0 oy
284 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Avakado kızlar ya bir kilo alıyorm ama kızım yarim yarim yediği için diğer yarısı kararıp ekşiyor. Resmen yarm kilo çöp oluyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,456 puan) tarafından
Olgunlaşmamış al canım kullancağını 1-2 gün önceden peçeteye sar patateslerin içine koy yenilcek kıvama gelir kalanları da buzdolabında sakla
tarafından
Yaa bu yöntemi bilmiyordum. Yakınlarda satilmadığı için mecbur çok Aliyorum. Sonra içim parçalanıyor
(1,456 puan) tarafından
Buzdolabında olgunlaşmıyolar bir süre canım ama çok fazla bekletirsen çürür tabiki sertlerden al kendi kendine olgunlaşsın ben bi ara elmaların yanına koyuyodum içi kararıyodu ama patateslerin yanında çok güzel olgunlaştı hiç kararma olmadı
tarafından
Ya çok sevindim teşekkür ederim
(1,456 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Yarisini diger kabukla birlestir önce limon sür etrafina sonra ikisini kapat buzdolbina koy
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
1 kilo alma yarim kilo al bittikçe al
tarafından
Bittikçe alamıyorum işte burda yakında satılan yer yok. Mecbur bu şekilde almak zorunda kalıyorm
0 oy
(5,221 puan) tarafından
canım diğer yarım kiloyuda sen ye çöp olmasın :D
tarafından
Hiç sevmiyorum kız valla
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Olgulasan kestigin avokadoyu ksvonoza koy üzerine zeytinyağı limon ve su ekle ağzını kapat.

Diğerleri olgunlasmasin diye havlu kağıdına sarıp strecleyip buzdolabina koy
tarafından
Yaaa çok sevindim çok iyi bir fikir çok teşekkür ederim
0 oy
(2,256 puan) tarafından

Yarim kilo al o zaman :D

tarafından
Alamıyorum. Yakınlarda satılmıyor. Mecbur çok Aliyorum. Yarm kilo zaten 3 tane geliyor oda 3 gün anca yetiyor
(2,256 puan) tarafından
Anladım canim pek almadığım için bilmiyorum
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Diğer yarısına zeytinyağı sürüp streçle kuzum diğer gün en üst kararmış az bi katman var onu kaşıkla alırsın diğerini kullanırsın aynı gün kullanmak istediğim avokadoyu da suya koyup dolaba koy gün içinde bu şekilde koruyabilirsin
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 100 göst.
18 Aralık 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 543 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,849 cevap

36,609 kullanıcı

...