+1 oy
252 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10,507 puan) tarafından
Kızlar benim 1 nisanda corona belirtilerim başladı kendimi izole ettim karantinaya aldım kriz geçirdim kaç kere  ve 10 nisanda hastaneye gittim  filimlerde ciğerlerim  dolu virüs  dedi dr ama testlerde negatif çıktım 

Şimdi bana mesaj gelmiş aşı olabirsiniz diye ama ben çok korkuyorum annem babam aşıdan hiç rahatsız olmadılar ama çevremde çok kişi rahatsızlandı ben ne yapıcağımı bilmiyorum acaba gidip covit geçirdim desem bana inanırlarmı 

Şunuda belirteyim biz bütün site corona olduk sadece ben ilaçlarımı yedim ve sadece bende kalıcı hasar kaldı ve en geç ben iyileştim

6 Cevaplar

+1 oy
(14,487 puan) tarafından
Yavrum bnm de testlerim hatali çıktı.

Sırf gerçek rakamlar ortaya çıkmasın diye çoğu kişiye negatif deniyo zaten.biz 6 ay yaptrmicsz semo.

Yanı Nisan'da olduysan 6 ay geçecek sonra yaptırcaksn
(14,487 puan) tarafından
Enişte sallamış :D millet gidiyor devlet suanlik aşı-seyahat ilişkisi kurmadı aşkım
(10,507 puan) tarafından
Bimiyorum ki yaa babaannem hasta Dr herşeye gazırlıklı olun dedi korkuyorum gidemrm diye
(14,487 puan) tarafından
Gidersin aşkım aşı zorunlu degl o yüzden seyahate engel değil.
Rabbim babaanneni kurtarsın hayirlisiyla yaşlı mi
(10,507 puan) tarafından
Amn canım inşaallah dua et çok acı çekiyooo
(14,487 puan) tarafından
Hayırlı bir şekilde versn nefesini inşallah. Şükür ki toprak var,şükür ki ölüm var. İnsana canı bile ağır geliyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bildiğim korona geciren insanlar Eylül'de aşı olacaklar birde soyle birsey kayitlarda var mi korona olduğun?
(10,507 puan) tarafından
Evet oldum hem çok kötü atlattım hastane kayıtlarında vardır şimdi
tarafından
Dediğim gibi eylulde diye biliyorum. Ama ben olmayacağım son raddeye kadar
(10,507 puan) tarafından
Bende elimden geldiğince  olmamaya çalışıcam çünkü ciğerletimin durumu hiç iyi değil 10 dakka yürüdüğümde tıkanıyorum sabakları kan geliyo boğazımdan üzerine aşı olursam
el fatiha ederler bana
tarafından
Ay allah göstermesin oyle deme 3 tane evladın var bide
(10,507 puan) tarafından
Amin canım bizi ne durumlara düşürüyolar psikolojim berbet
tarafından
Herkes mecbur şart kosacaklar
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Hastalığı atlatanlar yanlış hatırlamıyorsam 6 ay sonra aşı olacak eşimde atlattı hastalığı doktorumuz aradığında ona sormuştum 
(10,507 puan) tarafından
Ama brnim testim negatip çıkmıştı
0 oy
tarafından
Keşke tek doktorla kalmayıp başka doktorlara da gitseydin ciğerinde çıkan lekeler sadece virüsten olmaz herkes ağzına bi virüs aldı diğer hastalıklar ve tedavileri öteye itildi sağlık bakanı da bunu söyledi geçen gün ciğerindeki o lekeler zatürre yada şimdi adını söylemeyeyim ama başka kötü hastalığın habercisi olabilir sen başka doktora gorunmediysen mutlaka git aşı zorunlu değil ama tatile falan gideceksen gittiğini otele sor artık bazı oteller almayabilir 
(10,507 puan) tarafından
Canım ben coronadan önce maşaallah çok sağlıklı biriydim ne olduysa coronadan ilaçlardan oldu  randevu bulamıyorum
tarafından
Bilemedim ya negatif çıktı diyorsun valla dediğim gibi herkes bi korona tutturdu doktor direkt öyle demiş incelememis uğraşmak istememis olabilir bende test yaptırdım negatif çıkınca başka şeylere baktılar araştırdılar sonucu bambaska bir şey cıktı hamileydim o zaman ilaç falan kullanmadım iyiyim şimdi
(10,507 puan) tarafından
Ben önce film cektim dr ciğerlerin virüs dolu dedi zaten insan kendini bilmez mi nefes alamıyodum o zaman sonra dedi bana sen geç geldiğin için burun ve boğazında virüs olmayabilir çünkü ciğerlerine inmiş dedi testin negatif çıks bile aslında srn pozitif sin ilaç tedavisinede çok geç kalmılsın ilaçlarını mutlaka ye senin yrmeme gibi bi lüksün yok dedi hatta
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Kuxum ciğerlerin içşn bıldırcın yumurtası iç  çam balı çam fıstığı tüket rabbimin izniyle temixlenir
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Korona geçirenler 6 ay aşı olamıyor benim bildiğim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
29 Kasım 2023 Aile kategorisinde Umayyyy (4,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,562 göst.
0 oy