Kızlar,, benim amcamın iki çocuğu var büyük kızı evli daha yeni ama ben ondan önce evledim,, kuzenim kendini hep yükseklerden görüyor onun evinde olan kimsenin evinde olamaz herkez onu çok kıskanıyor havalarında,, şimdi benimle konuşmuyor neymiş ben onun arkasından konuşmuşum yemin ederim ben dobra Bi insanım kimin ne yanlışı varsa yüzüne söylerim bazen eşime bile aynısını yapıyorum,, neyse kızlar öyle şeytan Bi kız ki kuzenim kendi öz amcamı benden soğuttu yengeyi saymıyorum bile oldum olası sevmez,, benim eşim çok merhametli Bi insan asla kimseye Bi saygısızlığı olmaz büyükle büyük küçükle küçük olur her zaman eşimi ve beni her yerden engelleyip çıkardılar,, Doğum yaptım 3 ay olucak amcam yenge ve kuzenler bir olsun atamadılar okadar çok zoruma gitti ki düşündüm acaba ne yaptım diye ister istemez eşim de üzüldü neden amcan aramadı gelmedi diye inanın sadece amcam aramadı gelmedi diye üzüldüm,, şimdi yenge yeni ameliyat oldu bende ne aradım ne de evlerine gittim çünkü çok kırıldım,, sizler nasıl yorumlarsiniz bu durumu..