0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
Ben nasıl korunacam akıl verin spiral vardı yaramadı bana 1 sene ağrım kanamam oldu belim ağrıdı bende çıkarttım 1 tek çocuğum var 1 buçuk aylık acaba geri çekilmeyle hamile kalır mıyım tekrar spiral taktırmaya korkuyorum çok ağrı yapıyor sancı yapyior başka nasil korunurum ki prezervatif delik çıkar aslında ikiz gibi büyürler başlarda istiyordum ama bebek bakmak zormuş annem yapma diyor akıl verin 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gericekileme korunma yöntemi değil prezervatifte spiralde en iyisi ilişkiye girme:D

(415 puan) tarafından
Eşime diyorum geri çekilme olmaz spiral taktirayim canın acıyor ben korunurum diyor ama güvenemiyorum en iyisi girmemek
tarafından
Gericeklime korunma yöntemi değil hiç hiç onu tavsiye etmem
(699 puan) tarafından
Biri ne zman böyle bir yorum yapsa kendimi tutamıyorum :D
 13 aylık kızım varken prezervatifle hamile kalan ben şuan 37 haftalık hamileyim doğum için gün sayıyorum. :D
Kızım şuan 2 yaşına girecek. Tabi bi yandan iyi oldu dyrm herhalde sonra cesaret edemezdim. Bu doğumdan snra hemen sprial :D
tarafından
Ben 2hafta önce spiral taktirdim elim şeyimde geziyorum 5gundur :D kaşıntı yaptı bende :D spirlade güven yok isteksizlik fln yaptı bende içi geçmiş koca kadınlar gibi oldum :D
(699 puan) tarafından
Aaaa ilk defa duydum ama aklıma gelen ilk şey psikolojik olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Valla hep derim en iyi korunma yöntemi kocayı boşamak :D
-Reklam-
0 oy
(7,654 puan) tarafından
3 aylik iğne vurul dicem ama onunla da hamile kalan gördüm
0 oy
(979 puan) tarafından
Geri ckilme yntemyle krunblrsnz. Bz 3sene oyle korndk
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Hem prezervatif hemde geri cekilme yapin.
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kızım doğdu 4 yaşına gelene kadar ikinciyi de isteyene kadar eşim korundu ikincide şimdi 18 aylık yine eşim korunuyo
0 oy
(374 puan) tarafından
Cift takin onu yani bugune kadar sukur Allaha 1 bucuk yil olacak bir sikinti olmadi delik cikmadi 
0 oy
tarafından
Eğer spiralde ağrı oluyorsa spiral de seni hamile bırakır doktor demişti. Çünkü uymuyor bünyeye demişti. Bence eşin korunsun ve geri çekilme ikisi bir arada ben hamileyim öyle yapmayı düşünüyorum doğumdan sonra
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Eşin kendine guveniyorsa o konuda geri çekilme ile korunun biz hep geri çekilme ile korunduk planlı hamile kaldım istemsiz olmadı yani sadece kızım doğunca bı sure doğum kontrol hapı kullanmıştım oda bana ağır geldi doktor biraktirdi
0 oy
(60 puan) tarafından
Bende burada bekliyim şuanda geri çekme yöntemi kullanıyoruz oda çok çok tehlikeli bir an önce yöntem bulmalıyım 
0 oy
tarafından
Gericekilmenin korunma yöntemi olmadigini bilin. En iyi korunma yöntrmi 1.si spral 2. Si aylij igneler 
0 oy
tarafından
Prezervatif kullan ama yine de geri çekilsin en etkilisi öyle çok da kasmayın nasibi varsa bi şeklde oluyo
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Eşin korunsun sen hormonunu bozma 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kader2127 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 928 göst.