0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bir hafta yatırdık hastanede eve geldiğimiz gün iyiydi ama dündendir defalarca kustu bugün yine hastaneye götürdük flagyl diye şurup verdi ama bebeğim yine çok kusuyor evde yapabileceğim bişey yokmu

4 Cevaplar

0 oy
(50,834 puan) tarafından
kusma sebebi ne peki gecmis olsun canim
tarafından
Salgın var dediler ishal ve kusma oğlumda ishal ve kusma oldu bir hafta hastanede yattı iyi oldu ama dündendir yine kusuyor bugün doktora götürdük ilaç verdi ama inşallah iyi olıd
(50,834 puan) tarafından
Allah sifa versin canim gecmis olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bişey yediği zaman mı kusuyor canım yemesede kusuyor mu 
tarafından
Sadece sütümü içiyor ama süt içmesede kusuyor
0 oy
tarafından
sebebi ne canım  midesini sürekli kusuyor diye doldurma kustuktan sonra biraz kendisine gelsin ondan sonra yedir ne kadarlik birde
tarafından
11 aylık canım sadece sütümü içiyor ama süt içsede içmesede kusuyor acaba midesini mi üşütmüş
tarafından
daha önce neden yatmistiniz şiddetli kusma ishal varsa durmayın benim kızım da aynıydı rota virüsü cıktı  bi 10 gün baya zorladı  

midesini üşütmüş de olabilir nane mideyi rahatlatır nane çayı yapip içirin yarim cay bardagi kadar belki daha az da olabilir
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Birdaha gotr benim büyük kiz hep öyle oluyodu ilaçlarla zamanla duzeliyo ama serum falan verildikten sonra iyi olması lazimdi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 191 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.
7 Ekim 2022 Aile kategorisinde Sadebirgl (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 123 göst.
0 oy
10 cevap 523 göst.
7 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

404,319 soru

12,112,429 cevap

36,446 kullanıcı

...