+9 oy
1,802 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Kızım olsun yada olir inşallah falan diyenlerde burda hiç tepki verilmiyor ama bı kızım var bide oğlum olsa keşke deyince linç geliyor insan iki meyveden de istiyor ne var bunda 

25 Cevaplar

+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Amannn burası temelli kudurdu
tarafından
Eda sjsjjsjsjsjs
(22,072 puan) tarafından
Kiz boyle yazincada uyarı geliyo yorumuma ne has gelmedi bu sefer :D
(185 puan) tarafından
Ses etme ahjsjdjdj
tarafından
Vereyim eda aybediyorsn aa
tarafından
Ben hep kızcıyım oğlum vardı kızım olsun istiyordum hemde çok oldu şükür 1 oğlan 1 kız rabbim bana nasip etti
-Reklam-
+1 oy
(594 puan) tarafından
Bir oğlum var tabiki de bir kızım olsun istiyorum :))
(594 puan) tarafından
Amin canım aminn.. sağlıklı olması önemli tabiki. Ama kim olsa bi kız bi oğlu olsun ister. He olmayınca da evlat ayırmak tabiki olmaz canımız onalr bizim
(818 puan) tarafından
Tabiki bu evlat ayirmak degil ki insan istiyo iste
(185 puan) tarafından
Allah'ım evlatlarımızı bağışlasin
(818 puan) tarafından
Amin cümlemizinkini
(594 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Haklı bi post
(185 puan) tarafından
Canımsın
(2,458 puan) tarafından
Valla insan dileğini isteğini dile getirmeye korkar oldu burda. Benim görümcem de erkek olursa sevemem fazla falan dedi sanki erkek olunca taş mı doğuruyorum. Doktor erkek dedi bakalım sevcek mi?
(185 puan) tarafından
Sever evlat ahhhhh evlat kalbim sızlıyor evlat deyince rabbim acılarını göstermesin hep ilk çocuğumu kız istiyordum çok şükür rabbim geri çevirmedi dualarımı
(2,458 puan) tarafından
Valla sevmezse de keyfi bilir :) benim de bi kızım var. Buna da erkek dedi doktor bakalım benim için cinsiyet fark etmez ama bazıları gerçekten erkeğe de canavar gözüyle bakıyorlar :)
(185 puan) tarafından
Ne alaka kız evlat evlattir o bazıları deli deli
(2,458 puan) tarafından
Tabiki öyle :)
0 oy
tarafından
Ne kadar sacmaa bir düşünce bende istiyorum bir kızım bir oğlum olsun hatta 1 3 yaş fark olsun arkadaş gbi buyusunler :) 

Yanlız kız çocuğu diye benim kaynana gbi burun kiviranlara tepkimi koyarım o ayrı 
(185 puan) tarafından
Benim bir kizim var ona yaptıklarımi oğlu olanlar yapıyor mu acaba oğullarına diye sorsak eminim benim kadar kimse uğraşmaz her konuda hassasım hayatımı kızıma adadım ama tabiki birde oğlum olsun isterim bir kız bir oğlan
tarafından
Amaaann boşver kız burada bazı insanlar konuşmak için konusutolar duyar kasmak ilgi görmek adına
(185 puan) tarafından
Valla öyle canm ama linç lenecek diye biseyler yazmaya korkar oldum kimseyle insan dertleşmiyor
tarafından
Sana benden Arkadaş tavsiyesi öyle insanları takma canına yazık :D ve inşallah Rabbim gönlüne göre verir❤️❤️
(185 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim
0 oy
tarafından
Haklisin canım 
(185 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(11,508 puan) tarafından

10 günlük kızım var yanına bir kız daha istiyorum Rabbim nasip ederse ondan sonra oğlan isterim tabi ki doğru diyon ikisinden de ister herkes

(185 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin gülüm
0 oy
tarafından
Ne kız ne erkek hayırlı evlat olsun canım en önemlisi sağlık ama cinsiyet konusunda istemek de haklısın insanlara demek suç canım en güzeli rabbime demek o herşeyin en iyisini en hayırlısını bilen ve verendir
(185 puan) tarafından
Canım benim aynen öyle rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin candan ötedir evlat Allah acılarını göstermesin
tarafından
Aminnn canım
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Kız ya da erkek herkesin gönlünde yatan bişiler vardır belki. olay olsun diye istemek değil. Olana ya da olmayana isyan etmek. 2 oğlum var kızım da olsun çok isterdim ama dün öğrendim ki şimdiki de erkekmiş. Ne yapalım kız olmadı diye kendimi mi parçalayım. Senin de kızın var erkek istemen normal bence 
(185 puan) tarafından
Çok şükür rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın bizimkileri de bağışlasın inşallah
(11,033 puan) tarafından
Amiiinnn
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Tabiki insan ikisinden de tatmak ister ama daha yeni hamileliğini ögrenir öğrenmez keske erkek olsa veya kiz olsa şu olursa üzülürüm falan diyeni de gördüm öyle istemek yerine önce hayırlısını sonra gönlünden geçeni dileyebilirler
(185 puan) tarafından
Tabiki canm rabbim en hayırlısı bilir
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Ataerkil bir toplum olduğumuz için, bir şeyleri aşamadığımız için linç ediliyor. Yoksa ikiside evlat, hayırlısı diyelim hep ama kız diye bir sürü laf duyan çok kadın var ülkede. Biri bana denk gelse ağzını yırtarım o kişinin de, işte yobaz kesim bitmiyor. 
(185 puan) tarafından
Bir kızım var benim dünyam yaşama sebebim rabbim acısını göstermesin günum gecem onla ile geçiyor çoğu postum iştahsızlık ile ilgili zaten onun için tüm çabam
(2,421 puan) tarafından
Bende hamileyim bir kızım olacak, bir daha olursa bir kız daha isterim. Yani herkes isteyebilir de işte biraz görüş açısı:) Rabbım acılarını göstermesin ❣
(185 puan) tarafından
Ayyyy aminnnn canm benim aminnnn
0 oy
(50,814 puan) tarafından
Allah hayirli saglikli evlat versin insallah bende hep kizim olsun istedim oldu cok şükür
(185 puan) tarafından
Allah sana bağışlasın canm benim
(50,814 puan) tarafından
amin canim Rabbim hepimizin evladini bagislasin
0 oy
(68 puan) tarafından
2 kızım var bide oğlum olsun olsun istiyorum mevlam nasip eder inşallah 
(185 puan) tarafından
İnşallah canm benim Rabbim nasıp etsin
0 oy
(1,052 puan) tarafından

Benim iki kızım var bende istiyodum ama olmadı hayırlısı ikisinde de olsun güzel <3

(185 puan) tarafından
Allah üçüncü ye nasıp etsin inşallah
(1,052 puan) tarafından
Inşallah Allah sanada nasip eder cnm
(185 puan) tarafından
Aminnn canm
0 oy
(5,426 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın 
(185 puan) tarafından
Herkes haklısın diyor beni linç leyen kimler ozman :))
(5,426 puan) tarafından
Dengesizler hahagsga
0 oy
tarafından
Ne kadar haklısın canım benimde kızım var gönlüm oglandan yana ikinci çocuğumu öncelik hayırlısı elbette ama insan tatmak istiyor iki duyguyu da ama insanlar yargiliyo yok senin oğlun olmaz bu da kız yok eşinde oğlan babası olacak tip yok falan Rabbim karar veriyo cinsiyete insanların ne hakkı var ki milleti uzmeye
(3,896 puan) tarafından
Banada demişlerdi :) bnm ilki kız ikinciye hamileyken biri dedi ki "kesin bu da kiz ilki kiz olunca devami da kız olur" dedi oglum oldu ama şimdi 15 gunluk :) rabbim herkese nasip etsin inşallah ..
(185 puan) tarafından
Amin evladınıAllah sana bağışlasın canm benim
(3,896 puan) tarafından
Amin cnm insallah rabbim herkese her iki cinsiyetten de bir tane nasip eder inşallah❤
(185 puan) tarafından
Amin güzelim
tarafından
Bende şimdi ikinciye hamileyim bana da hiç umutlanma bu da kız diyen bile oldu hamile halimle psikolojik men uzuyorlar
0 oy
tarafından
Bugün bunu düşündüm 1oglum var inşallah bir kizim olur dedim 8 haftalik hamileyim sonra evlat sahibi olmak isteyenlere haksizlik ediyormuşum gibi geldi. Eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat versin Allahım.  
(185 puan) tarafından
Aminnnnn canım benim
0 oy
(3,728 puan) tarafından
Bir oğlumuz vardı sonra oğluma kardeş istedik ama kız olsun erkek olsun demedik rabbim sahlikli evlat versin dedik çok şükür birde kızımız oldu ama erkekte olsa keşke kız olsaydı demezdim 
(185 puan) tarafından
Allah bağışlasın
(3,728 puan) tarafından
Amin cümlemizinkini
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Kimse karışamaz ki buna , bi insanların isteklerine karışmamışlardı 
(185 puan) tarafından
Valla canm kızıyorlar
(1,091 puan) tarafından
Aman takma boş konuşan çok
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki toplumda erkek çocuk baskısı olduğu için insannlra bunalmış tamam ama kızı olan biri oğlan isteyince vay efendim şöyle böyle diyolar oğlu olan kız isteyince inşallah olur diyolar 
(185 puan) tarafından
Ahhhhh aynen öyle gülüm insanlar insanı yoruyor
tarafından
Oğlum var Rabbim ne verirse kabulu oğlan olursa ikisi arkadaşa ihtiyaç duymazlar kız olursa da abi kardeş olurlar
0 oy
(1,552 puan) tarafından

"Biz linçlemiyoruz, görüşlerimizi söylüyoruz, yorumlarımızı beğenmiyorsanız platformu kullanmayın" diye linç yiyebilirsiniz şimdi de dikkat edin :D

(1,552 puan) tarafından
Ben daha evlilik ne, evlat ne, evlat ayrımı ne mevzularını doğru düzgün bilmediğim yaşlarda bile hep bi kızım bi oğlum olsun istiyordum :) Biri kız, biri oğlan iki çocuk oynasın şarkısı da hoşuma giderdi hatta :D Fazlasına bakacak durumu olmayan insan ikisinden de birer tane istiyor.. İstediği olmadı diye olana eziyet etmiyorsa bi sıkıntı yok bence
(185 puan) tarafından
Eziyet psikolojik şiddet insanlık dışı olayları bunlar zatenn
(1,552 puan) tarafından
Aynen öyle.. İlki oğlan olsun abilik yapar diyordum, nasipse kız geliyor :) Hiç de surat asmıyorum, erkek büyük olsa kızımı ezerdi belki, kız büyük olsun ablalık yapsın diyorum.. İkinciyi erkek istiyorum.. Rabbim hepimizin evladına sağlık, sıhhat versin.. Hepsini hayırlı evlat eylesin
(185 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(1,552 puan) tarafından
İnşeAllah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 390 göst.
5 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 512 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy