0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Kızlar 3. sezeryan doğum olacak bebeğim ultrasona göre 25 hafta 5 günlük sata göre 26 hafta 5 günlük arada tam bir hafta oynuyor ama şimdi bu 3. Sezeryanım olacak. Hesaplamayı bilen  varsa tahmini doğum tarihi hangi ay olur. Benim kafa iyice allak bullak oldu. Bana göre bugün tam 6 ay bitti 7 aydan gün aldık ama nette daha farklı yazıyor. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 ay 1 hafta 5 gunlük  canim
(3,550 puan) tarafından
Teşekkür ederim adet tarihine göre mi yoksa ultrason a göre mi bu tarih. İkinci sezeryan 39 hafta da aldılar ama bu bebiş pek bekleyecek gibi değil 37 38 de alırlar diye düşünüyorum. Oda hangi aya denk gelir bilemedim. Bakıyorum İnt falan hep farklı sey yazıyor
tarafından
Adet tarihine gore hesapladim canim  benim drm demisti usg ye bakma sen kendi hafta sonra hesapla usgde yanlis cikabiliyor diye :) saglikla sihatle gelsin insAllah
(3,550 puan) tarafından
İnşallah amin sağolasın canım
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Eylül ortası gibi 37 haftalık olacak Allah'ın izniyle bebeğin canım eğer o haftada alırlarsa dediğin gibi
(3,550 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum canım. Kızlar gec doğdu ama bu erkek şimdiden kasılma için doktor magnezyum verdi içemiyorum onuda daha bu aydan yüz metre yürüyemiyorum. Hemen sancım baslıyor. Kasılma ya baslıyor. Durmayacak gibi fazla kızlarda hiç böyle olmazdım.  İlk 43 hafta da ikinci 39 haftada doğdu. Son 1 Aya kadar ne sancı ne kasılma ne yürümede yatmada zorluk vardı. Erkek aceleci çıktı.
(45 puan) tarafından
Her hamilelik süreci farklı oluyor işte canım bebelerin karakteri daha anne karnındayken belli oluyor :) Allah'ım kolaylıklar versin yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini canım
(3,550 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım. Çok teşekkür ederim :*
0 oy
tarafından

imagebi hafta sonra 7 aylik olacaksın canm 

(3,550 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 358 göst.
27 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy