Benim seruvenim cok çetrefilli kızlar bu an varya öyle kıymetle beklendi ki sizden farkli diye kıyaslamak değil hakiketen çok çok kiymetli 5 senenin nuru....tüpçük bebecik ilk kardeşlerini ikiz erken dogumla kaybedişim bir daha olmayacak sanışım 1 sene donmuş beni bekleyen minik embriyocukken kızcağzım sen dünyaya mi tesrif ediceksin bizi şaşkınliklara ugratıp gerçek mi dedirteceksin...çetrefilli bir gebelikti 17. Haftaya kadar şiddetli kusma,fıtık sancılarım ve kese etrafinda oluşan kanama evde ve hastanede yatış,23.hafta itibari kasılmalar başlangıcı 36.haftaya kadar toplam 7 defa sancı durdurmak icin yatış,35 ten itibaren yüksek tansiyon ile sürekli idrar testi yatış sahi kaç oldu bu yatışlar sonuc 39 hafta içine kadar kocaaa 9 ay büyük macera...maddi manevi yalnız hissettigim büyük yolculuk sadece 1 gün sonra sonlanıp hiç yaşanmamıs gibi olacak insallah Allahin izni ile hayal ediyorum...şimdi daha 1 gün varken vucudum artik doguma git diyor kasılmaktan taş olup icim daraldı dur şimdi 1 gun kaldı diyorum şimdi büyük güne kadar olan zaman zarfında kafamda gidip gelen bir senaryo var 1)bebegimi saglikli alalbilecekmiyim? 2)Ben o masadan paniksiz ve rahat zararsız kalkabilecekmiyim?(sezeryanmi diye sormayin makat duruş) 3)bebeğime yetebilecekmiyim? Heralde hepiniz dusunmussunuzdur bunları hadi bana güzel hayaller kurdurun kizlar yüreğim kanatlanip uçsun içim içime sığmasın güzel dilekler yazın okuyup gülümseyeyim ))
Yaa gözlerim doldu okurken ne kadar güzel bir bekleyiş o kadar zorlukların içinden ne kadar güzel gelecek bebeğin sana. Eminim her şey çok güzel olacak 1 gün sonra kollarında pamuk gibi minicik sana muhtaç bir bebek uyuyacak. Her şeyi çok güzel başaracaksın güveniyorum ben sana yapabilirsin çok çok sağlıklı çok güzel bir kızın olacak inşallah sağ sağlim hayırlısıyla kavuşun kuzum. Hadi doğurdum postunu bekliyorum
Sag saglm kucağına al kuzumm Hayrli dgmlar
Yaa canım 10 sene önceki beni anlatmışsın çok duygulandım
Hayırlı doğumlar dilerim sana
3 defa sezaryen olmuş biri olarak gerçekten söylüyorum ki hiç ağrı sancı tahmin ettiğin kadar olmayacak
O abartanların canı çok tatlı emin ol
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
1,487,623 soru
24,318,664 cevap
345,215 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın