Evlilik aşkı bitirmez. Aşkı anlayışsız saygısız insanlar bitirir şöyle ki çok seviyorsun deliler gibi aşıksın ama eşin ağzı bozuk kavgacı halden anlamayan biri çıktı o zaman aşk kalır mı kalmaz ama insanları aynı eve girmeden taniyamiyosun kısıtlı zaman gecirdigin ve o esnada da ilgisi üstüne olan birine aşık oluyosun sonrasında aynı evi paylaşınca ilgi alaka bölünüyor bunun adına da evlilik aşkı öldürdü deniyo bazıları sevmeden evleniyo ama eşi ilgili saygılı ve çok sevecen oluyo o zaman aşık oluyo bazıları aşık olduğuyla evleniyo alışkanlık ve baglanmayla daha da çok seviyo bazıları ise sevdiğim insanı artık taniyamiyorum diyo oysaki gerçek yüzlerini görüyolar asıl taninmasi gereken yüzü neyse çenem düştü yine ben deliler gibi aşık olduğum adamı aldım şimdi biraz alıştım birazda bağlandım üstüne birde tosbik oğlumuz oldu❤️ şimdi daha da çok seviyorumve bunun sebebi bana davranışı ve kişiliği ❤️Rabbim herkesin karşısına anlayışlı ilgili ve sevgi dolu iyi kalpli insanlar çıkarsın inş ❤️
Istediğimiz sorudan başlaya biliyor muyuz
Ben eşime aşık olarak evlendim ama şuan daha çok aşığım oda hep öyle der hergün daha fazla aşık oluyorum diye. Bizde aşkı bitirmedi yani
405,754 soru
12,159,217 cevap
36,600 kullanıcı