Kızlar merhaba. Hamileliğinizi öğrenir öğrenmez eşinize ve ailelere hemen söylediniz mi? Yoksa keseyi gördükten sonra mı söylediniz her kese? Kimyasal gebelik filan olursa düşük yaptı demesinler diye keseyi gördükten sonra mı söylemek daha iyi, henüz hamile değilim, ama karar veremedim hamile olursam ne yapmam gerektiğine
Arayıp acil eve gel dedim ama keşke başka kimseye demeseydim çünkü çok geç kese gözüktü sonra aman aman milletin diline düşmek . Şükürler olsun 6.haftanın sonunda gözüktü 8.hafta da bebeğim gözüktü
Ben tesadüfen sağlık ocağında öğrendim hamile olduğumu canım sonra eve geldim o şokla eşim dedi doktor ne dedi bende dedim, doktor dedi hamilesin o da şok oldu ikimiz de şok geçirdik ama genede 3 ay boyunca benle eşim bi tanede arkadşım tek biliyorduk kimseye söylemedik. Ilk gebeliğim düşük oldu diye bunu kismeye söylemedik
Cıbığa işer işemez telefonu elimde tuttum ikinci cizgi belirginlesmeden herkesi patır patır aradım
Ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim yanımda değildi öğrendikten sonra yanıma gelince öğrendi sonra beraber gittik gördük
1,489,179 soru
24,340,779 cevap
346,038 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın