0 oy
284 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,010 puan) tarafından

:( covid 19 aşısı olmaya korkan bi benmiyim ya yaşım tam sınırda 86 liyim çok az kaldı bizlere sanırım 

9 Cevaplar

0 oy
(2,130 puan) tarafından

Bende 90 liyim aşi sartmi olmasak olmuyomuu:ermm:

(3,010 puan) tarafından
İnan bilmiyorum canim ama benim arkadaş kornik hasta olanların katogarisindeydi vurulmadi ama ilerde ne olur bilemeyiz zorunlu kilarlarsa
(2,130 puan) tarafından
Kiz asi olmayanlari avm ne almiycaklarmis otobus ucak vs
-Reklam-
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Ay ben bi an önce sıra bana gelsin diye bekliyorum :))
(3,010 puan) tarafından
Herkeste yan etkisini duyunca korkuyorum
(2,458 puan) tarafından
Iyi de herkeste yan etki yapmıyor ki :))
0 oy
tarafından
Ası olunca emzirebiliyomuyuz acaba 
(3,010 puan) tarafından
Hej işte en büyük sorun bu 11 aylık kızım var
tarafından
Benimde 11 aylık çoklu gıda alerjisj bi oğlum var pek bişey yediremiyorum, ve diş döneminde hiç yemiyor şuanda
tarafından
Benimde7 aylık oglum var yarın olucam aşımı aile hekimim bana sinovac olmam gerektigini söyledi emzirenlere Biontech olmuyomus
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Korona atlatmış biri olarak biran evvel çıksın bana
(5,727 puan) tarafından
Kuzu bizde olcaz ama covid olduk diye eylülü bekliycez
(14,488 puan) tarafından
Bn de Nisan'da oldum cnm bn de bekliycem bkalim
(5,727 puan) tarafından
Hayırlısı kuzum yaa
0 oy
tarafından
Emzillrenler aşı olmuyor cnm
0 oy
tarafından
Korkma ya hic bir yan etkisi yok olanlarda birseyde yok ve korudugunu kac kosoden duydum. Ablamlar korona oldu ailecek 10 kiso 90 yasindaki dede olmadi. Ozaman sadece o aşılıydı. Çıkarsa koşarak ol daha boyle sana 10 ornek sayarim
(3,010 puan) tarafından
Emziriyorum ya ondan korkuyorum
tarafından
Korkma emzirenlerde oldu hep. Birsey olmuyor. Korona olupta emzirmeyi kesmiyor millet dusunsene. O mikrop vucudundayken emziriyor. Aşı hastaliga gore cok daha hafif.
0 oy
(282 puan) tarafından

Valla ben olmadım olmayı düşünmüyorum çünkü içinde ne var bilmiyoruz bı yerde okudum içine çip koyup insanları izleyip dinleyeceklermis bı yazidada içinde çok miktarda civa olduğunu ve insanın mıknatıs haline geleceği yazıyordu ben inanmıyorum ama yinede yazmak istedim 

Eşim de olmicaz diyo zorunluluk getirirlerse mecbur oluruz herhalde bence kişi kendi isterse olmalı 
(535 puan) tarafından
Her asida civa vardır yediğiniz ton balıklarında olduğu kadar
(3,097 puan) tarafından
Valla kusura bakma bacım da Çip olayını duydukça beni bi gülme alıyor:))) hayır yani benim hayatımı dinleyip izleseler nolur izlemeseler nolur. Beni yakın takibe alıp izlesinler hayatım konusunda bazen kararsız kalıyorum biraz yardımcı olsunlar öyle boş boş dinleyip izlemek olmaz bi faydaları olsun:))
0 oy
(13,502 puan) tarafından
Covid haberlerini takip etmeyi bırakalı aylar oldu bende 86 lıyım emzirmeye de devam ediyorum ama hala gelmedi bana da
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Tek değilsin rahat ol yığınla var böyle :D 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 363 göst.
11 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hhhh (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 406 göst.
21 Mart 2020 Diğer kategorisinde Ftm1234 (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 289 göst.

405,755 soru

12,159,244 cevap

36,600 kullanıcı

...