0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından

image

image

kizlar abimin evini temizlerken temizlikçi bulmuş aspirotorun içinde bulmusler abim karısını aramış karısı ben yaptırdım nazar duası o demiş araları bozuk bu iyilik için mi kötülük icinmi yapılmış bilen varsa Allah rızası için yardımcı olun 

14 Cevaplar

0 oy
(2,291 puan) tarafından
Huvallahullezi suresi sanki bu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzenimede yaptilar hoca görmesi lazm kuzeniminki nazar duasinin üstüne  yapılmış  bir büyüydü  dışarıdan  bakınca  nazar duası ama.aslinda büyü
(924 puan) tarafından
İnsanlar neden uğraşır bu tarz şeylerle ya
(894 puan) tarafından
Gerçek mi yaa Allahım sen koru nasıl ortaya çıktı kuzenine nasıl etki yaptı şimdi nasıl ay çok moralim bozuldu ne insanlar var ya
tarafından
Bilen  hocaya götürdüler  kim yapmis o kisiye kadar soyledi yakip suya falan attilaar sanırım
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Bildiğin muska bu iyilik nerde
0 oy
(6,681 puan) tarafından
Hasr süresinin son sayfası cnm iyice bakınca duadır
(6,681 puan) tarafından
Ama devamını anlamadım
(924 puan) tarafından
Biri demiş Allah'ın 99 isminin yarısi yarısında tersden yazılmış demis
0 oy
(122,966 puan) tarafından
Iyi bi hoca bulup gosterin yaa
(924 puan) tarafından
Cami hocasina sormuşlar oda bilememiş ben söyleyemem demiş
(122,966 puan) tarafından
Muftuluge falan goturun
(924 puan) tarafından
Tamam canım şuan gelinde iki aydır yok evde Erzurum'a gitti annesine kusler binada koku olunca abimin evini temizleye komşu gelmiş onlar bulmus
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bı hocaya gosterin
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Tövbe haşa bide ısı vuran yere bağla denmiş Allah ım korusun...
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Bilen bi hocaya sormak lazım
0 oy
(11,092 puan) tarafından
Canl haşr süresi bu kötü ne olabilir.ki 
(924 puan) tarafından
Cami hocası kötü bişey demiş yarışı normal dua yarışı tersten yazılmış demis kafamız karıştı ben yorumluyamam ama hocaya gidin bu sihir için hocalar var ona gidin demiş başımıza gelmedi daha öncede görmedik hiç kimse bilememiş oyu,den biraua yazdım
(11,092 puan) tarafından
Cnm tanıdığım çok.hoca var ama bilirler mi.acaba
0 oy
tarafından
Hocaya göstersinler canım 
0 oy
(79 puan) tarafından
Büyünün iyisi kotusu olmaz haram haramdir. Nazar duasiysa niye sakliyor aspinatorun icine
(924 puan) tarafından
Canım abim sormuş niye bana soymedin diye senin bilmemen gerekiyordu demiş tuhaf geldi bize boşanma davalri var kanıt olarak kulanacak abim abimin elini bıçaklayıp gitti bıçak diğer yerden çıkmış elinde hasar kaldı Suriyelilere kötü yapılmış ters yazılmış felan demiş bwnde burda bilen başına gelen vardır diye yazdım
0 oy
tarafından
Biraz Kur'an eğitiminiz olsa korkacak bir şey olmadığını anlardınız hemen yengem büyü yaptırmışa cevirmissiniz size yapılınca yazık siz  başkasına yapınca hiç bir şey olmuyor haklı oluyorsunuz 
(924 puan) tarafından
Sen ne içtin ya bilgin yoksa yazma olayı bilmiyorsun burda insanlara Liv yapamaya çalışma hele bana hiç yapma ben demedim kendisi arayıp söylemiş ben yaptırdım senden aldım parayla demiş 150 lira paraya yaptırmış nazar duası demiş insanları eleştirmek için bahane bulma
tarafından
Kendisi büyü mü yaptırdım demiş nazar için demis ve ayet yazıyor zaten
(924 puan) tarafından
Yahu bu tarz bişi eve sokulmaz sokulsada eşinin haberi olamsi lazım sihir yapan hocaya gitmişler o yapmış abimin elini bıçaklayıp gitti abim evde bazen tuhaf şeyler yaşıyor evinde böyle bişey görsen tuhaf olmazmizin ben açıp bakamam bile nazar duası demiş ama cami hocası bunun devamı vardır demiş evin icinde evi ara demsi aspirotorun içine saklamis nazar duasıni ben görünür yere koyarim niye okadar saklayım yani
0 oy
(781 puan) tarafından
Büyü olsa ise yarasa anasının evinde olmazdi
(924 puan) tarafından
Kendisi abimi elinden bicaklayip gitti canım biri demiski abimin hastalanıp acı çekerek ölmesi için yapılmış  felan biz tirstik yani biz bu tür meselelerde korkagin tekiyiz yani size attım ama incelemedim bile direk attım bizle çok iyi gecinirdi Allah var memnundum abimle gecinemediler birbirlerine aşırı öfkeleri var gece yastiginin altına taş koymuş vuracakken abim tutmuş aralarında feci kavgalri vardi bosanmayida veceremediler evliligide çocuk yok bana attılar bende size danışmak istedim normalde bu tarz şeylere yorumda yapmam paylasmamxa mecburen paylaştım
(781 puan) tarafından
Allah kurtarsın insallah canım Felak nas Ayetel Kürsi Yasin yedişer defa abdestli olarak bir suya okuyun bütün evi sirkeli suyla temizleyip bu sudan hem abine içir hemde evin köşeleri dahil sepele hiç korkma başkada hocaya falanda gitme hiç
(924 puan) tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 429 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,892 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 481 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (320 puan) tarafından soruldu