı reçetini çoçuk doktoru na syle gosterdım oda googleden baktı sen bnm hastam değilsın ben nerden bilm dedı bnde antıbıyotık aldım ama kullanmadım kortkum fitil kıremle de hiç geçmedi yanı kanla iltap la karşık parça parça gelyr kesiliyor :( acaba yarın sağlık ocagnda kan ve idrar testı yapayımı
(6,200 puan) tarafından
Eee yuh artik google dan mi bakti çüş deseydin.Emzirme doneminde augmentin antiyorigi kullanabiliyorsun ama aksatma bu enfeksiyonu cunku bobreklerine zarar verir
(5,889 puan) tarafından
Allaşkına ayy çok korkuyorum eşim doktra gotur dyorum para ypk ay başı gdelim dyor zateb çok kasıgım belim ağryor
(6,200 puan) tarafından
Bi saglik ocagina git bence orasi ilac yazsin
(5,889 puan) tarafından
Yarın gdecem inşşalah olmazsa kan testı falan yapayım belki enfeksiyon falan vardır
-Reklam-
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Bilen yokmu acaba
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Spiral kaydığında kanlı akıntı olmadi normal akıntı fazlalaşmisti ama seninki kanlı ise bi acile git bnce canım 
(5,889 puan) tarafından
Cmmm senın kaydımı benım normal akıntı da çok çok fazla 9 aydr bez kullanyorum
0 oy
tarafından
Cnm bazı kişilere yaramiyo kanama oluyo yada kanama tamamen duruyo o yüzden tekrar bir doktora git bence
tarafından
O zaman sağlık ocağına gidip ondan alacaksın cnm ☺️
(5,889 puan) tarafından
Cnm sağlık ocagnda ücretsiz veryryormu acaba
tarafından
Evet cnm ücretsiz
(5,889 puan) tarafından
Vermedı bugun gttım 5 6 aydr gelmiyor bze dedı
tarafından
Normalde veriyolar cnm ben almadigim için bişey diyemem
0 oy
tarafından
Adet dışı kanaman varsa kaymıştır cnm
(5,889 puan) tarafından
Cnm adet olsaydım olurdm bnce hemen blmıyorum parça parça gelyro kesılıyro sancım olıyr sürekli 9 aydır daha adet olmadım
tarafından
Dopumdan sonra hemen mi taktırdın adet olmadan
(5,889 puan) tarafından
Adet olmadan 40 ım çıktı gıbı spiral taktrdım
tarafından
Adet de oluyor olabilirsin..ben de adetsiz bebek 2 aylıkken gidip taktırdım..6 ay sonrasında adet oldum..düzensiz şekilde adete başlıyor olabilir doltora git yine de cnm
(5,889 puan) tarafından
Tmm vnm gıdecem inşalah
0 oy
(355 puan) tarafından
Aynı bende öyle oluyorum utandım soramadım bende kullandım fitil krem falan geçmedi şuan öyle kan gelio 
(355 puan) tarafından
Bende öyleyim gülüm çocuğu sutden kesdim ona rağmen bile göğüslerim çok sert aciyor
(355 puan) tarafından
Evde nasıl hamile olduyumuzu anlayabiliriz bibyolu varmi
(5,889 puan) tarafından
Bnde emzdryırum göğsüm belim oyle ağryor ki keşke adet olsaydım
(5,889 puan) tarafından
O yalan bnce
(355 puan) tarafından
Bilmiyorum ki hele yarın olsun bakalm
0 oy
(28,811 puan) tarafından

Daktira git Daktira

(5,889 puan) tarafından
Gdecem cnm
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Rahimde yara oluşmuş olabilir cnm doktora muayene git kaydığını anlamazsın eşinle.iliski anında esin hissedebilir kaydığını dikkatli ise  kanama yapabilir enfeksiyon oluşmuş olabilir 
(5,889 puan) tarafından
Hiç hisetmiyorum dyor ama lekeli kan gelyro iltapla karışık gelyor blmiyorum nye oyle oluyor
(1,763 puan) tarafından
Rahîm içinde yara oluşmuş olabilir cnm yada enfeksiyon olabilir bazen ağrı sızı hissetmiyorsun benim rahminde 7.5cm kitle varmış hamile olana kadar bide hemsireyim düşün hiç farkına varmadım ne acı vardı ne sızı âdetlerimde çok düzeniydi günü gününe adet olurken bile ağrım olmazdı ama rahimde 7.5 cm kitle cıktı ☺
(5,889 puan) tarafından
Ayy çok kötü yaa vala bnde yarın sağlık ocagnda gtcem kan ve idrar testi ypcm snra kadın doğuma gdecem inşşalah
(1,763 puan) tarafından
Aynen cnm git bi sor bakalım ilk takıldığında lekelenme normal ama bayağı olmuş taktirali kontrol gerekir
(5,889 puan) tarafından
3 ay önce gttımde çok ilgisz bı doktıra rastgeldm mallesef dedı akıntın çok var bıde kaynamış bukadar bşka bşey demedi kann testilerime baktı hiç bişey demedi ilaç verdi ama emzdryrısun blmıyorum bşey olurmu dye çoçuk doktoru na goster dedı oda googleden baktı ben nerden bileyim bnde aldım korktum içmedim duruyro oyle ce evde fitil kırem de geçmedi hiç

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
2 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweet rainbow (180 puan) tarafından soruldu

405,776 soru

12,160,248 cevap

36,602 kullanıcı

...