0 oy
282 göst.
Aile kategorisinde (163 puan) tarafından
Kızım 8 aylık kaç gündür doğru düzgün uyumuyodu gündüzleri akşam 7.30 dan beri uyuyor şimdi napicam bilemedim bezide dolmuştur acikmistirda hicmi ellemesem 

6 Cevaplar

0 oy
(122,947 puan) tarafından
bezini uyandirmafan ac degistir kiz karni acikca uyanir o
(163 puan) tarafından
Sabaha kadar uyurmu acaba ilk kez böyle bişey oluyor gece uyurdu hiç uyanmadan çok erken uyudu
(122,947 puan) tarafından
karni aciktimi uyanir
-Reklam-
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Loş ışıkta altını değiştir eğer bezi doluysa. Uykusunun içinde emzir veya biberonla mama ver. Uykusunu bölme derim.
0 oy
(51,000 puan) tarafından
al altini zaten rahatsız olur kalkar☺️
0 oy
(818 puan) tarafından
Bezine bak cok islak degilse biraz daha kalsin acikinca uyanir zaten yazik cocuk kac gundur uyuyamamis bolme uykusunu ama sen yine de 2 saat sonraya saatini kuro uyanmazsa o zamn sen uyanip altini degis karnini doyur cnm 
(163 puan) tarafından
Çok derin uyuyo ya bende bitiğim kaç gündür çok mızmız çok yorgunum hemen yatmak istiyorum umarım gcr uyanmaz şimdiye kadar hiç gece uyanmamisti
(818 puan) tarafından
Altini degis yavasca sende uyu cnm belkide uyanmaz yada uzan yanina meme emiyosa ver uykuda da emer benim oğlan oyleydi:) uyusada emerdi sende rahat rahat uyu sonra cnm
(163 puan) tarafından
Yok canım meme emmiyo sütüm yok
(818 puan) tarafından
O zamn uyu cnm acikirsa uyanir zaten
0 oy
tarafından
Kaç gündüz doğru dürüst uyumadigindan rahatını bulup uyumuş işte ne güzel altını yavaş şekilde alabilirsin emiyorsa istersen bı emzirmeyi de dene redderse zorlama nasıl olsa gece acıkınca kalkicak kendisi 
(163 puan) tarafından
Bu ara ağlayarak uyaniyo acıkınca ondan korkuyorum emmiyo mama iciyo oda uykusunda
tarafından
Sen istersen bacım dediğim gibi yap mamasını olsun memesini olsun altını değiştir ver uykusunda bı daha ne zaman kalkarsa onzaman bı daha verirsin
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Canım niye uyandırıyorsun ki çokta erken değil zaten benim kızım 7 8 gibi gece uykusuna geçer sabahta 6 buçuk 7 de güne başlar. Uykusundan uyandırmadan emzirebilirsin bezini en son ne zaman değiştirdin. Uyandığında da ışık açma kaldırma tekrar uyutmaya çalış sabahta 6 7 gibi uyandır 3 saat arayla da uyut tekrar akşam 7 buçuk 8 gibi uyusun gece uykusu düzene girer. 
(163 puan) tarafından
7 de değiştirdim canim mama içip uyudu bucukta
(1,403 puan) tarafından
Ben sabaha kadar ellemiyorum uykusu açılıyor. 12 ye kadar uyanmazsa 12 de uyandırmadan emzir uyusun sonra 4 te bı daha emzir. Bu saatte uyandirirsan bı daha çok geç uyur öyle ne düzen kalır ne bisey
(163 puan) tarafından
Aynen canim ama emmiyo işte mama iciyo oda icermi icmezmi bilemedim
(1,403 puan) tarafından
İçer canım piş piş al koluna yada yatarak mi artık nasıl veriyorsan uyandırmadan yavaşça ışık açmadan hallediver
(163 puan) tarafından
Tamam canım oyle yapicam
(163 puan) tarafından
Sonuç hüsran mamayida içmedi ağladı hep çok uykusu var bezide degisemedim offf ya uyudu tekrar ama bida mamaylami ugrascam ziyan etmekte istemiyorum 11 de yapmistim
(1,403 puan) tarafından
O zaman uyandığında ver mamayı elleme acikmamistir fazla olmamış zaten. Kaç saat durur ki o mama
(163 puan) tarafından
Bir saat yazıyo Aptamil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,820 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 247 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu