0 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,548 puan) tarafından
Kızlar ya 26 haftalık hamileyim kuyruk sokumu kemiğim ve bacaklarım özellikle sağ bacak içe doğru şiddetli agrıyor. Durdugu yerde uyusuyor ne eksikliği olabilir ki.. Yada hamilelikten mi diyecem ama yürümemi engelliyor. Vitamin ve türevlerini reflü den dolayı içemiyorum. Hemen mide agrısı yapıyor ne folik asit. Ne demir ilacı ic3bildim. Midemden günlerce lokma yiyemiyorum mide ilacı da kullandığım halde. Sizce fıtık mı vardır. Özelikle sağ bacağım agrıması neden olur ki. 

4 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından

Bendede bacak ağrısı oluyor ya :'(

(3,548 puan) tarafından
Sebebi neyse? Kalsiyum eksikliği falan mıki
(3,457 puan) tarafından
Dokroruma söyledim sadece demir yazdı yani
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Bacım sorma valla benim bacaklarım bugün felaket ağrıyor benimde sol baktimda varis olmuş hep sen baktinmi varis varmı bacaginda
(3,548 puan) tarafından
Varis yok canım bakıyorum sürekli ama böyle kasık tan asagı iç kısım şiddetli agrıyor.
(3,102 puan) tarafından
Magnezyum eksikligin olabilir canım genellikle ondan oluyor
(3,548 puan) tarafından
Yazdı erken kasılmalarım vardı doktor. Bir sefer içtim ama ileri derece reflü var. Sanki mideme asit dökmüşler gibi agrıyor yemek borusu yanıyor kan kusuyorum sonra. Yemek de yiyemiyorum
0 oy
(644 puan) tarafından
Kuyruk sokumu kemigin kirilmis mi.acaba benim kirilmisti zor kslkip oturuyorfum 
(3,548 puan) tarafından
Olabilir mi acaba canım 2 aylıkken banyoda popomun üstüne bir düştüm ki inan varya eğer popom olmasa kırılmıştı. Durduk yerde düştüm pat diye
(644 puan) tarafından
Aaa gecmis olsun cnm sen bir ortobediye göster filimini ceksinler ins degildir ama kirilma ihtimali var ben cok cektim agrisini
(3,548 puan) tarafından
Film. Çekemezler ki canım hamileyim
(644 puan) tarafından
Hsmilemisin ozaman agirliktan agriyordur cnm. Hamilelikte olur öyle.dogurunca gecsr hamileyim yazdigini fark eymemistim pardon cnm
0 oy
(37 puan) tarafından
Benim ki de öyleydi çok kötüydüm dr magnezyum ilacı verdi suya atılıyordu biraz fayda etmişti
(3,548 puan) tarafından
Canım erken kasılma sancı yüzünden bana da verdi ama herhangi bir ilaç içtiğim zaman mideme asit dökülmüş gibi agrıyor günlerce bir yudum su bile içemiyorum.. İleri derece de reflü var.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Benvesen (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 119 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Busra34 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 382 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde erdem.hilal (184 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 85 göst.
9 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya_42 (861 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,092 soru

23,825,769 cevap

318,592 kullanıcı

...