0 oy
519 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
Eşim para olarak aşırı verici bi insan. Siz başka sehırde olsanız memur olarak calıssan iz. Eviniz kira olsa kayınvalideniz ve kayinpederin size gelmeleri ıcın ucak paralarını öder mısınız. 3bın tutsa. Bu arada evleri var. Ikısıde emeklı. Kenarda paraları var. Eşim biletlerini alırız gelırler dıyor. Ama durumları ıyı ben neden alıyorum. Ayrıca kaynana ıle aynı eve bayılmıyorum. 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem kardeşim geldi geçen sene eşim almış sonradan öğrendim 

Kendi ailesinede alır maddi durumum varsa sorun etmem 
(169 puan) tarafından
Ama bende ev araba almak ıstıyorum. Onlar kenara atsın ben alayım biletlerini
tarafından
Senin düşüncen o canım ama ben sorun etmem bir bilet parasıyla ev alınmaz zaten
(169 puan) tarafından
Tamamda 3 bın lıra az degıl
tarafından
Ne sıklıkta geliyorlar ki
Birde sanırım sen gelmelerini istemiyorsun ☺️
(169 puan) tarafından
6 ayda bir. Yok rahat edemiyorum kı. Kaynana cok konusuyo. Şunu böyle yap bunu böyle yap. Dırdır dırdır
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Kusura bakmasinlar da verdirmezdim valla
(818 puan) tarafından
Bi de uçak bileti canm otobus olsa neyse
(169 puan) tarafından
Evet o yüzden ıstemıyorum. En ıyısı kavga cıkarmak
(818 puan) tarafından
Yok kuzum sen yinede huzurunu kacirma kavgaya gerek yok guzelce konus yinede almakta israr ederse birak alsin zorlugunu o ceker artik ay sonunu getirmeyi dusunsun
(169 puan) tarafından
Haklısın canım
(818 puan) tarafından
Yuvanin huzurunu kacirma bosver
0 oy
tarafından
Annemin de babamın da hep biz ödüyoruz ama kaynanamlarla görüsmiyorum o yüzden odetmezdim nedeni ise haketmedikleei icin
(169 puan) tarafından
Ya az mıktar olsa neyse de yuksek mıktar
tarafından
Ay da yıl da bir geliyorlarsa bırak alsin canım
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Durumu iyi de olsa alıp jest yaparım onun hesabını edemem 
0 oy
(122,910 puan) tarafından

Sorun bilet parasimi sende kalmalarimi yaa ben öyle para seylerine hic takilmam bende varsa verrim onlarda var durumu iyi diye dusunmem ama bende kalmalari ciddi bi sorun :D

(169 puan) tarafından
Evet bı de o var. Ben yatılı misafir sevmiyorum. Eşime dıycem hizmet etceksın cagır. Calısıp yoruluyorum bı yandan
tarafından
Sevdoş sen Türkiye'ye geldin mi:)
yok aşkim safak 18
0 oy
(18,586 puan) tarafından
Her gelmeleri için bilet almam

1 kere alırım gönlü kalmasın dıe ama 2.tekrarlatmam onlarda alışırlar yoksa 
(18,586 puan) tarafından
O zmn hiç verme kuzum
Cok pintisin selmos
(18,586 puan) tarafından
Yavrum ayda 1 gelse ve her ay 3. Bin gitse kimse kabul etmez pintilikle alakası yok
(169 puan) tarafından
Diyor ki özleyince alırız biletlerini gelırler. Ben özlemedim. Sen kendın gıt dıycem
Len ayda 1 gelmez sanmam gelince aylarca kalirlar ☺️ hem esnistem zengoo yaa bu kadar tutumlu olma ne etven onca parayi
0 oy
(3,836 puan) tarafından
yani benimde param varsa alırım herhalde. ama karşı tarafta buna jest olarak güzel birsey yaparsa iyi olur yani 
0 oy
tarafından
Ben aldırmam açıkçası
(169 puan) tarafından
Alcam dıye dıretırse
tarafından
Öyle bişey yapamaz işte cnm hadi yaptı diyelim geldiklerinde öyle candan davranmam kendi adıma konuşayım benimkiker aşırı cimriler öyle böyle değil eşim alırsa ben kıyameti koparırm
(169 puan) tarafından
Dimi. Öyle yaparsa bende hıc candan davranmam. Bunu da söylerim ona. Ya para kolay mı kazanılıyor. Ben zaten özlemiyorum onları. Eşim özluyor sa gıtsın görsün
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Bizimkiler devamlı gel git yapıyorlar odetmezdin biraz oturdular evlerinde paraları öldüğünde gelirler derdim
0 oy
tarafından
Eğer durumum varsa birşey demezdim kendi anne babaminda biletini alırım gelmelerini ve ya biletlerini almasını istemiyor olsam bile eşime asla bu konuda bir şey demezdim 3 bin lira için eşimin ailesine sayısızlık yapmış gibi olup eşimle aramı asla bozmazdım 
0 oy
tarafından

Valla iki tarafa da aliyo ama iki tarafında durumu iyi değil o yüzden alıyor :ermm: eşimin maaşı iyi çok şükür ❤️ o yüzden sorun etmiyorum:)

0 oy
tarafından
Biletler nasıl 3 bin tutuyor oraya takıldım ben. Ama verdirmezdim asla da kusura bakmasın kimse benimde evim barkım var sonuçta 
0 oy
(11,678 puan) tarafından
O da anası babası asla karısmazdım. Karışmadı da bu yoklukta cocugumun asısını vurduramazken yigenin in düğününe 4 bin TL lik takı yaptı napayım kavga mı edeyim. Ailesi. 6 ayda da bir geliyorlarmıs ne kadar kalıyorlar? Benim eşimin tarafıyla aramızda 7vdakika ve arabayla geldi mi 4 5 gün kalırlardı her hafta da geliyorlardı
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Veriyo valla 

Başta bana da garip gelmişti ana baba neyse de amcası falan gelince de veriyo 

Gittikçe alistim
0 oy
(3,458 puan) tarafından
Verdirmezdim buz giderken kimse bizim yol masrafimizi karşılamıyorsa onlarda bize gelirken masrafları karsiyalamam.
(169 puan) tarafından
Tabıkı fazla. Hadi paraları olsa anlarım da. 2maas alıyorlar
(3,458 puan) tarafından
Tepkini koy cnm yani bende uzaktayım geliceklerse kendileri biletlerini alırlar eşim alsa şu dakika benim evimde öyle insanlar vicdanda yok yani oğlum senin yuvan ayrı demezle bu zamanda kim kimden ne koparirsam kâr diyor anne baba olsa bile..
(169 puan) tarafından
Kesınlıkle canım. Alırsa gelınce soguk yapmayı dusunuyorum. Kendısı ilgilenir. İş cıkısı da bilerek gec gelırım. Yazında gıtmem yanlarına
(3,458 puan) tarafından
Öyle yap canım size geldikleri zamanda elimiz dar gecinmekte zorlanıyoruz vs laf carp anlarlar zaten
(169 puan) tarafından
İnşallah anlarlar. Zaten ben soguk yapsam eşim sinir olur
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Verdirmezdim  çok fazla  az olsa  sorun yapmazdım ama  3 bin  aşırı  fazla  o parayla  bir sürü  eksik alırım  yada  kenera lira  atarım 
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Şimdiye kadar yemeyip yedirdiyse oğullarını, annelik babalık görevlerini yerine getirmişlerse tabiki de verdiririm. Zamanında o kadar zorluk çekip çalışıp çabalayıp o yaşa getirip sana koca olarak vermişler. Bırakta eşin de evlatlık görevini yapsın. Sen kaynananın gelmemesini istediğin için öyle düşünüyor olabilirsin 
(169 puan) tarafından
Maddı olarak durumları olmasa versın. Ama gercekten bızden kat kat ıyı durumları
0 oy
tarafından
Esim kaynanama almisti 400 falandi sanirim zorla verdi o parayi benim icim rahat etmez dedi belki onlar da verir bilmiyorum tabi huylari nasil
(169 puan) tarafından
Alacaklarını sanmıyorum ama eşim burdan habersiz alabılır
tarafından
Sana sormadan yapar mi oyle bisey
(169 puan) tarafından
Yapamaz. Sorsada kavga cıkarırım istemem yani
tarafından
Peki senin ailen gelecegi zaman biletleri almak istese sorun eder misin ya da esin
(169 puan) tarafından
Annem kendısı verır parasını kabul etmezkı
0 oy
(9,546 puan) tarafından
Belki öyle teklif etmiştir kendileri alır yada altında kalmaz biseyler yaparlar size karşı 
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Benim kayinpederim gelip gidicek olsalar eşimden önce ben isterim almasını çünkü esim benim aileme cok para harcar o yüzden yapsa da hesabını sormam aksine daha cok yapsin isterim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
5 Eylül 2022 Aile kategorisinde yolunyolcusu (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 289 göst.
0 oy
6 cevap 233 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meleksss (5,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu