0 oy
277 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (829 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne guzelde gidiyordum ama annemlere geldim ya srekli bisey yediriyolar   sizdede boylemi oluyor bi yerde kaldginizda rejimler bozuluyormu ama yarin dinlemicemm devam

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
:))) annenin ellerinden öperim
(829 puan) tarafından
Niye kız  : )))
tarafından
Kendi annem aklıma geldi. Oda ağzıma tıkıştırır yiyecek :)) anneler Rabbimizin bize bir nimeti
(829 puan) tarafından
Aynen cnm ya zaten ayda bir 2 ayda 1  geliyorum kiyamiyorumm cok uzuluyor
tarafından
Ayrı şehirde misin
(829 puan) tarafından
Yok cnmm ayni sehirdeyiz ama uzak yasaklar vardi bide bebekle otobusle gelmeme kiziyolar
-Reklam-
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Valla ben ayda yılda bi diyete başladım 1 hafta güzel yaptım annemlere gittim 2 hafta orda kaldım geldim 2 kilo almışım diyet miyet kalmadı o gün bügümdür bi daha başlayamadım 
0 oy
tarafından
İrade ile ilgili herşey kafada biter canım isterse önünde kuzu kessinler eğer ki kafana koyduysan diyeti asla yememelisin
(829 puan) tarafından
Cnm bnde katiyim diyette yemem demem haytta yemem ama babam kaza yapmis ya uzulmesin die kiramiyiyorum ne se 2 gune gideriz zaten yarin dikkat edicem
0 oy
(5,727 puan) tarafından

Normalde bir kilo vermişsindir ama annen onu beş görür ve yedi kilo olarak geri döner:D

(829 puan) tarafından
Zor verdim kac haftdr ugrasiyorum burda soruyorum verdgim ne acaba diye
(5,727 puan) tarafından
Bazen oluyor öyle ama yarın devam kuzum pes etmek yok
(829 puan) tarafından
Devam cnm  ya tartida ayniyimm ama kendmi incelmis goruyorum bu bni mutlu ediyor herhalde yaglar gidiyo bir suru spor yapiyom ya
0 oy
tarafından
Şuan annemlerdryim spor yapınca trip atıyo anam ya :Ddd az yiyorum diye yüzünü ekşitip bana bakıyo sinirli sinirli :D
(829 puan) tarafından
Walla  cnmm ya bi israr ediyor sinirlenmemek icin yiyiyorum :))
tarafından
Valla ben diyet değil ama yemeyi azalttım bide abur cuburu kestim o kadar zor ki abur cubur beni çok zorluyor şuan mutfağa gitmemek için tutuyorum kendimi ama gece yemek aslaaa :D spora ağırlık verdim acil göbek gitmesi lazım annem anlamıyor nolcak gençsin ye işte diyo :))
(829 puan) tarafından
Annemlerde oyle iste ne diyeti diyolar bide saglim skıntım war sen yakarsin  bebegin pesinde diyolar nie gitmiyor ozaman o 6 kilo hic yerimde durmuyorum bn
0 oy
tarafından
Ben diyet yapsam beni doverler la kilolu olsam bile :)
(829 puan) tarafından
Hadi ya bn solenedim diyetteyim diye :))
0 oy
(5,321 puan) tarafından
Aynen bizim de oyle, ama ben de bazi yemekleri annemin alinden yemeyi seviyorum kendimide kisitlamiyorum, zaten senede 2 kez gidebiliyorum kilo alinir verilir ama aileyle yenen yemegin keyfi baska oluyo :)
(829 puan) tarafından
Aynwn canmm ya

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 582 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 308 göst.
30 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 600 göst.
20 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,651 puan) tarafından soruldu

405,725 soru

12,158,281 cevap

36,598 kullanıcı

...